Kimyasal mi

birannecik12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
64
2
1
26
Testlerim pozitifti regl 8 gün gecikti dün kanama yaşadım bugün de kanama yaşadım ve bugün doktora gittim kese yok 10 gün sonra gel dedi

Adet gelmeden 2 gün önce verdim 21 çıktı. Bugün verdim akşam çıkacak sonuc. İki gün sonra da vereceğim de kimyasal olabilir mi diye merak ediyorum
Değeriniz az çıkmış ama şuan sat a göre kaç hafta kaç günlük hamilesiniz ona göre yorum yapabilirim belki

Şu an 5+1 . 10 gün önce kan değeri 20 idi
10 gün önce zaten daha gebelik yeni oluşmuş oluyor. O değerde ve o haftada kese görmek imkansız. En erken 5 buçuk haftalarda kese görünüyor. Ki geç döllenme ihtimali falan da olabiliyor bazen. Önemli olan düzenli artış var mı eğer düzenli artıyorsa muhtemelen sağlıklıdır. Kan testiniz çıktığında sonucu yazın mutlaka bizde yorum yapalım. Kimyasal gebelik olmayabilir stres yapmayın bebeğiniz En çok stresten etkileniyor. İnşallah sağlıklıdır

Çok teşekkür ederim. Ama kanamam da oldu dün ve bugün doktor bilemeyiz bekleyeceğiz dedi. Beta ile belli olur mu ki? 2 gün sonrası ile karşılaştırma yapmadan

Çok teşekkür ederim. Ama kanamam da oldu dün ve bugün doktor bilemeyiz bekleyeceğiz dedi. Beta ile belli olur mu ki? 2 gün sonrası ile karşılaştırma yapmadan
Beta baya bi yükselmiş olmalı şuan zaten ortalama 3000 değeri geçtiyse kese görünür keseyi gördükten sonra hcg verilmiyor bir daha. Kanama için de doktor neden progestan yazmadı anlamadım. Düşük önlemek için progestan kullanmanız lazım kanama varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…