kimyasal geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi

hayalim mucize

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
2.481
2.302
63
45
Kızlar ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim bugün kanamamın 15. günü 13. günde artık beyaz akıntım gelmeye başlamıştı bitti artık dedim dün akşam eşimle beraber olduk ama kanamam geldi ilişki sırasında adet gibi çok değil ama baya bulaşmıştı heryere canlı kırmızı rengi ve ilişki sırasında çok canım yandı devam etmedik ve öyle farkettik kanamayı zaten bu normal bir şeymi şu an akmıyor ama akıntımın rengi değişti kahverengi leke şeklinde doktoruma ulaşamadım akşam arayacağını söyledi sekreteri kimyasal gebelik geçiren arkadaşların kanamaları ne kadar sürdü ve ilişkiye ne zaman başladılar

Canim kimyasaldan dolayi degil kanaman.. rahim yolunda yara olabilir iliski sırasında zorlama olabilir o yuzden kanama olmuştur mutlaka uzman doktor tarafindan vajinal muayene ol rahim yoluna baktir enfeksiyon olmasın

Ben de şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. Toplamda 17 gün sürdü kanamam. 13. ve 15. Günler kanamam durduğu halde tekrar başlamıştı. Doktor bhcg sıfırlasın öyle ilişkiye başlayın demişti bana. Tam sifirlaninca kanamam da durdu bikac güne yumurtlama akintim da oldu. Kafaniza takilmasin bence bi doktora gidin.

teşekkürler herkese hcg 60 a düştükten sonra baktırmadım bir daha bu akşam gidip ölçtüreceğim doktorumun tavsiyesi ile sıfırlanmış ise çağırdı sıfırlanmamış ise normal dedi

Benim kimyasalda kanamam 10 gün sürmüstü.sizin kanamanin kimyasalla ilgisi oldugunu sanmiyorum.enfeksiyon falan olabilir.

Benim 17. Günüm doktor normal dedi korkmayın ilişkiden uzak durun rahim kendini toparlasın. Kişiye göre değişiyor kanama süresi zarar görmeyin🙏🏽🙏🏽

Canim kimyasaldan dolayi degil kanaman.. rahim yolunda yara olabilir iliski sırasında zorlama olabilir o yuzden kanama olmuştur mutlaka uzman doktor tarafindan vajinal muayene ol rahim yoluna baktir enfeksiyon olmasın
Evet canım yara varmış rahim ağzında dondurdular iki ayrı fitil kullanıyorum 1vay ilişki yasak

Back
X