Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
daha fazla beklettiğin için oldugunu sanmam .. senin bahsettiğin varolan lekelerinin belirginleşmesi mi , yoksa olmayan yerlerde lekelerin oluşmasımı ? .. eger varolan lekelerin belirginleştiyse ,ilerleyen seanslarda yokolacaktır , eger farklı lekelenme olduysa , güneşte kalmış olma ihtimalinden yada soyulmayan bölgeleri kendin oynayıp soyduysan ondan oluşmuş olabilir .. yinde kalıcı olmayacaktır .. birde soyulma işlemi bitene kadar mutlaka bepanthen kullan ..

daha fazla beklettiğin için oldugunu sanmam .. senin bahsettiğin varolan lekelerinin belirginleşmesi mi , yoksa olmayan yerlerde lekelerin oluşmasımı ? .. eger varolan lekelerin belirginleştiyse ,ilerleyen seanslarda yokolacaktır , eger farklı lekelenme olduysa , güneşte kalmış olma ihtimalinden yada soyulmayan bölgeleri kendin oynayıp soyduysan ondan oluşmuş olabilir .. yinde kalıcı olmayacaktır .. birde soyulma işlemi bitene kadar mutlaka bepanthen kullan ..

cnm alnımda lekelenmeler oldu....burun bölgemde ki hiçbir şekilde güneş görmedi yada elimle soymadım...bu lekeler daha önce yoktu artık daha fazla lekelerim var...o lekelenmeler ilk seansta olmustu..2. de geçer diye düşünmüştüm ama artık dahada belirginleşti....bepantheni hiç bırakmıyorum...zaten ama o lekeler artık geçmez.... :'(

farklı bir forumda ilk seansta olusan lekelerin sonraki seanslarda gecebilecegi söylenmişti .. ama tabi sen bilrisn canım yönlendirici olmak istemem.. üzüldüm şimdi .. benim 4 seansım olucak ama herhangi bir sorun olmadı gayet memnunum.

farklı bir forumda ilk seansta olusan lekelerin sonraki seanslarda gecebilecegi söylenmişti .. ama tabi sen bilrisn canım yönlendirici olmak istemem.. üzüldüm şimdi .. benim 4 seansım olucak ama herhangi bir sorun olmadı gayet memnunum.

Bakalım cnm son bir seans daha yapmayı düşünüyorum...o zamanda gelişme olmassa bırakıcam...başka yerlerdede leke olmasından korkuyorum :(

slm arkadaslar,ben 26 senede ılk kez sıvılce sahıbı oldum ve oyle boyle degıl aynı anda 20ye yakın sıvılce bastı yanaklarımı,hepsını sıktım,sımdı sıvılce cıkmamakla ızlerı kaldı,bunlar ıcın bu urunu dusunuyorum ama cıldım dr.murad tonık surunce bıle yanıyor,acaba etkısı ne olur,bırde urunu kullananlarda catlak varmı,bu urun asıl catlaklara ıyı gelıyormus,kulllanan varmı catlaklarda?almısken ıkısınede kullanıyım dıyorum?yardım lutfen

cnm soyulma oldu ama bazı bölgelerde lekeler gidecegine sanki daha fazla lekelendi kapkara gibi oldu zamanla geçermi onlar bilmiyorum :( 2. seansda birinciye göre daha fazla bekletmiştim..acaba ondan mı oldu ki :(

canım o dediğin yerler ne biliyormusun ? derin lekelerin yani derinin daha altında olan lekeler .. tca ile üstündeki deri soyula soyula yüzeye çıkmaya başlıyor bu nedenle belirginleşiyor ... seanslara devam et göreceksin onlar tamamen yok olacak. ilk başladığımda bende de olmuştu..... bırakma seasnları yok oluyor onlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaslar,ben 26 senede ılk kez sıvılce sahıbı oldum ve oyle boyle degıl aynı anda 20ye yakın sıvılce bastı yanaklarımı,hepsını sıktım,sımdı sıvılce cıkmamakla ızlerı kaldı,bunlar ıcın bu urunu dusunuyorum ama cıldım dr.murad tonık surunce bıle yanıyor,acaba etkısı ne olur,bırde urunu kullananlarda catlak varmı,bu urun asıl catlaklara ıyı gelıyormus,kulllanan varmı catlaklarda?almısken ıkısınede kullanıyım dıyorum?yardım lutfen

ben çatlakta kullanmadım ama % 30 tca yı arkadaşım çatlaklar için kullandı çok memnun kaldı. çatlaklarda da kullanılıyor tca.

canım o dediğin yerler ne biliyormusun ? derin lekelerin yani derinin daha altında olan lekeler .. tca ile üstündeki deri soyula soyula yüzeye çıkmaya başlıyor bu nedenle belirginleşiyor ... seanslara devam et göreceksin onlar tamamen yok olacak. ilk başladığımda bende de olmuştu..... bırakma seasnları yok oluyor onlar.

tşk ederim cnm aydınlattığın için...bakalım bir 10 gün daha geçsin bir kez daha uygulamayı düşünüyorum ondan sonra yazın yapmam herhalde kaş yaparken göz çıkarmıyım...ama ne biliyim yaa hiç alnımda leke yokken lekelenmesi çok garip öle ciddi bir soyulma olmadıgı için alttaki leke nasıl çıkıyor onu da anlamadım :( kafam karıstı dogrusu

tşk ederim cnm aydınlattığın için...bakalım bir 10 gün daha geçsin bir kez daha uygulamayı düşünüyorum ondan sonra yazın yapmam herhalde kaş yaparken göz çıkarmıyım...ama ne biliyim yaa hiç alnımda leke yokken lekelenmesi çok garip öle ciddi bir soyulma olmadıgı için alttaki leke nasıl çıkıyor onu da anlamadım :( kafam karıstı dogrusu

canım bahsettiğin leke nasıl bir leke ..imkanın varsa resmini cekip koyabilirmsn .. sen farkında olmadan güneş leke yapmış olabilir .. tca uygulanmış cilt daha hassas olur çünkü herseye karsı.. ,yada farkında olmadan tahriş olmuş olabilir orası...oda leke yapabilir . mesela tca ilk uygulandıgı gece yüzü koyun bile yatmayın deniyor .. .. bilmiorum canım sadece tahmin yürütmeye calışıyorum .. Çünkü tca leke yapan birşey olsa o zaman herkeste yapardı .. cilt yapıları farklıdır tabii ama , ben dış etkenlerden kaynaklanmış olabilirmi diye düşünüyorum ..

cildin hassassa canım % 15 lik al .. sakın % 30 luk catlakların için aldıgın tca yı yüzüne uygulama !! cildin reaksiyonunu ölçmek için önce belli bir bölgeye sür, mesela sadece cenene .. 1 dakikadan fazla bekletme .. sonra duruma göre tüm yüzüne uygularsın ..

kızlar ben ilk seanstan pek bişey anlamadım.tamam soyulma oldu ama pek bi fark yok gibi.sizlerin ilk seans sonrası durumunuz nasıldı.bugün 2. seansı yaptım.bakalım ne olucak bu sefer eyvahedigeldismile

kızlar ben ilk seanstan pek bişey anlamadım.tamam soyulma oldu ama pek bi fark yok gibi.sizlerin ilk seans sonrası durumunuz nasıldı.bugün 2. seansı yaptım.bakalım ne olucak bu sefer eyvahedigeldismile

ilk seasntan çok birşey beklememek lazım... 3-4 seans sonunda lekelerim yok olmuştu benim... ayrıca seasnları çok kısa aralıklarla yapmayın.

ilgilenenlere cok tesekkur ederim.nerden sıparıs edebılıyoruz bu urunu lutfen paylasabılırmısınız?sımdıden tesekkur ederım.

ilgilenenlere cok tesekkur ederim.nerden sıparıs edebılıyoruz bu urunu lutfen paylasabılırmısınız?sımdıden tesekkur ederım.

gittigidiyordan alabilirsin.... farklı farklı satıcılar var ama hepside aynı hangisi daha ucuzsa onu al

valla benim lekelerime tca dan daha çok su salisilik asid ve laktik asid iyi geldi bıyık bölgemdeki lekelerim inanılmaz kahverengiydi ve kapatıcı bile kapatmıyordu o derece...şimdi o kadar hafif görünüyor ki....tcadan daha iyi o bence...üstelik kullanımıda kolay geliyor bana tca ya göre....tca soyulma aşaması resmen işkence

bi arkadas anormal sekilde lekelenme oldu demis sigara icmeninde etkisi var solim. Ben sigarayi biraktim ve bugun yaptim ozellikle yaptiktan sonra sigara dumani fln da lekeye neden olabiliyor cilt cok hassaslasiyor cunku sira icmeyin ya da minumum seviyeye indirin dumani hizli ufleyin yuzunuz duman icinde kalmasin :delphin:

ben hala uyguluyorum , güneş koruycu sürüyorum cünkü , birde tabi yindede uzun süre güneş altında kalmamaya dikkate ediyorum.

Back
X