- 17 Mayıs 2022
- 989
- 421
- 53
- Konu Sahibi sunshinebaby
Kızlar meraba. Geçen ay kimyasal geçirdim malesef, kimyasaldan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız? Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kimyasaldan sonra kontrole gittiniz mi parça filan kalma ihtimaline karşı? Eğer her şey temizse bir regl bekleyip diğer ay deneyebilirsiniz :)Kızlar meraba. Geçen ay kimyasal geçirdim malesef, kimyasaldan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız? Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Ben de kasımda kimyasal geçirdim tekrar bekliyorum bakalımKızlar meraba. Geçen ay kimyasal geçirdim malesef, kimyasaldan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız? Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Kimyasal sonrası düşük yaptım düşük sonrası hamile kaldım şuan 11 haftalıkKızlar meraba. Geçen ay kimyasal geçirdim malesef, kimyasaldan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız? Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Sağlıkla doğar inŞallahKimyasal sonrası düşük yaptım düşük sonrası hamile kaldım şuan 11 haftalık
Merhaba öncelikle, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Düşük sonrası üstünden adet dönemi geçirdiniz mi yoksa hemen mi gebe kaldınızKimyasal sonrası düşük yaptım düşük sonrası hamile kaldım şuan 11 haftalık
Ben de kimyasal geçirdim geçen ay, yalnız üzerinden adet dönemi geçmedi sizce gebelik mümkün müdür?Merhaba kimyasaldan sonra kontrole gittiniz mi parça filan kalma ihtimaline karşı? Eğer her şey temizse bir regl bekleyip diğer ay deneyebilirsiniz :)
Kontrole gittiniz mi? Rahim temizse beklemeyen de çok insan var. Doktorlar düşükten saymıyor zaten kimyasal gebeliği kese oluşmadığı için henüz.Ben de kimyasal geçirdim geçen ay, yalnız üzerinden adet dönemi geçmedi sizce gebelik mümkün müdür?
Temiz ama beni korkutan adet geçmeden tekrar gebelik oluşursa düşükle ya da yine kimyasalla sonuçlanma ihtimali. Yani doktor 45 gün sonra deneyin dedi ve istemsiz korunmasız ilişki gerçekleştiKontrole gittiniz mi? Rahim temizse beklemeyen de çok insan var. Doktorlar düşükten saymıyor zaten kimyasal gebeliği kese oluşmadığı için henüz.
Adet kanamasından daha farklı. Aşırı ağrı oluyor bi nevi doğum sansıcısını andırıyor. Benim tüm regllerim ağrılı geçer ama düşük sancısı çok daha fazlasıymış yataktan kalkamamıştım. Kanaması evet önce büyük bi pıhtı düştü ceviz büyüklüğünde gerisi de lavaboya gittiğimde çeşmeden su akar gibi kan akıyordu koyu renk.peki kimyasal gebelik kanaması kaç gün sürüyor ve ağrılı sancılı mı geçiyor adet kanaması gibi pıhtılı mı geliyor
Hayatım öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun. Bende infertilite var sat 2 Haziran'da gebe kaldım aşılama ile 5+2 de biyokimyasal düşük oldu. 2. Aşılamam tutmadı Ağustosta yaptık onu. Sonra ise sat 7 eylül 3. Aşılamayı denedim Dr a kalsa umutsuz vakaydım, tüp bebeksiz asla gebe kalamazdım menopoz başlangıcı başladı sağ yumurtalığımda falan filan.. ısrarım sonuç vermedi başka Dr ile 3. Aşılamamı gerçekleştirdim. Çünkü tüp bebek raporu ve hazırlığı için 3-4 ay bekleyecektim. şuan 12+6 gebeyim.Kızlar meraba. Geçen ay kimyasal geçirdim malesef, kimyasaldan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız? Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var
Benim ki ağrılı ve pıhtılı geçmedipeki kimyasal gebelik kanaması kaç gün sürüyor ve ağrılı sancılı mı geçiyor adet kanaması gibi pıhtılı mı geliyor
Cok sevindim sizin adınıza öyle yapıcamHayatım öncelikle geçmiş olsun ve başın sağolsun. Bende infertilite var sat 2 Haziran'da gebe kaldım aşılama ile 5+2 de biyokimyasal düşük oldu. 2. Aşılamam tutmadı Ağustosta yaptık onu. Sonra ise sat 7 eylül 3. Aşılamayı denedim Dr a kalsa umutsuz vakaydım, tüp bebeksiz asla gebe kalamazdım menopoz başlangıcı başladı sağ yumurtalığımda falan filan.. ısrarım sonuç vermedi başka Dr ile 3. Aşılamamı gerçekleştirdim. Çünkü tüp bebek raporu ve hazırlığı için 3-4 ay bekleyecektim. şuan 12+6 gebeyim.
Umudunu yitirme ve her ay kendini hamileymişsin gibi hayal et..
Adet gününüz demi oldunuz pekiBenim ki ağrılı ve pıhtılı geçmedi
Bide kaç gün sürdü ayıptr sorması bilgi almak için soruyorum daBenim ki ağrılı ve pıhtılı geçmedi
Normal tarihten 8 gün sonra oldu değerim sıfırlanınca normalde ne kdr sürüyorsa o kdr sürdü canım ben de burda yazılanlardan dolayı korktum ama inan öyle olmadıBide kaç gün sürdü ayıptr sorması bilgi almak için soruyorum da![]()
1 ay sonrası adet olup hemen hamile kaldım adet biter bitmezMerhaba öncelikle, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Düşük sonrası üstünden adet dönemi geçirdiniz mi yoksa hemen mi gebe kaldınız
Kimyasal geçirmeniz sonraki gebeliğinizi etkileyen bir faktör değil merak etmeyin. Evet doktorlar hem psikolojik toparlanma hem vucut dinlensin diye bekleyin diyorlar ancak her sey yolundaysa iyi hissediyorsanız deneyebilirsiniz. Sancı olarak da regl sancısından benim için hiçbir farkı yoktu ki benim reglim aşırı sancılı geçer. Düşük sancısıyla aynıymış her ay çektiğim yani neyse. Kanama olarak da yine regl kanaması gibi 5-6 gun surmustu sadece diger reglim geri gelmisti 20. gunde olmustum sonraki ayı. Korkmayın yani binlerce kadının başına geliyor çoğu fark etmiyor bile regl kanamasına çok benzediği için.Temiz ama beni korkutan adet geçmeden tekrar gebelik oluşursa düşükle ya da yine kimyasalla sonuçlanma ihtimali. Yani doktor 45 gün sonra deneyin dedi ve istemsiz korunmasız ilişki gerçekleşti