Kimyasal gebelikten sonra hemen Hamile kalanlar?

ismigizli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
133
-17
18
30
Merhabalar Arkadaşlar🌸
15 Aralıkta Gebe olduğumu öğrendim. 29 Aralıkta Kimyasal Gebelik olma nedeniyle düştü. Düşük Kanamam epey sürdü. Tahminen 13 Ocağa kadar. Bir kaç gündür Göğüslerimde bir ağrı ve dolgunluk hissediyorum.
Aynı zamanda halsizlik ve uyku baskınlığı.
Acaba gebe olma ihtimalim var mı?
Kimyasal Gebelikten sonra hemen hamile kalan var mı?

Merhabalar Arkadaşlar🌸
15 Aralıkta Gebe olduğumu öğrendim. 29 Aralıkta Kimyasal Gebelik olma nedeniyle düştü. Düşük Kanamam epey sürdü. Tahminen 13 Ocağa kadar. Bir kaç gündür Göğüslerimde bir ağrı ve dolgunluk hissediyorum.
Ben 🙋‍♀️ Kanamam bitti tekrar regl görmeden hamile kaldım. Malesef o da kimyasal oldu. Sonrasında genetik testlerimi yaptırdım kan pıhtılaşmam çıktı. Şuan 36 haftalık hamileyim, iğne kullanıyorum. Kimyasal gebelik sebepsiz de olabilir, benim gibi bu tür sorunlardan da kaynaklanabilir. Yani hamile olma ihtimalin tabiki var :) İnşallah hamişsindir ve sağlıkla kucağına alırsın 🌸

Ben 🙋‍♀️ Kanamam bitti tekrar regl görmeden hamile kaldım. Malesef o da kimyasal oldu. Sonrasında genetik testlerimi yaptırdım kan pıhtılaşmam çıktı. Şuan 36 haftalık hamileyim, iğne kullanıyorum. Kimyasal gebelik sebepsiz de olabilir, benim gibi bu tür sorunlardan da kaynaklanabilir. Yani hamile olma ihtimalin tabiki var :) İnşallah hamişsindir ve sağlıkla kucağına alırsın 🌸

Yaa ne güzel, Hayırlı uğurlu olsun🧿🤲🏻
İnşallah hamileyimdir.. Yarın test yapacağım bakalım. Cevabın için çok teşekkür ederim😊

Merhabalar Arkadaşlar🌸
Merhabalar Arkadaşlar🌸
Benim oldu kimyasal geçirdim adet ile attım kimyasal gebeliği sonrasında tekrar adet oldum ve gebe kaldım hemen

Back
X