• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal mı? Normal Gebelik mi? Dış Gebelik mi?

sevmekzamani

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
8
Selam hanımlar son adet tarihim 26 Şubat 3 Günlük gecikmeyle Beta hcg 49.81 5 günlük gecikmede 72.17 sizce artar mı sağlıklı ilerler mi yoksa yoksa kimyasal yada dış gebeliğe dönebilir mi böyle bir durum yaşayan var mı ?

2 gün arayla verilmiş kanlar. bence yükselme normal geldi. ama geç döllenme olabilir. adet gecikmesine göre biraz düşük.

Tekrar test verdiniz mi beta yükselmesi az geldi bana, kimyasal olabilir

Süreç şöyle devam etti beta 206 dan 271 e yükseldi sonra 279 a hastaneye yatışım yapıldı dış gebelik tanısı aldım o esnada beta 327 e yükseldi progesteron 7 endometrium 14 tü hastanedeyken aynı adet kanaması gibi bir kanama yaşıyorum beta 100 e Progesteron 3 e endometrium kalınlığı 5 e düştü buna sağlıksız gebelik dediler şimdi beta sıfırlanana kadar kan vermeye devam edecem dış gebelik şuan için düşük bir ihtimal süreci yazmaya devam edecem

Süreç şöyle devam etti beta 206 dan 271 e yükseldi sonra 279 a hastaneye yatışım yapıldı dış gebelik tanısı aldım o esnada beta 327 e yükseldi progesteron 7 endometrium 14 tü hastanedeyken aynı adet kanaması gibi bir kanama yaşıyorum beta 100 e Progesteron 3 e endometrium kalınlığı 5 e düştü buna sağlıksız gebelik dediler şimdi beta sıfırlanana kadar kan vermeye devam edecem dış gebelik şuan için düşük bir ihtimal süreci yazmaya devam edecem
Çok geçmiş olsun canım şu an bende benzerini yaşıyorum ama hala adet olmadım beklemedeyim

Back
X