Kimyasal mı dış gebelik mi

eeeeeea

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhaba , ben son iki yılda iki kez kimyasal gebelik yaşamamıştım. İnfertilite bölümünü müracaat ettim ve çatlatma iğnesi ile başladık. Çarşamba günü betam 34 çıktı ancak aynı gün pazara kadar süren yoğun köyü renkli parçalı kanamam oldu ben kimyasal deyip doktora gitmedim ( artık bu süreç benim için yoru ı olduğundan bırakmak istedim sanırım). Pazartesi günü yoğun bir sol kaşık ağrısı ve kanamada artış olması üzerine doktora gittim. Betam 140 olmuş. Bu süreç bana dış gebeliği düşündürüyor doktorlar iki günde bir kan istiyorlar. Ama ben merak ediyorum bunu yaşayan var mı

Merhaba , ben son iki yılda iki kez kimyasal gebelik yaşamamıştım. İnfertilite bölümünü müracaat ettim ve çatlatma iğnesi ile başladık. Çarşamba günü betam 34 çıktı ancak aynı gün pazara kadar süren yoğun köyü renkli parçalı kanamam oldu ben kimyasal deyip doktora gitmedim ( artık bu süreç benim için yoru ı olduğundan bırakmak istedim sanırım). Pazartesi günü yoğun bir sol kaşık ağrısı ve kanamada artış olması üzerine doktora gittim. Betam 140 olmuş. Bu süreç bana dış gebeliği düşündürüyor doktorlar iki günde bir kan istiyorlar. Ama ben merak ediyorum bunu yaşayan var mı
Evet dış gebelikte böyle bir durum var karın ağrısı kanama ve betanın orantısız artması

Ama bu çok ciddi bir konu tüpünü kaybetmene bile sebep olabilir o yüzden önce ilaçla düşürme yapıyorlar diye biliyorum yoksa iç kanama olursa tüp alinir

Yani ağrı olmamış olsaydı derdim ki sen hamilelik boyunca regl göreceksin çünkü annem ve yengem de görmüş Beta diğerinin artması da olumlu ama işte Ağrı durumu işi bozuyor

Yani ağrı olmamış olsaydı derdim ki sen hamilelik boyunca regl göreceksin çünkü annem ve yengem

Yani ağrı olmamış olsaydı derdim ki sen hamilelik boyunca regl göreceksin çünkü annem ve yengem de görmüş Beta diğerinin artması da olumlu ama işte Ağrı durumu işi bozuyor
Peki Regli gibi bir kanama mı olmuş acaba çünkü benim bir haftadır parçalı ve köyü renkli bir kanamam oluyor

Peki Regli gibi bir kanama mı olmuş acaba çünkü benim bir haftadır parçalı ve köyü renkli bir kanamam oluyor
Merhaba canım aynısı benim başıma geldi. İlk dış gebeliğimde reglim iki gün gecikti ama geciktiği gün hafif lekelenmem vardı beta verdim 20 li birşeydi iki gün sonra verdim 17 ye düşmüştü doktor kimyasal dedi kendi kendie atıcak dedi eve geldiğim gibi kanamam başladı ama bildiğin parçalı 5 gün falan sürdü regl gibi bende kendi kendime attım bitti sandım.10 gün sonra yine bi lekelenme görünce şüphelendim tekrar doktora gittim beta200 olmuş 2 günde bir takip ettik 1200 lere kadar düzensi arttı kürtaj oldum. Düşmeyince mtx uygulandı dış gebelikti. Cok geçmiş olsun. 2 günde bir mutlaka kan ver artıyor mu azalıyor mu takipte kal. Cok geçmiş olsun🙏

Back
X