Tca yı benim kadar arastıran yoktur emin olabilirsin kullanmadan 1 sene arastırdım ben, ki cildim cok cok cok hassastır benim cildi problemli biri olarak insanların psikolojisini cok iyi biliyorum. Asit diye bahsettiginiz sey safsuyla cözeltilmis bi ürün yüzeysel bi soyulma yapıyor ve tcanın suruldugu nokta mutlaka ve mutlaka soyuluyo isterse 1ay gecsin. Oyle bi bahsediyosunuzki korkutmaktan baska birsey degil. Ona kalsa %15te asit ve tehlikeli ,kullanmıs ve baska arkadaslarıma uygulamıs biriyim o yuzden gonul rahatlıgıyla soyluyorum. Sadece kendime uygulayıpta soylemiyorum. Daha yan etkisini goren duymadım, ztn dedim bana istediginizi sorun diye. Emin olamayan zaten %15le baslar, ama etkisini beklemek insanı sabırsızlastırıyor.%15le %25in trk farkı soyulma derinligidir yanma etkisi aynı , bu butun derecelerde boyle ilerliyorki uzmanlar ilk uygulamada cogu zaman %25 %30 kullanıyot. onlar zararlı olmuyomu o zaman /? Ben burdan herturlu yardımda bulunabilitim. Kimseyede illa kullanın demiuorum tecrubelerimle yeterince yardımcı olablirim. nasıl oldugunu biliyorum soncta herkesin uzmana gitmeye parası olmayabiliyo, vr bi sekilde kendileri yapmak zorunda kalıyor. Tca zaman alan birsey o yuzden %25ligi tavsiye ettim o kadar.
Asit diye bahsettiğimiz saf suyla çözülmüş ürün ha, o çözülen katı madde asit hanımefendi. Siz tüm asitleri sıvı mı sanıyorsunuz?

Ya çok rica ediyorum böyle bilmeden konuşmayın, eğitim hayatımın 5 yılı laboratuvarda geçti...
Tca konusunda insanları korkutmak gibi bir amacım olsaydı ben bir tca başlığı açmış insanları bilgilendirmeye yüreklendirmeye çalışmazdım.
Güzellik merkezlerine avuç avuç para dökmeyin kendiniz yapabilirsiniz ''işte ben yaptım, sizde yapabilirsiniz'' demezdim
Uzmanların saf tca solisyon kullandığını zannediyosanız 1 senelik araştırmanıza yazık olmuş o zaman..

Yan etkisine gelelim demişsiniz ya ben yan etki görmedim! Alın size yan etki örneği...
Ben beyaz tenliyim ve cildim hassastır, 25liğin bana yaptığı etki aşırı kızarmış ve ödem toplamış bir yüz! (15gün boyunca..)
Kısaca diyorum ki insanların bunu yaşamadan en garantili %15lik oranla uygulamaları iyidir.
Ki bu tca peeling uygulamasını insanların 1) Sivilce çukurları 2) Sivilce lekeleri ve güneş lekeleri gibi iki sebepten uygulamak istediklerini uyarı amaçlı yazdım size.
15lik tca sivilce lekeleri ve güneş lekeleri gibi lekeleri soymak için sorunsuz oran. daha insanların uygulama yapabilecekleri en az 4 ay var, geç olsun sorunsuz olsun, mesela ciltleri incelmesin yada ciltlerine 25lik oran ağır gelip yanık oluşturmasın...
Elbette 15 ile 25 arasında soyma konusunda derinlik farkı var ama bunun yan etkileri ne olacak bunu 25lik olarak önerdiğiniz uygulamak isteyen kadınların hepsi ev hanımı mı?
İşe giden okula gidenler ne olacak? Ödem toplamış kıpkırmızı suratla mı gidecekler.
Ve %25-30 oran ile uygulama yapan doktorlar kullanması için hücre yenileyici takviye ürünler veriyorlar, hoş o verdikleri takviye ürünler dünyanın parası (İzmir'in en ünlü
estetik cerrahlarından biri ile enine boyuna konuşmuşluğum uygulamasını izlemişliğimde vardır!) neyse konumuz yan ürünler değil şimdi.
Şimdi yine tekrar ediyorum 25lik tca yı öyle gönül rahatlığıyla önermeyin, lütfen!