Kimyasal sonrası gebelik

Normal tarihten 8 gün sonra oldu değerim sıfırlanınca normalde ne kdr sürüyorsa o kdr sürdü canım ben de burda yazılanlardan dolayı korktum ama inan öyle olmadı
Peki kimyasal gebelik kanaması bittikten sorna idrarınızın rengi koyumuydu yoksa açık renk miydi bide akıntı filan geldi mi bittikten sorna beyaz akıntı olsun yoksa hiç bisey gelmedi mi

Kimyasal geçirmeniz sonraki gebeliğinizi etkileyen bir faktör değil merak etmeyin. Evet doktorlar hem psikolojik toparlanma hem vucut dinlensin diye bekleyin diyorlar ancak her sey yolundaysa iyi hissediyorsanız deneyebilirsiniz. Sancı olarak da regl sancısından benim için hiçbir farkı yoktu ki benim reglim aşırı sancılı geçer. Düşük sancısıyla aynıymış her ay çektiğim yani neyse. Kanama olarak da yine regl kanaması gibi 5-6 gun surmustu sadece diger reglim geri gelmisti 20. gunde olmustum sonraki ayı. Korkmayın yani binlerce kadının başına geliyor çoğu fark etmiyor bile regl kanamasına çok benzediği için.
Peki kimyasal gebelik kanaması bittikten sorna idrarınızın rengi koyumuydu yoksa açık renk miydi bide akıntı filan geldi mi bittikten sorna beyaz akıntı olsun yoksa hiç bisey gelmedi mi

Yok genel olarak her şey yolundaydı hiçbir sorun fark etmedim idrar ya da akıntı değişikliği olarak.

Ben de geçen ay geçirdim bu ay yumurtladım doktor söyledi ama ovulasyon testinde piki göremedim sanki adetm erken olcakmış gibi geliyor
Ay ben hiç kullanmadım ovulasyon testi hep uygulama ile ilerledim her seferinde de olumlu sonuç aldım şükür. Bakalım bu seferkini de bekliyorum inşallah yine denk getirebilmisimdir :)

Ay ben hiç kullanmadım ovulasyon testi hep uygulama ile ilerledim her seferinde de olumlu sonuç aldım şükür. Bakalım bu seferkini de bekliyorum inşallah yine denk getirebilmisimdir :)
benim yımurtlamam hemen adet bitiminde oldugu icin uygulama cok doğru sonuç vermiyor ama bazen ovulasyon testide insanı strse sokuyor aslında:) 2 gunde bir yaptıysanız denk gelmiştir ben de yine denedim ama kimyasal ertesi hemen diye ümitlenmiyorum

benim yımurtlamam hemen adet bitiminde oldugu icin uygulama cok doğru sonuç vermiyor ama bazen ovulasyon testide insanı strse sokuyor aslında:) 2 gunde bir yaptıysanız denk gelmiştir ben de yine denedim ama kimyasal ertesi hemen diye ümitlenmiyorum
Kimyasal sonrası daha hızlı oluyor diyor insanlar benim tecrübemde de oyleydi. Stres hiç yapmamak lazım ama öyle olmuyor işte hele kayıplardan sonra olan gebeliklerde. :)

Kimyasal sonrası daha hızlı oluyor diyor insanlar benim tecrübemde de oyleydi. Stres hiç yapmamak lazım ama öyle olmuyor işte hele kayıplardan sonra olan gebeliklerde. :)
Öyle cidden stres yapmamak zor yine de akışına bırakıp hayırlısı olsun diye düsünmekten başka çaremiz yok☺️

Back
X