Kimyasal peeling yaptırıp sonuç alan varmı ?

ecrinyagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
716
2
118
Bursa
Arkadaşlar yüzümde hamilelik döneminden kalma güneş lekelerim var. doktorumun verdiği kremlerle biraz açıldılar ama havalar ısındıkça lekelerim koyulaşıyor gibi geliyor. bugün tekrar doktoruma gittim kimyasal peeling yapalım dedi. 2-3 seansta geçer dedi. yanma türü yan etkileri olurmu diye sordum olmaz dedi ama nette hem olumlu hem olumsuz yorumlar okudum. bu yüzden sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. içinizde kimyasal peeling yaptırıpta sonuçlarını benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim. bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

umarım ben yardımcı olabılırım ben daha bı seans kımyasal peelıng aptırdım benım cıldım cok hassastır kısının cılt yapısına gore ıyılesme surecı ve etkısı farklı olabılır ben gayet memnun kaldım sadece bır seans yaptırdım ve su an fondoton pudra kullanmıorum zaten cok problemlı deıldı cıldım sıvılce ızı vardı bıras seans tan sonrakı bır hafta ıcınde cıldım pul pul olup dokulmeye sıvılce ızlerının oldugu katman soyulmAYA BASLADI spnuctan gayet memnun parlaklık geldı cıldıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…