Lekeler, Çiller Kimyasal peelingde kullanılan trikloroasetik asit (TCA) %15 Tca solüsyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi kivi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar öncelikle herkeze selam...hihoyyytben siteyi dışarıdan misafir olarak takip ediyordum ve sonunda üye olup içeriden takip etmeye başladım...:utangac:ne yalan söyleyeyim bir ürün duyup,almaya karar verdiğimdede sizin yorumlarınızı ,deneyimlerinizi,bıkıp,usanmadan sonunu kadar okuyup öyle alıyorum...ve son olarak aldığım tca %15..kullanmaya başladım,bugün 5. gün ne gerginlik ,ne soyulma ,nede alerji oldu...ilk sürdüğümde süper yandı yüzüm ,dişimi sıktım..:bbo:şimdi bir sorun çıkmadan 5. gündeyim..ama belli bir tarihten sonra sizlerden yorum gelmemiş ..herkez kullandı,bitirdi mi?memnun olan varmı..uzun süreden beri kullanıpta...şimdiden hepinize teşekkürler..en azından kendim gibi,arkadaşlaar buldum diye düşünüyorum...(kendine ve güzelliğine dikkat edip,bu uğurda her yolu deneyen...):asigim:

Merhabalar ben roaccutane kullandım 6 ay bitireli 2 ay oluyor izler için TCA peeling düşünüyorum neler tavsiye edersiniz funda %15 TCA nereden aldın acaba ben de düşünüyorum..

ben internet üzerinden aldım..ama açıkçası burada yapılan yorumlara göre aldım..kullanmaya başlayalı 5 günb oldu ve hiç bir fark yok..birazcık bile soyulma belirtisi yok..bekliyorum:delphin:ne olacak onuda bilmiyorum..ben sürekli yazar bilgi veririm sanada..bende yarın tahlil yaptıracağım,sorun çıkmaz ise roacutan başlayacağım...valla bu kimyasal peeling olayı işe yarar mı bilmiyorum ama kesin roacutan başlayacağım..:bbo:bu arada sen memnun kaldın mı artık sivilce problemin yok mu :1shok:sende beni bilgilendirirsen çok sevinirim..a.s.

ben internet üzerinden aldım..ama açıkçası burada yapılan yorumlara göre aldım..kullanmaya başlayalı 5 günb oldu ve hiç bir fark yok..birazcık bile soyulma belirtisi yok..bekliyorum:delphin:ne olacak onuda bilmiyorum..ben sürekli yazar bilgi veririm sanada..bende yarın tahlil yaptıracağım,sorun çıkmaz ise roacutan başlayacağım...valla bu kimyasal peeling olayı işe yarar mı bilmiyorum ama kesin roacutan başlayacağım..:bbo:bu arada sen memnun kaldın mı artık sivilce problemin yok mu :1shok:sende beni bilgilendirirsen çok sevinirim..a.s.

Perşembe akşamı uyguladım ürünü -tatlicadiarzu-cuma günü hafif soyulmaya başladı cumartesi- pazar baya bir soyulma oldu şimdi hafif soyulmalar var bitiyor soyulmalar .. Canım uzun bir zaman önce profosyonel uygulattırmıştım yüzüme 3-4 seans yaptırdım fakat onda bile bu kadar soyulma olmamıştı. Çok memnunum. Nasıl uyguladın bilmiyorum ama uygulayışımı yazıyım. Ayrıca bende sivilce yok sadece izler ve gözenekler fazla maalesef:kızgın:
Pamuğun üzerine bolca tca döktüm ve yüzüme sürdüm. 3-4 dakika beklettim (yüzüm yağlı olduğu için ayrıca ilk seansım olduğu için fazla bekletmedim -ikinci ve diğer seanslarda birazdaha uzun bekleticem) Daha sonra yüzümü bol suyla yıkadım. E vitaminli kremini ertesi gün yüzüme sürmeye başladım. Her sabahta e vitaminli kremini sürüyorum. Soyulmalar sanırım onla birlikte daha etkili oluyor :1hug: inşallah işinize yarar

a.s.
hımmm evet internet üzerinden hangi siteden aldın benim hesabım yok kredi kartı nasıl alabilirim.? :çok üzgünüm:
sivilce yoğunluğun çok mu ? roacutanı yüzünün yarısını kaplıyacak yoğunluktaysa kullanmanı tavsiye ederim aksi takdirde gerek yok bence..
evet ben memnun kaldım normalde günde 3-4 tane sivilce çıkıyordu bende artık haftada 1 çıkıyor :dilcikar: ama hemen geçen tip sivilcelerden kırmızı büyük sivilcelerden artık çıkmıyor tavsiye ederim. a.s

kızlar tca nın yanındaki kremim bitti kremsiz ilk ugulamam hüsranla sonuçlandı soyuldumu soyulmadımı anlamadım :1ninca:bile siz ne kullanıyorsunuz krem yerine

benim cildim hassas ve kızarıyor ..buna rağmen kullanabilirmiyim?eskiden kalma sivilce izlerine yağlı cilde etkisi var mı?

Slm arkadaşlar ben de sitedeki formları okudum ve tca satın aldım bende yıllardır var olan çiller varmirmirmirmir pek çok krem kullandım fakat hep hüsranla sonuçlandı. Arkadaşlar çillere de etkili oldugunu yazmış fakat ne kadar var siliyormu yoksa tamamen mi geçiriyor.

gittigidiyor.com ve ebay.com dan alınabilir ben ebay den aldım 2 kez.1 haftada amerikadan geldi.ben %20 lik versiyonunu kullanıyorum.genelde okudum çok az kullanıyorsunuz herlade arkadaşlar.benim 8.seansım izlerimin %75 inden fazlasından kurtuldum sivlcelerimle çok oynadıgım için hep iz kaldı.ilaçalr ve merhemler maskeler ve pahalı ürünlerin hiç bir etkilemedi.dermatlıoga gittim 2 çözüm var dedi.kısa sürede etki gösteren.lazer ve kimyasal peeling dedi.ilk kimyasal peeling seasını %30 luk tca ile dermatologa yaptırdım.baya güzel soyulma oldu.ama %15-20 lik versiyonlar ev kullanımına uygun.%30 ve yukaruı kesinlikle doktor kontrolünde yapılmalı.ben bu konuda deneyimliyim.Cilthekimi - Soru Sor - Dr.Habibullah Aktaş kısmındada bu konu çok konuşuluyor.ben dün yaptım yine %20 lik versiyonla yer yer derim renk degiştirdi hafif morarma ve kahverengi olan yerler var bunlar normal.çünkü derinin hasarlı kısmı kendini atmadan önce deriyi hazırlıyor renk degiştirerek.yanında gelen krem çok ahım şahım bişey degil.doktorum ben peeling işlemimi bepanthen kremle sonlandırmıştı.banada tavisye etti.herşeye kullanabilirsin diye.günde 2 kez sabah akşam bepanthen merhem yada krem kullanıyorum 2 sinide aldım.sizin soyulmaları görememenizin nedeni korktugunuz için çok az sürmüş olmanız.valla 1 tca şişesi bana taş çatlasa 6 seasn yetiyor.ama tretin acnelyse gibi kremler kullanıyorsun tca yapmadan önce bu kremler en az 3-4 gün kullanmayın cilt hassalaşıyor.roaccutane tedavsinden sonra en az 6 ay süreylede kimyasal peeling sakıncalı kesinlikle yapılmamalı.ben izinli oldugum 3-4 gün evden çıkmıcam.soyulmasını beklicem.ben bu konuda deneyimliyim yardımcı olabilirim sizlere arkadaşlar.çokta memnunum.ilaçlar kremler uzun vadede biraz etkiliyor tamamen çözüm kozmetik ürünlerler filan olmuyor emin olun.sivlce çıkmasını engelliyor en güzel yanı.ben tüm yüzüme uyguluyorum.çogunuz sadece izli bölgelere galiba.tüm yüze uygularsan renk farklılıları oluşmasını engellersenizizli yerlere yaptıgındızda renk farklılıları olabilir.peeling yaptıktan sonra dışarı çıkacaksınız güneşte olsa gölgede spf 30 faktörlü güneş kreminden aşagısını kullanmayın.mayıs ayına girdikten bu aydan sonra ortalma eylül ayına kadar peeling yapılması doktorlar tarafından da önerilmez.
umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşlar.

benim doktorum tca etkisini çabuk göstersin isitiyorsan yıkamyacaksın yüzü yaptıktan sonra dedi yogun şekilde kremledi hatta sprey kremle.bu krem ne dedim.bepanthen dedi.bende ondan ögrendigim için evde yaparkende bapantheenle sonlandırıyoprum gerçektn daha etkili.ve tca vakit isteyen bişey.yüzde renk degişmler oluyor çünkü dışarı çıkmak kolay olmluyor benim için öyle açıkçası.2 gün yüzünüze su degdirmeseniz iyi olur arkadaşlar.ben sadece gözlerimi yıkıyorum.bunlar hep tc nın etkinligini artıran şeyler.nasıl yapıldugu konusundada konuşayım biraz.sıra sıra yapıyorum.ilk önce alnımı yapıp yanmaya başlayıp beyazlaşma oluncaya kadar yani tıp dilinde "frozen" denen olay.bekleyip kremle işlemi bitiriyorum.aynısı sonra çeneme yapıp bitiriyorum sonra yanaklarımda uyuluyorum.ayrıca ameliyat eldiveni ile yapın yanında gelne eldivenle ben rahat edemiyorum.:)tüm işlem bititkten sonra yüzümü biraz daha kreleyip bir kaç dk ateşi iniceye kadar bekliyorum.sonra yüzümdeki fazla kremi yavaş hareketlerle bir mendille alıyorum.ama ben gerçekten bol kullanıyorum.ilk 2-3 senasta az az damlatıp yapmıştım baktım olmuyor el korkalıgı.(size analttıgım yöntem dermatolgumun bana uygulayış şekli.kendisi komşum olurda):)pamuga ortalam 12-14 damla damlatıyorum ben.yoksa zaten pamuk emiyor yüze sürecek bişey kalmıyor.

soyulama görememenizin nedeni çok az kullanmanız arkadaşlar.benim 8 sean bitti galiba.bana tca şişeleri dayanmıyor valla.:) ebay.com da yine sipariş vericem.sizede tavsiyem ingilizceniz varsa biraz amerikadan getirtin.gittigidiyorum yarı fiyatından bile az tca 19 dolar %20 lik 1 haftada elime geçti.yanındaki kremin olup olması önemli degil bepanthen de onun yerini saglıyor.ama sebamedin a ve e vitamini çeren kremlerinide kullanabiliriniz tca dan sonra.ama bi tavsiye minumum 2 hafta geçmeden yapmayın arkadaşlar.

kesinlikle yüzümde degişmedi olmadı deyip ir daha sürmeyin 2-3 gün içinde izler bırakabilirisiniz yüzünüüzde.vücuda yapılır mı diye sormuş bi arkadaş vücut için çok tavsiye edilmiyor arkadaşlar.sürekli sürtünmeye maruz kaldıgı için vücut kıyafetlerle.ama vücut için en iyi peeling düzenli kese ben kendim için söylim arkadaşalar.hafta 1 günüm kese günüm.ve bu son 2 yıldır böyle.siteyi uzun süredir takip eidiyordum ama yazmıyordum.şimdi okuyup okuyup bende yorum yapıyorum ksura bakmayın arkadaşlar.ne alaksız şeyler yazmış demeyin diye eski konuları okuyup bildigim ölçde cvp lıyorum.

ayrıca ceviz kadar pamuga damaltıp minumum 10 damla.pamugun ıslandıgını hissedin arkadaşlar.çok az sürerseniz soyulma yada degişme görmeye bilirsiniz.ben dün yaptım yine yüzüm gergin ve renk degişmleri oldu.muhtemlen çarşamba günü soyulamalr olacak bekliyorum.

%15 lik peeling çukurları olmayan ve izler 1 yıldan eski olamaynkişler için gayet iyi.ama çukurluklar varsa yüksek oranda peeling yapılması gerekir buda doktor kontrolü gerektiriri.lazerin yanında daha ucuz bi yöntem ama yine ortalama seasnı eskişehirde minumum 60 ytl.ve doktorlar ortalama 6-8 senas arası öneriyor güzel bir başarı için.cildinizde başta denemeye korkuyorsanız eger alnınızın çok küçük bir bölümnde deyin 1-2 dk bekleyip herhangi bi reaksiyon yoksa tüm cilde uygulayabilirsiniz.

tetradox ve zoretanin ilaçalrından minumum 3 ay sonra roaccutane kullanıındda ortalam 6 ay sonra peeling yapılmalı kesinlikle ciltte kalıcı hasarlara yol açarsınız arkadaşlar.doktorla %15-20 lik kullanmıyor bu formlar ev kullanımına uygun veriyonlar.çogu dermatolog 6-8 seans arası peeling işlemiini bitirdikten sonra ev kulanımına uygun formları müşterileribne satarlar.ama şu var maddi durumu olanlar dermatolog da yaptırırlarsa daha çabuk sonuç alırlar çünkü dermatologlar minumum %30 luk versiyondan başlıyor arkadaşım yaptırdı %25 lik ile %30 luk aarsında inanılmaz fark var gerçekten nerde %30 luk 2-3 senas %15 lik 6-7 senasa eşit ve daha çabuk sonuç alınıyor.

valla 20-30 kere kullanmak o tca şişesini bence mümkün degil.kullanan varsa çokda etkisi göremez 4-5 damla gerçekten bi işe yaramaz arkadaşalr.kremi güzel illa o kremden sitiyrom diyorsanız aldıgınız satıcıdan sadece kremi satması için teklif sunarsanız satıyr.ama emin olun bepanthen krem,merhem ve plus çok daha etkili.zaten bepanthem sadece cilt için üretilmiş bi krem.

bazı ciltler dayanıklı oldugu için yanma filan hissetmiyorlar bu az srğdğgğnz içinde oalbilir.acı hisseden hemne yıksaın ama bir kaç kere yapıp deneyimli olanlar yanma başlayıp acıya dönüşünceye kadar tutabilir ben hem bol kullanıyorum hem 4-5 dk bekletiyorum yüzümde.alnım hiç yanmıyor çenem az yanıyor ama yanaklarım hemne yanıyor.

minik deliklere ççare ama geniş çukurlar için etkil degil.ayrıca kırışıklar için de çokda olmasada az etkili kaz ayagı bölgesine özellikle.

çok ilginçtir doktorların çogu tca kullanmıyor ben dermatologlardan tca kullananı eskişehirde çok aradım zar zor 1 tane denk geldi.çogu para kaznamak için neostratanın ürünlerini kullanıyorlar yada glikolik asit peeling yada meyve asştlerşnden yapıla ürünleri yada afa ve aha diye geçen %70 lik bile olsa çok am çok az soyan ürünler kullanıyor uzun seanslar veriyorlar.türkiyede olamamsının nedeni saglıksal açıdan zararlı oldugundan degil tamamen maddiyata dayandıgı için.istanbulda bir çok eczaneye sormuştum kimyasal peelingi ürünü çogu satmıyor.özellikle tca 1 eczane satıyordu 2 ay önce denk geldi sordum fiyatına 300 ytl dedi.çok komiksiniz ddedim ben ebay den amerikadan 19 dolara getireyim size siz bana 300 ytl verin dedim :) hatta herşey ticaret.glikolik asit üünleride neostratada var buda soyuyor ama çk uzun sürede çok kontrollü bu alanda TCA %15-20-30 UN üzerine kesinlkle ürün yok.

Back
X