Kimyasal gebelikten sonra

Anladım benim dediğim gibi 2 hafta oluyor normal adet döngüsü gibi hesapladım ve bugün yumurtlama günümdü dün değerlendirdik bakalim hayırlısı olsun inşallah Rabbım zamanında sağlığıyla versin bebislerimizi
Amiinn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba ben ağustos’ta kimyasal yaşadım 5+2 ydi geçen hafta hamile olduğumu öğrendim inşallah sağlıkla ilerler benim düşükten sonra ki ikinci ay oldu
Ayy çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler gözünüz aydın darısı bize 🌼

Merhaba. İyi Akşamlar herkese. Benim de bu ay kimyasal gebeliğim oldu. Beta hcg 624 e kadar cıktı. Şimdi de yavaş yavaş düşüyor. Bugün 73 tü. Kanamam var ama soylenilen gibi bir parça gelmedi. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum. Ama beta yüksek diye koruma verirler mi sizce ?

Merhaba. İyi Akşamlar herkese. Benim de bu ay kimyasal gebeliğim oldu. Beta hcg 624 e kadar cıktı. Şimdi de yavaş yavaş düşüyor. Bugün 73 tü. Kanamam var ama soylenilen gibi bir parça gelmedi. Tekrar hamile kalmayı çok istiyorum. Ama beta yüksek diye koruma verirler mi sizce ?
bu ay bende kimyasal gebelik geçirdim, en yüksek gördüğüm değer 75 ti, gittiğim doktorun biri 3 ay korunman gerekir dedi, diğeri korunmana gerek yok bebek rahme yerleşmedi dedi. Yani bence doktorlar bile hemfikir değil. ben korunmana gerek yok diyeni dinliyorum tabiki :) sende bi uzmana danış yine de..

Back
X