- 26 Eylül 2024
- 1.164
- 387
- 38
- 28
- Konu Sahibi meraklibii
-
Yerlesme kanamasi bende de olmadi olacak diye bisey yok sen icini ferah tut İnşallah guzel gidecek bu seferYaa çok sevindim sizin için :)) İnşallah bu kez tutunur yerleşme kanaması sık idrara çıkma vs bunlar yok göğüs hassasiyetide çok az var geçen ay çok yüksekti ama sanırım kimyasal olduğunda değerler hızla yükselip düşüyormuş bilemedim
İnşallah dua edin pazartesi kan vereceğim tekrarYerlesme kanamasi bende de olmadi olacak diye bisey yok sen icini ferah tut İnşallah guzel gidecek bu sefer
Merhaba, bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım regl oldum bitti ama lekelenmelerim devam ediyor sizde de böyle oldu mu acabaKızlar geçen ay mayısta kimyasal gebelik yaşadım 26 mayısta kanamam başladı 30 mayısta bitti 1 Haziran itibarinden ovülasyon testi yaptım hep silikti 11 Haziran gecesi değerlendirdik 13 Haziran da ovülasyon testi kopkoyuydu 14 haziranda tamamen tek çizgi oldu 22 haziranda gebelik testi yaptım negatifti bugün bi daha yaptım silik çıktı 3. Dakikada beklenen reglim 26 Haziran bugün gidip kan verdim 44 çıktı yine kimyasal mı sizce değer kaç olmalıydı
Yok hayır bende normal regli gibi oldu 4 günde bitti ama bazı kişilerde rahim tamamen temizlenene kadar leke leke gelerek sonlandığını duymuştum yinede doktorunuza bi sorun istersenizMerhaba, bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım regl oldum bitti ama lekelenmelerim devam ediyor sizde de böyle oldu mu acaba
Beta 44 dü bugün kan verdim 349 olmuş iyi mi arkadaşlar normal miYerlesme kanamasi bende de olmadi olacak diye bisey yok sen icini ferah tut İnşallah guzel gidecek bu sefer
Bence güzel ama kac saatte artmış bu kadar o onemliBeta 44 dü bugün kan verdim 349 olmuş iyi mi arkadaşlar normal mi
25 haziranda 44 dü 28 Haziran da 349Bence güzel ama kac saatte artmış bu kadar o onemli
Çok iyi canım Rabbım kucağına almak nasip etsin inşallah25 haziranda 44 dü 28 Haziran da 349
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok iyi canım Rabbım kucağına almak nasip etsin inşallah
Cok iyi artmis maşallah, 1500 u gecince keseyi de gorursun25 haziranda 44 dü 28 Haziran da 349
Cok iyi artmis maşallah, 1500 u gecince keseyi de gorursun
Hic bilmiyorum ki herkesin artis hizi farkli, regli gunu gecince artis yavaslarmis, ama ben 857 cikan gunden 6 gun sonra keseyi karindan gormustum.Yarın olmuş olmaz 1500 sanırım demi
Bugün kadın doğuma gittim öyle olması normal zamanına denk geliyor bugün belli belirsiz var gibi dediği bi kese gördü 6 gün sonra görürüz kesin olarak dedi bana daHic bilmiyorum ki herkesin artis hizi farkli, regli gunu gecince artis yavaslarmis, ama ben 857 cikan gunden 6 gun sonra keseyi karindan gormustum.
İyi hadi gozun aydin, daha kucuk ondan tam gorunmemistirBugün kadın doğuma gittim öyle olması normal zamanına denk geliyor bugün belli belirsiz var gibi dediği bi kese gördü 6 gün sonra görürüz kesin olarak dedi bana da
evet evet büyük ihtimalle çok Teşekkür ederim bilginiz içinİyi hadi gozun aydin, daha kucuk ondan tam gorunmemistirkanaman asiri agrin olmadigi surece sorun yok dinlenmene bak keyfini cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?