Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Siz insanlara ''aaaa ben eğitimini aldım, güzellik merkezlerinden çok ucuz 275tl cik'' diyebiliyosunuz yani! :20:
Pes, ticaret ahlakı bu derece ucuzladı mı!
İnsanları korkutmaktan vazgeçin artık!
Yok yüzünüz yanar, yok şu olur, yok bu olur!
10tl ye 20ml saf tca solisyon temin edilebilen yerler var ve %100 en kaliteli tca yı satın alabiliyorum.
Ve 3 uygulama yapmama rağmen şişenin 4te 1i bitmedi daha...
Evde uyguluyorum ver her uygulaması bana 2,5tl ye geliyor!
İnsanları kandırmak ve para kazanmak için başka yer bulunuz.:20:
Şikayet ediyorum sizi...

arkadasım yaranmı var gocundunn...! Burda ilk defa yapıcak korkan ınsanlar var urunu nerden aldınız dıye soran ınsanlarda yuzlerı yanan ınsanlarda bende aldıgım yerı ve urunun guzel oldugunu anlatmaya çalıstım 10 senelık estetısyenım sen daha yuzune krem suruyoken ben asıt uyguluyodum ahlakı senden ögrenıcek degılım ben 10 tl urunu al tep tepe kullan paşa gonlun bılır.Dikkat çekmenınde bu kadarı yanıı ben uzun yıllardır yaptığım ve urunu mutlaka nötrilıze edılmesı gerektıgını bılıyorum ıstersen bı cılt doktoruyla görüş ve burdakı bı cok kısı bunu kullanmıyor bende merak ettım sordum istediğin yere şıkayet et canım senın gbı bılıncsız ınsandan baska davranıs beklemıyorum.Butun sayfaları oku arkadslar neler yazmıs xxxx malum sıtelerden alıyorlar inceltılmıs oluyor onlar benım onerdıgım ilaç fırması hepsı bu ::)) byy

arkadasım yaranmı var gocundunn...! Burda ilk defa yapıcak korkan ınsanlar var urunu nerden aldınız dıye soran ınsanlarda yuzlerı yanan ınsanlarda bende aldıgım yerı ve urunun guzel oldugunu anlatmaya çalıstım 10 senelık estetısyenım sen daha yuzune krem suruyoken ben asıt uyguluyodum ahlakı senden ögrenıcek degılım ben 10 tl urunu al tep tepe kullan paşa gonlun bılır.Dikkat çekmenınde bu kadarı yanıı ben uzun yıllardır yaptığım ve urunu mutlaka nötrilıze edılmesı gerektıgını bılıyorum ıstersen bı cılt doktoruyla görüş ve burdakı bı cok kısı bunu kullanmıyor bende merak ettım sordum istediğin yere şıkayet et canım senın gbı bılıncsız ınsandan baska davranıs beklemıyorum.Butun sayfaları oku arkadslar neler yazmıs xxxx malum sıtelerden alıyorlar inceltılmıs oluyor onlar benım onerdıgım ilaç fırması hepsı bu ::)) byy

Yara mı? Gocunmak mı?:52:

Ben sizin gibi kimseye ''gelin size tca peeling yapayım'' , ''yönlendireyim'' demedim!
Derdiniz tecrübe paylaşmak, bilgi aktarmak değil gayet belli üslubunuzdan.
Nötralizasyon sadece bir başka ürün ile mi yapılıyor! Tebrikler çok bilgilisiniz...

''%25 TCA, %15 SALİSİLİK ASİT, %15 MANDELİK ASİT'' karışımını insanlara siz pazarlıyorsunuz, ki bunu uygulayanların kıpkırmızı yüzünde tüp patlamışcasına sosyal hayattan koptuklarını görüyoruz.

Ki tca triklosetik asit, peelingi tek başına gayet sorunsuz yapabilirken!

Demek neymiş? Siz gocunmuşsunuz!
Bizler ne estetisyenler gördük burada, 3 aylık eğitim ile mi aldınız o estetisyenlik ünvanını:20:
Yapısını nedir bilmediğiniz asitler ile ''ben estetisyenim!!!'' 5 yıllık eğitim alanımda olan asitler ile karşıma böyle bilgisizce çıkmayın.
Ki yine dikkat edin ben estetisyenim demedim!
Ha bu arada benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı bilmeden neyi nasıl benden öğrenip öğrenmeyeceğinize karar verdiniz :1:

Son düzenleme:
Yara mı? Gocunmak mı?:52:

Ben sizin gibi kimseye ''gelin size tca peeling yapayım'' , ''yönlendireyim'' demedim!
Derdiniz tecrübe paylaşmak, bilgi aktarmak değil gayet belli üslubunuzdan.
Nötralizasyon sadece bir başka ürün ile mi yapılıyor! Tebrikler çok bilgilisiniz...

''%25 TCA, %15 SALİSİLİK ASİT, %15 MANDELİK ASİT'' karışımını insanlara siz pazarlıyorsunuz, ki bunu uygulayanların kıpkırmızı yüzünde tüp patlamışcasına sosyal hayattan koptuklarını görüyoruz.

Ki tca triklosetik asit, peelingi tek başına gayet sorunsuz yapabilirken!

Demek neymiş? Siz gocunmuşsunuz!
Bizler ne estetisyenler gördük burada, 3 aylık eğitim ile mi aldınız o estetisyenlik ünvanını:20:
Yapısını nedir bilmediğiniz asitler ile ''ben estetisyenim!!!'' 5 yıllık eğitim alanımda olan asitler ile karşıma böyle bilgisizce çıkmayın.
Ki yine dikkat edin ben estetisyenim demedim!
Ha bu arada benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı bilmeden neyi nasıl benden öğrenip öğrenmeyeceğinize karar verdiniz :1:

arkadasım ben kımseye bısey pazarlamıyorum kullandıgımı urunu yazdım ve onerdım hepsı bu burda bı cok kısı doktorlara bır dunya para verıyor bende ısteyene yapabılecegımı soyledım ayrıca burdakı ınsanlar benım dostum gıbı ınsanları yargılamadan dertlesebılecegı guzel bı forum sıtesı ben 10 senelık estetısyenım canım bu arada altını cızeyım ve yapısını bılmedıgım asıt falanda yok yanı hepsının ıslevını bılıyorum senınlede burda sıdık yarısına gıdemem yazıların ukalacaa ve gereksızz senın aldıgın urun 10 tl %100 garantılı guzel reklam yaptın :)hahaha banada ozelden msj atarmısın bende alayım cok cıddıyım bı yakınıma lazım pahalı oldugu ıcın alamıyor.Senınle tartısmıcam herkezın bılgısı kendıne ok bu arada cıddıyım nerden aldıysan bende ıstıyorum.

arkadasım ben kımseye bısey pazarlamıyorum kullandıgımı urunu yazdım ve onerdım hepsı bu burda bı cok kısı doktorlara bır dunya para verıyor bende ısteyene yapabılecegımı soyledım ayrıca burdakı ınsanlar benım dostum gıbı ınsanları yargılamadan dertlesebılecegı guzel bı forum sıtesı ben 10 senelık estetısyenım canım bu arada altını cızeyım ve yapısını bılmedıgım asıt falanda yok yanı hepsının ıslevını bılıyorum senınlede burda sıdık yarısına gıdemem yazıların ukalacaa ve gereksızz senın aldıgın urun 10 tl %100 garantılı guzel reklam yaptın :)hahaha banada ozelden msj atarmısın bende alayım cok cıddıyım bı yakınıma lazım pahalı oldugu ıcın alamıyor.Senınle tartısmıcam herkezın bılgısı kendıne ok bu arada cıddıyım nerden aldıysan bende ıstıyorum.

Gerçekten eğitimli, samimi bir estetisyen olsaydınız bana asit karışımlarını savunmak yerine, saf tca solisyonu nereden temin ettiğimi en başta sorardınız.
Ki benimde derdim reklam olsaydı nereden aldığım ve markayı en başta yazardım!
sizin kimseye uygulama yapmanıza gerek yok, insanlara tca peeling yapmak için birilerine mecburmuş hissini vermekten vazgeçin.
Ha bu arada... Ne benimle ne başka bir üye ile tartışmazsınız, forum kurallarına aykırıdır.

arkadaşlar ben bulamıyorum nereden aldınız internette yok :3: %20 lik istiyorum..hazır kış gelmişken..ben 2 yıl önce uyguladım..miss gibi olmuştu yüzüm..gene almak istiyorum...yardımmmm:46::46:

arkadaşlar ben bulamıyorum nereden aldınız internette yok :3: %20 lik istiyorum..hazır kış gelmişken..ben 2 yıl önce uyguladım..miss gibi olmuştu yüzüm..gene almak istiyorum...yardımmmm:46::46:

Üzülerek söylüyorum g.g den TCA diye aldığınız o ürün saf tca değil, 4-5 asit cinsinin birleşimi arkadaşlar.
Biliyorsunuz forum kuralları gereği marka, adres vs yazmak yasak.
Ve yine üzülerek belirtiyorum ben hem satıcı şahıs değil firma garantisinde ve 20ml %15'lik saf tca solisyonu 8,48tl ye alıyorum:26:

ben estedisyen arkadaşa katılıyorum tcayı biliçsizce kullanmak çok tehlikeli güzellşeyim derken daha kötü duruma gline bilir ayrıcada ben yüzüme 2kere tca uyguladım hiçde bi etkisini görmedim hatta güneş lekelerim dahada belirginşelti eskiden bukadar fazla değillerdi buda demek oluyorki bu ürünü kullanan herkesin yüzü harika olacak diye bi garantı kullananlara dikkar etmeleri öneririrm çünkü eskiden yanaklarımdaki küçük güneş lekelerini yok etmek için uğraşırken şimdi çok daha fazla lekem var öyle 50 faktörlü kremlerede güvenmeyim

ben estedisyen arkadaşa katılıyorum tcayı biliçsizce kullanmak çok tehlikeli güzellşeyim derken daha kötü duruma gline bilir ayrıcada ben yüzüme 2kere tca uyguladım hiçde bi etkisini görmedim hatta güneş lekelerim dahada belirginşelti eskiden bukadar fazla değillerdi buda demek oluyorki bu ürünü kullanan herkesin yüzü harika olacak diye bi garantı kullananlara dikkar etmeleri öneririrm çünkü eskiden yanaklarımdaki küçük güneş lekelerini yok etmek için uğraşırken şimdi çok daha fazla lekem var öyle 50 faktörlü kremlerede güvenmeyim

O katıldığınız estetisyen arkadaş benim önerdiğim orjinal tca solisyondan çok memnun kaldı, siz tabi bunu bilmediğiniz için böyle yorumladınız!
$tca.webp
Acaba tca diye kullandığınız solisyon bakalım gerçekten tca mı?!

Kendi gözleriniz ile görün bu deri benim yüzümden soyulan parçadır
$Konak-20121127-02042.webp$Konak-20121127-02045.webp$Konak-20121127-02046.webp

Arkadaslar kusura bakmayın gec oldu telefondan girebiliyorum artık. %25 lik kullandım ve iyikide kullanmısım %15likten farkı daha derin soyulması yanma hissi aynu cunku. Ben gecen sene 10 seansa yakın 15lik yaptım ama 4 seansta aldıgım duzelmeyi %25lik ile ilk seferde aldım emin olun daha etkili.hazır kış ayında iken bence 15likle ugrasmayın ben izlerime kullandım. Daha ugras isteyen izlerdi lekelere daha kısa surede sonuc alırsınuz. Lekeler fazlalastı diyosanız gunes kreminizin derecesini yukseltin. Kıs bile olsa mutlaka surun gunes kremi. Ben soyulma bitene kadar su surmuyorum yıkanmıyorum. Son gun banyoda elimle sıcak suyla yuzumu keseleyip, gunes kremi suruyorum. Bende tek kotu etkisi dudagımın ustunde ben vardı biraz buyuduo kadar baska hic kotu bi etkisini gormedim. Korkmayın insan ilk cok cekiniyo ama sonucu gorunce kendinizi cok daha iyi hissediyosunuz. Mesajlada sorabilirsiniz bana her detayı anlatabilirim.

Arkadaslar kusura bakmayın gec oldu telefondan girebiliyorum artık. %25 lik kullandım ve iyikide kullanmısım %15likten farkı daha derin soyulması yanma hissi aynu cunku. Ben gecen sene 10 seansa yakın 15lik yaptım ama 4 seansta aldıgım duzelmeyi %25lik ile ilk seferde aldım emin olun daha etkili.hazır kış ayında iken bence 15likle ugrasmayın ben izlerime kullandım. Daha ugras isteyen izlerdi lekelere daha kısa surede sonuc alırsınuz. Lekeler fazlalastı diyosanız gunes kreminizin derecesini yukseltin. Kıs bile olsa mutlaka surun gunes kremi. Ben soyulma bitene kadar su surmuyorum yıkanmıyorum. Son gun banyoda elimle sıcak suyla yuzumu keseleyip, gunes kremi suruyorum. Bende tek kotu etkisi dudagımın ustunde ben vardı biraz buyuduo kadar baska hic kotu bi etkisini gormedim. Korkmayın insan ilk cok cekiniyo ama sonucu gorunce kendinizi cok daha iyi hissediyosunuz. Mesajlada sorabilirsiniz bana her detayı anlatabilirim.

%25 tca yı bu kadar gönül rahatlığı ile tavsiye etmemelisiniz bence...
Sizin cilt yapınıza uygun düşmüş olabilir ama unutmayın her cilt yapısı aynı değil.
Hassas ince yapıdaki ciltler için sonuç hoş olmayabilir.
Kullanan bir arkadaşımız ters bir netice ile karşılaşıp size dönüp, ''siz önerdiniz uyguladım, böyle oldu'' dese üzülmezmisiniz!
Dikkatli öneri vermekte yarar var...
Ki siz izler derken sanırım sivilce çukurlarından bahsediyorsunuz, bu uygulamayı yapan diğer kesin cilt lekeleri için kullanıyor.
O kesim için en uygunu %15, neticede cildi asit ile muhatap ettiğinizi lütfen unutmayın (Asit tavsiye ediyorsunuz)

Son düzenleme:
%25 tca yı bu kadar gönül rahatlığı ile tavsiye etmemelisiniz bence...
Sizin cilt yapınıza uygun düşmüş olabilir ama unutmayın her cilt yapısı aynı değil.
Hassas ince yapıdaki ciltler için sonuç hoş olmayabilir.
Kullanan bir arkadaşımız ters bir netice ile karşılaşıp size dönüp, ''siz önerdiniz uyguladım, böyle oldu'' dese üzülmezmisiniz!
Dikkatli öneri vermekte yarar var...
Ki siz izler derken sanırım sivilce çukurlarından bahsediyorsunuz, bu uygulamayı yapan diğer kesin cilt lekeleri için kullanıyor.
O kesim için en uygunu %15, neticede cildi asit ile muhatap ettiğinizi lütfen unutmayın (Asit tavsiye ediyorsunuz)

Tca yı benim kadar arastıran yoktur emin olabilirsin kullanmadan 1 sene arastırdım ben, ki cildim cok cok cok hassastır benim cildi problemli biri olarak insanların psikolojisini cok iyi biliyorum. Asit diye bahsettiginiz sey safsuyla cözeltilmis bi ürün yüzeysel bi soyulma yapıyor ve tcanın suruldugu nokta mutlaka ve mutlaka soyuluyo isterse 1ay gecsin. Oyle bi bahsediyosunuzki korkutmaktan baska birsey degil. Ona kalsa %15te asit ve tehlikeli ,kullanmıs ve baska arkadaslarıma uygulamıs biriyim o yuzden gonul rahatlıgıyla soyluyorum. Sadece kendime uygulayıpta soylemiyorum. Daha yan etkisini goren duymadım, ztn dedim bana istediginizi sorun diye. Emin olamayan zaten %15le baslar, ama etkisini beklemek insanı sabırsızlastırıyor.%15le %25in trk farkı soyulma derinligidir yanma etkisi aynı , bu butun derecelerde boyle ilerliyorki uzmanlar ilk uygulamada cogu zaman %25 %30 kullanıyot. onlar zararlı olmuyomu o zaman /? Ben burdan herturlu yardımda bulunabilitim. Kimseyede illa kullanın demiuorum tecrubelerimle yeterince yardımcı olablirim. nasıl oldugunu biliyorum soncta herkesin uzmana gitmeye parası olmayabiliyo, vr bi sekilde kendileri yapmak zorunda kalıyor. Tca zaman alan birsey o yuzden %25ligi tavsiye ettim o kadar.

Tca yı benim kadar arastıran yoktur emin olabilirsin kullanmadan 1 sene arastırdım ben, ki cildim cok cok cok hassastır benim cildi problemli biri olarak insanların psikolojisini cok iyi biliyorum. Asit diye bahsettiginiz sey safsuyla cözeltilmis bi ürün yüzeysel bi soyulma yapıyor ve tcanın suruldugu nokta mutlaka ve mutlaka soyuluyo isterse 1ay gecsin. Oyle bi bahsediyosunuzki korkutmaktan baska birsey degil. Ona kalsa %15te asit ve tehlikeli ,kullanmıs ve baska arkadaslarıma uygulamıs biriyim o yuzden gonul rahatlıgıyla soyluyorum. Sadece kendime uygulayıpta soylemiyorum. Daha yan etkisini goren duymadım, ztn dedim bana istediginizi sorun diye. Emin olamayan zaten %15le baslar, ama etkisini beklemek insanı sabırsızlastırıyor.%15le %25in trk farkı soyulma derinligidir yanma etkisi aynı , bu butun derecelerde boyle ilerliyorki uzmanlar ilk uygulamada cogu zaman %25 %30 kullanıyot. onlar zararlı olmuyomu o zaman /? Ben burdan herturlu yardımda bulunabilitim. Kimseyede illa kullanın demiuorum tecrubelerimle yeterince yardımcı olablirim. nasıl oldugunu biliyorum soncta herkesin uzmana gitmeye parası olmayabiliyo, vr bi sekilde kendileri yapmak zorunda kalıyor. Tca zaman alan birsey o yuzden %25ligi tavsiye ettim o kadar.

Asit diye bahsettiğimiz saf suyla çözülmüş ürün ha, o çözülen katı madde asit hanımefendi. Siz tüm asitleri sıvı mı sanıyorsunuz?:9:
Ya çok rica ediyorum böyle bilmeden konuşmayın, eğitim hayatımın 5 yılı laboratuvarda geçti...
Tca konusunda insanları korkutmak gibi bir amacım olsaydı ben bir tca başlığı açmış insanları bilgilendirmeye yüreklendirmeye çalışmazdım.
Güzellik merkezlerine avuç avuç para dökmeyin kendiniz yapabilirsiniz ''işte ben yaptım, sizde yapabilirsiniz'' demezdim
Uzmanların saf tca solisyon kullandığını zannediyosanız 1 senelik araştırmanıza yazık olmuş o zaman..:19:
Yan etkisine gelelim demişsiniz ya ben yan etki görmedim! Alın size yan etki örneği...

Ben beyaz tenliyim ve cildim hassastır, 25liğin bana yaptığı etki aşırı kızarmış ve ödem toplamış bir yüz! (15gün boyunca..)
Kısaca diyorum ki insanların bunu yaşamadan en garantili %15lik oranla uygulamaları iyidir.

Ki bu tca peeling uygulamasını insanların 1) Sivilce çukurları 2) Sivilce lekeleri ve güneş lekeleri gibi iki sebepten uygulamak istediklerini uyarı amaçlı yazdım size.
15lik tca sivilce lekeleri ve güneş lekeleri gibi lekeleri soymak için sorunsuz oran. daha insanların uygulama yapabilecekleri en az 4 ay var, geç olsun sorunsuz olsun, mesela ciltleri incelmesin yada ciltlerine 25lik oran ağır gelip yanık oluşturmasın...

Elbette 15 ile 25 arasında soyma konusunda derinlik farkı var ama bunun yan etkileri ne olacak bunu 25lik olarak önerdiğiniz uygulamak isteyen kadınların hepsi ev hanımı mı?
İşe giden okula gidenler ne olacak? Ödem toplamış kıpkırmızı suratla mı gidecekler.

Ve %25-30 oran ile uygulama yapan doktorlar kullanması için hücre yenileyici takviye ürünler veriyorlar, hoş o verdikleri takviye ürünler dünyanın parası (İzmir'in en ünlü estetik cerrahlarından biri ile enine boyuna konuşmuşluğum uygulamasını izlemişliğimde vardır!) neyse konumuz yan ürünler değil şimdi.
Şimdi yine tekrar ediyorum 25lik tca yı öyle gönül rahatlığıyla önermeyin, lütfen!

Son düzenleme:
Tca hakkında yeterince bilgim var merak etmeyin, yıllarca laboratuvarlarda gezmedim ama üretiminin yapıldıgı biri amerikada biri almanyada irtibata sık sık gecmisligim var, sonucta yüzümüz cok onemli. Ben illada kullanılsın demiyorum sonucta daha cabuk sonuc almak ve kullanmak isteyen cok varki. Bu tcayı calısanlar dısarda isi cok olanların kullanması cok zor bunu sende cok iyi biliyosundur. 15 günden sonraki kısmı anlatsanda insanlar bilse. Benim amacım insanlara yardımcı olmak 2 senedir kullanan biri olarak. Derdim bilgiclikte taslamak degil. Sonucta Bende %15 le baslamıs biriyimki cilt doktorum bana ikisiylede baslayabilirsin demisti dikkatli ol gunese dikkat et yeter dedi. Bunun icin ben dr dr gezdim eminim guzellik uzmanından daha tecrubelilerdir. Sonucta herkes yuzune gore hangisini kullanması gerektigini bilir cildini tanır. Ben aman aman illa kullanın demedim

Arkadaşlar merhabalar,
Ben laktik asit ile ilgili bir başlık bulamadım o yüzden buraya yazmak istedim. tca dan tırstıgım için daha hafif olan % 20 lik laktik asit siparişi verdim.

Laktik asidi kimyasal peeling amacı ile yüzüme nasıl uygulamalıyım ? İşlem aynı tca daki gibi mi olacak ? Yani pamuga sürüp dikkatlice uygulamak yıkayıp bepanten vs sürmek seklınde ? Bu sekılde mı olacak ? 3-5 gün sonra soyulur mu ? diyelim soyuldu 1-2 hafta sonra cilt kendini toplayınca laktik asidi gül suyu ve pirinc kepegi yagı ile karıstırıp tonık nıyetıne hergün kullanırsam olur mu ?

Not. 50 faktör günes kremını yaz kış hergün sürüyorum.

Tca hakkında yeterince bilgim var merak etmeyin, yıllarca laboratuvarlarda gezmedim ama üretiminin yapıldıgı biri amerikada biri almanyada irtibata sık sık gecmisligim var, sonucta yüzümüz cok onemli. Ben illada kullanılsın demiyorum sonucta daha cabuk sonuc almak ve kullanmak isteyen cok varki. Bu tcayı calısanlar dısarda isi cok olanların kullanması cok zor bunu sende cok iyi biliyosundur. 15 günden sonraki kısmı anlatsanda insanlar bilse. Benim amacım insanlara yardımcı olmak 2 senedir kullanan biri olarak. Derdim bilgiclikte taslamak degil. Sonucta Bende %15 le baslamıs biriyimki cilt doktorum bana ikisiylede baslayabilirsin demisti dikkatli ol gunese dikkat et yeter dedi. Bunun icin ben dr dr gezdim eminim guzellik uzmanından daha tecrubelilerdir. Sonucta herkes yuzune gore hangisini kullanması gerektigini bilir cildini tanır. Ben aman aman illa kullanın demedim

Tam olarak neyi anlatmaya zorluyorsunuz beni?
Siz anlatın pek biliyorsunuz, pek eminsiniz yan etkisi olmuyor diye ısrar ediyorsunuz ya!
Benim tca yı neden kullandığımı, neden önerdiğimi anlayamadınız hala sanırım.
Size tartışmaya sebep olmadığını cilt tiplerinin farklı olduğunu, savunduğunuz gibi %25 tca nın yan etkisiz olmadığını yazdığım halde...
Gezdiğiniz doktor öyle demiş böyle demiş... İnsanlar cildini tanırmış...
Burası Türkiye her kafadan ayrı ses çıkar, bir sözde güzellik uzmanı 2 kelime edip insanların aklını nasıl bulandırabiliyor bunu benim kadar biliyor olmalısınız...
Siz aman aman sonuç almak için 25lik tca kullanın diye bal gibi önerdiniz hatta ben uyardığımda epey bir savunmaya geçtiniz...
Siz 25 liği tavsiye edin, ben etmiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar,
Ben laktik asit ile ilgili bir başlık bulamadım o yüzden buraya yazmak istedim. tca dan tırstıgım için daha hafif olan % 20 lik laktik asit siparişi verdim.

Laktik asidi kimyasal peeling amacı ile yüzüme nasıl uygulamalıyım ? İşlem aynı tca daki gibi mi olacak ? Yani pamuga sürüp dikkatlice uygulamak yıkayıp bepanten vs sürmek seklınde ? Bu sekılde mı olacak ? 3-5 gün sonra soyulur mu ? diyelim soyuldu 1-2 hafta sonra cilt kendini toplayınca laktik asidi gül suyu ve pirinc kepegi yagı ile karıstırıp tonık nıyetıne hergün kullanırsam olur mu ?

Not. 50 faktör günes kremını yaz kış hergün sürüyorum.

Laktik asit ve triklosetik asit birbirinden çok farklı yapıda ve etkide asitler...
Tonik şeklinde uyguladığım için saf laktik asit ne şekilde etki eder cilde fikir yürütemiyorum ama sizin yürüttüğünüz fikir tamamen tca ile uyumlu.
Hem uygulaması hem süreci, ben tca dan korkmayıp uygulamanızdan yanayım:34:

3 gün önce izmir yasemende yaptırdım peeling. uygulama öncesi cildimi temizlemedi. herhangi birşey sürmedi.meyve içerikli, peeling yapıyorum dedi. ama çok kötü kokuyordu. sadece 30 sn. kadar cildimde kaldı sonra ıslak bir temizleme süngeri ile ya da oyle birşeyle yüzümü temizledi. gözlerim sıkı sıkıya kapalı olduğu için göremedim. sonrasında suratımı bol suyla yıkattırdı ardından bir kremi suratıma maske gibi yoğun şekilde sürdü ve masaj yaparak bunu cildine yedir dedi. cildimde her hangi biryanma ya da soyulma olmadı. hatta dün dışarı çıkarken suratıma garnierin bb kremini sürdüm üzerine de makyaj yaptım ..
bu uygulamayı 75 tl ye yapıyorlar. yazdıklarınız aklımı karıştırdı. evde kendim mi yapmalıyım acaba?

merhabalar..ben daha yeni farkına vardım bu tca ların asitlerin yağların..32 yaşındayım cildimde sivilce çıkardı ama kurur giderdi .şimdi izleri kalıyor..geçmiyor.
forumu okuyorum günlerdir baya bi araştırdım..şu tca yı alıp almama konusunda kararsızım..acaba diyorum laktik asitli tonik yeter mi bana..
dün hastanede kimyasal peeling yaptırdım yatmamla kalkmam bir oldu..ve 100 ytl para verdim.çok pahalı..
şu önerileri yapsam mı acaba cildim açık ve hassas..
doğumdan sonra azıcık lekelerimde oldu.
birde şu doa kozmetik olayı var..sizce nasıl kullanıyorsunuz sanırım..güvenilir mi acaba??
yani o kremlerin hammaddeleri nerelerden geliyor..nasıl ve nerede hazırlanıyor?
çok ucuz ya ..
bana güzel bir laktik asitli tonik tarifi verir misiniz gül sulu falan :)
teşekkürler

Back
X