Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsAllah saglicakla kucagin alirsin yavrunu cnm. Peki sana ne gibi tedavile uygulandi. Benimde2 dusuk 1 kimyasal gebeligim varKızlar merhaba, 10 aydır korunmuyordun ve bu süreçte 2 kimyasal 1 dusuk yaşayarak kafayı yeme aşamasına geldim. Neden olmuyor? Neden tutunamiyor ! derken denemediğim yöntem kalmadı. Bu tekrarlayan dusukler gerçekten tıbbın ayrı bi alanı.oyle her jinekolog bilmiyor bu işi..o kadar çok uğraştım ki çok sukur su an hamileyim maşallah, Rabbim tamamına erdirsin.. darısı en kısa zamanda başınıza inşallah...size önerim üniversitelerin tıp fakültelerine giderek 3 kez dusuk yaptığınızı söyleyip detaylıca her testi yaptırmak. 3 dusuk olmadan yapmıyorlar çünkü ..ve o testler yapılıp ilaç kullanmadan da bu bebisler tutunamiyor maalesef... Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Çok saol canim darısı başına inşallah...öncelikle trombofoli paneline bakıldı ve pıhtılaşma sorunu varmış her gün göbekten iğne yapıyorum, Progestan iciyorum hala günde 3 adet tedbir amaçlı ve bağışıklık sistemim çok gucluymus ve bebeği yabancı madde olarak algılıyor muş, kortizon ile bağışıklık sistemini zayıflattık ve bebeğin tutunmasını sağladık.tabi bu bi dizi testten sonra oldu canim..testleri univde yaptırıp en iyi uzman doktorlar ile ilaçlara karar verildi...İnsAllah saglicakla kucagin alirsin yavrunu cnm. Peki sana ne gibi tedavile uygulandi. Benimde2 dusuk 1 kimyasal gebeligim var
Aminn tum isyenlerin insAllah saglikli hayirli bebisleri olsun :)bende pihtilasma ve kromozom testi yaptirdim sonuclar normalÇok saol canim darısı başına inşallah...öncelikle trombofoli paneline bakıldı ve pıhtılaşma sorunu varmış her gün göbekten iğne yapıyorum, Progestan iciyorum hala günde 3 adet tedbir amaçlı ve bağışıklık sistemim çok gucluymus ve bebeği yabancı madde olarak algılıyor muş, kortizon ile bağışıklık sistemini zayıflattık ve bebeğin tutunmasını sağladık.tabi bu bi dizi testten sonra oldu canim..testleri univde yaptırıp en iyi uzman doktorlar ile ilaçlara karar verildi...
O zaman belki bağışıklık sistemi sorunu olabilirAminn tum isyenlerin insAllah saglikli hayirli bebisleri olsun :)bende pihtilasma ve kromozom testi yaptirdim sonuclar normal
Bilmiyorum ben tekrar gebe kalmayi bekliyorum benim dusuklerimin sebebi bi nevi belli aslinda o yuzden artik hamile kalinca yaptiklarima dikkat edicemO zaman belki bağışıklık sistemi sorunu olabilir
Belliyse bir şey diyemem.bu arada kandaki b12 ve d vitamini eksiklikleri de dusuge sebep olabiliyorBilmiyorum ben tekrar gebe kalmayi bekliyorum benim dusuklerimin sebebi bi nevi belli aslinda o yuzden artik hamile kalinca yaptiklarima dikkat edicem
Benim de bu şekildeydi ust sınıra yakın olması gerekiyor dedi doktorum ve dvit ampul icirdi, b12 kullandirdi uzun sure. Ama senin Dr iyi diyorsa sen bilirsin canim..Eki Görüntüle 1900220 Cnm sonuclari boyle doktor bi skntin yok dedi.
Maşallah ne güzel her şeye bakmışlar, tüp tedavisi gormedin değil mi?Eki Görüntüle 1900220 Cnm sonuclari boyle doktor bi skntin yok dedi.
Sen bana ilaclarini soylesene markasini cnmm bende icicim zaten sonuclar bana cok iyi gibi gelmedi.Benim de bu şekildeydi ust sınıra yakın olması gerekiyor dedi doktorum ve dvit ampul icirdi, b12 kullandirdi uzun sure. Ama senin Dr iyi diyorsa sen bilirsin canim..
Yok cnmm ben doktora usudugumu soyledim kan degerlerime bakti 12 cikti digerkileride normal dedi. Birde gebelikten supheleniyorum dedim.Maşallah ne güzel her şeye bakmışlar, tüp tedavisi gormedin değil mi?
Dvit ampul aldım eczaneden kırıp ekmeğe döküp yedim, 15 günde bir kez 2 kere yapsan yeter..b12 dil altı tablet var, folik asitte var içinde onu verdi doktorum çok iyiydi o da... canan Karatay falan hep söylüyor hamile kalmak için dvit seviyesi 80-100 arası olmalı diyeSen bana ilaclarini soylesene markasini cnmm bende icicim zaten sonuclar bana cok iyi gibi gelmedi.
Çıkıyor canim benim hep regle 3 gün kala önce idrarda çıktı,sonra kanda..kan sonra ikiye katılıyor, 2 gün sonra bi daha test yaptıracam bi bakiyorum regl gelmişHanımlar peki kimyasal gebelik normal gebelik sureci gibimi yani kanda ilk4 haftada beta değeri cikiyormu