Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben hala uyguluyorum , güneş koruycu sürüyorum cünkü , birde tabi yindede uzun süre güneş altında kalmamaya dikkate ediyorum.

bende hala devam ediyorum bu ara evdeyim baya iyi oldu cikacaksam gunes batmaya yakin yine de gunes koruyucu surerek cikiyorum ama sigaraya dikkat dumani bile leke tapiyor ozellikle tca dan sonraki ilk 2-3 gun...

valla benim lekelerime tca dan daha çok su salisilik asid ve laktik asid iyi geldi bıyık bölgemdeki lekelerim inanılmaz kahverengiydi ve kapatıcı bile kapatmıyordu o derece...şimdi o kadar hafif görünüyor ki....tcadan daha iyi o bence...üstelik kullanımıda kolay geliyor bana tca ya göre....tca soyulma aşaması resmen işkence

canım bu uyguladığın ürünler de soyma yapıyo dimi? evet soyulma aşaması gerçekten işkence.annem demediğini bırakmadı soyulan halini görünce.bunlar nasıl uygulanıyor.birde tca uygulamıyosun imi bunları kullanırken.şimdiden tşklr a.s.

canım bu uyguladığın ürünler de soyma yapıyo dimi? evet soyulma aşaması gerçekten işkence.annem demediğini bırakmadı soyulan halini görünce.bunlar nasıl uygulanıyor.birde tca uygulamıyosun imi bunları kullanırken.şimdiden tşklr a.s.

salisilik & laktik asit soyulma yapmaz , kullandıgın bir toniğin içine katarak kullanılıyor. .dilersen tca yı uyguladıktan 3-4 gün sonra hazırladıgın toniği kullanabilrisn ,sorun olmaz .. soyulmayı hızlandırdıgı söyleniyor .

bende hala devam ediyorum bu ara evdeyim baya iyi oldu cikacaksam gunes batmaya yakin yine de gunes koruyucu surerek cikiyorum ama sigaraya dikkat dumani bile leke tapiyor ozellikle tca dan sonraki ilk 2-3 gun...

anladım cnım neyseki sigara kullanmıyorum zemuszemus

salislik laktik asit serumu toniğe katıldığında cildin hem çok güzel temizlenmesini sağlıyor hemde lekeleri gideriyor. soyulma yapıyor aslında ama gözle görünür değil... yazın tca kullanamam diyenler için çok iyi bir alternatif

peki sürekli sürmede bir engel yok değilmi birde güneş leke falan yapmaz mı yani sürekli kullanılabilecek güneşe çıkılacak birşey mi?
sende etkili oldumu?

peki sürekli sürmede bir engel yok değilmi birde güneş leke falan yapmaz mı yani sürekli kullanılabilecek güneşe çıkılacak birşey mi?
sende etkili oldumu?

gayet etkili bir ürün gözenekleri sıkılaştırdı ... yazın kullanılır ben sadece akşamları temizliyorum hiç bir problem olmuyor gayet memnunum

salislik laktik asit serumu toniğe katıldığında cildin hem çok güzel temizlenmesini sağlıyor hemde lekeleri gideriyor. soyulma yapıyor aslında ama gözle görünür değil... yazın tca kullanamam diyenler için çok iyi bir alternatif

hem toniğe hemde yüz temizleme jeline konsa bu serum..fazla mı kaçar acaba?
ne kadar sürede, etkisi gözle görülür hale geliyor?

Bir de nerden temin edilir.gg den mi?

birkaç gündür üstünee yogunlastıgımm urun =)) salisilik & laktik asit.. aslında tam aradıgım sey gozenek sıkıstırıcılıgı on plandaymıs bende gecen sene tca kullanmıstım baya hem de ama ıstedıgım sonucu elde edemeyıncee acnelysee gectım 4 ayı gectı baya memnunum ama nekdr soyulduysada cıldım yınede o ıgne delıgıne benzer gozenekler tamamen kapanmadı... ben zaten duzenlı olarak tonık kullanıyorum ama ıcınde salisik asit mıktarı azmıs ogrendıgım kadarıylaa umarım en kısa zamanda alıpp denerımm.. bilgilendrırım kızlarr

selam ben de yıllarca dermatoloğa para dökenlerdenim. gittigidiyordaki fiyatı görünce çok şaşırdım benim seans başına verdiğim paraya 5-6 belki de daha fazla seans uygulama şansı var. hemen aldım tabii ve çok memnunum. doktorun uyguladığı gibi uyguluyorum. sonuç mükemmel

Merhaba Kızlar,
benimde sırtımda bir leke var bir kaç dr a gittim tritone düzenlü 2 yıl kullanırsan geçer dedi. Tabi ben en fazla 2 ay kullanbildim. Bu leke pigmentasyon sorunu olduğu için ilacı bırakınca yine koyulaşıyor. Hep başa dönüyorum yani:S
Bundan önce expigment vb kremler de denedim. Lazer için seans 350 lira falan istediler 8 seans servet demek...

TCA denemek istiyorum sırtımda, siz yüzünüzde kullandığınıza göre bende evde sırtımda güvenle kullanabilir miyim? Ağustosa kadar tatil planım da yok..

Tecrübeli arkadalardan cvp bekliyorum.

Salisilik Laktik asiti nerden alıyoruz?

Kızlar dayanamayıp gg den TCA %15 aldım sırtımdaki pigmentasyon lekesi ve çatlaklarım için deniycem gelişmeleri yazarım.

Kızlar dayanamayıp gg den TCA %15 aldım sırtımdaki pigmentasyon lekesi ve çatlaklarım için deniycem gelişmeleri yazarım.

tca 15 sırt bölgen için çok az çünkü vucut derimiz yüz derimiz gibi değil daha kalın...30 felan alsaydın keşke...15 liği sen baya beklet cnm yüz için 2 dk geçmesin diyolar ama sen baya beklet...gelişmeleride mutlaka yaz...

Merhaba Kızlar,
benimde sırtımda bir leke var bir kaç dr a gittim tritone düzenlü 2 yıl kullanırsan geçer dedi. Tabi ben en fazla 2 ay kullanbildim. Bu leke pigmentasyon sorunu olduğu için ilacı bırakınca yine koyulaşıyor. Hep başa dönüyorum yani:S
Bundan önce expigment vb kremler de denedim. Lazer için seans 350 lira falan istediler 8 seans servet demek...

TCA denemek istiyorum sırtımda, siz yüzünüzde kullandığınıza göre bende evde sırtımda güvenle kullanabilir miyim? Ağustosa kadar tatil planım da yok..

Tecrübeli arkadalardan cvp bekliyorum.

Salisilik Laktik asiti nerden alıyoruz?

Sırtın için alacak isen 15 az gelir biraz yüksek miktarını al bence...sırt bölgesi yüz gibi degil 15 likleri yüz için kullanıyoruz biz. yada fazla beklet .. 4-5 dk felan... salisilik ve laktik asit gg den aldım tca ile birlikte kullaındıgında çok güzel bir ürün...ben sevdim...lekelerin hafiflemesinde yardımcı ve soyulma evresini kolaylaştırıyor.

sırt için % 30 TCA en ideali ve en etkilisidir ayrıca % 30 u çatlakalrın için de kullanabilirsin.

çatlakları için kullanan ve olumlu sonuç alanlar var mı arkadaşlar diğer bi forumda bi arkadaş yurtdışından getirdiği tca larla yapmış yüksek değerlerden bahsediyordu %70 lerden bunun çok zararlı olduğunu düşünüyorum en azından evde yapılmamalı

çatlakları için kullanan ve olumlu sonuç alanlar var mı arkadaşlar diğer bi forumda bi arkadaş yurtdışından getirdiği tca larla yapmış yüksek değerlerden bahsediyordu %70 lerden bunun çok zararlı olduğunu düşünüyorum en azından evde yapılmamalı

çok haklısın...%70 çok çok yüksek doktorlar bile o kadar yüksek derece uygulamıyorlar...
çatlak için arkadaşım kullandı % 30 TCA ve çok memnun kaldı...

ta ta ta taammm dün gece salisik asit laktik asidi siparıs verdım kızlarr gelsın hemen tonıge katacam umarım ısee yarar sıze guzel haberlerle donerım.. acenlyse kullanıyorum onuın da etkısıne yardımcı olsa barıı

çok haklısın...%70 çok çok yüksek doktorlar bile o kadar yüksek derece uygulamıyorlar...
çatlak için arkadaşım kullandı % 30 TCA ve çok memnun kaldı...

bencede %30 la başlamak en iyisi çatlaklar için yüzeysel olanlar 2 3 seansta halledilir derin olanlar 5 6 seansta gider diye düşünüyorum ben buda yaklaşık 9 10 ay da hallolur kızlar kış gelsin bende hemen alıp başlamayı düşünüyorum umarım hepinizde işe yarar tca birde dermaroller deneyin oda iyi

Back
X