- 26 Ağustos 2022
- 323
- 154
- 18
- Konu Sahibi Eglencesineee344
Kızlar kimyasaldan sonra hamile kalmak istiyorum tez vakitte onerebileceginiz bı yöntem var mi sık ilişki dışında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geçen ay kimyasal geçirdimKızlar kimyasaldan sonra hamile kalmak istiyorum tez vakitte onerebileceginiz bı yöntem var mi sık ilişki dışında
İnşallah tez vakitte guzel haberler alırızBende geçen ay kimyasal geçirdimbende beklemedeyim
2 günde bir ilişki çok yararlı diyorlar yumurtlama günü nu yakalamak için uyguluyor musunuz?Bende Ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim tekrar gebelik olmadı bekliyorum
Genelde düzenli oluyor ilişkimiz hatta her gün olduğu bile olur bakalım bekliyorum2 günde bir ilişki çok yararlı diyorlar yumurtlama günü nu yakalamak için uyguluyor musunuz?
Ben de geçen ay geçirdim seninle aynıyız demek ki. Aşılamadan sonra tutmuştu. Kimyasal oldu.Bende geçen ay kimyasal geçirdimbende beklemedeyim
Benimde 12ay denemeden sonra kendi kendine oldu pcos var bende ama maalesef kimyasaldiBen de geçen ay geçirdim seninle aynıyız demek ki. Aşılamadan sonra tutmuştu. Kimyasal oldu.
Son durum ne oldu canım beta artışta mı ?Ben 2 Kasımda 7 haftalık düşük yaşadım. 9 Aralıkta beta 29 du. Kimyasal gebelik olmaması için dua ediyorum.