Kimyasal sonrası ne yapmalıyım

Noname123123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
53
25
3
Merhaba kimyasal gebelik geçirdim ve bugün Beta değerim 0.98 e kadar düştü fakat bu süreçte koyu renkli pıhtılar dışında bir kanama yaşamadım doktor ultrason ile baktı ve yumurtaların olgunlaşma zamanında dedi tekrar hamilelik denemek için beklemeli miyim?

Bana da 3 ay ara vermeni öneririm dedi , geçtiğimiz ay bende düşük yaptım

Bende geçtiğimiz ay kimyasal yaşadım korunmadan devam ettim adete 16 gün var bugün kahve rengi akıntım oldu sildikçe peçeteye giliyor varmı bu durumu yaşayan

Merhaba ben de kimyasal gebelik geçiriyorumda değeriniz kaç güne sıfırlandı ve kanama kaç gün sürdü?

Merhaba ben de kimyasal gebelik geçiriyorumda değeriniz kaç güne sıfırlandı ve kanama kaç gün sürdü?
Değer kaça yükseldiğine göre değişebilir ben kimyasal gebelik geçirdiğim 200küsür Dü beta iki haftayı buldu nerdeyse ama sıfırlanınca adet oldum normal adet gibi oldu ama lekelenme süreci uzun sürdü bitiminde.

Ben de 156’ydı öğrendim ertesi gün lekelenme oldu 2 gün sonra hcg 64 de düştü malesef. Şuan lekelenmelerin başladığı günü sayarsam 1 haftadır devam ediyor. Pazartesi yine baktırıcam kana bakalım kaç oldu değerim ne zaman yaşadınız bunu? Şimdi tekrar hamile kaldınız mı?

Kasım ayında yaşadım şuan yeniden hamileyim uzun sürüyor gerçekten lekelenme süresi bide Bi sonraki ay çok geç adet olmuştum bu kanamadan 50 55 gün sonra olmuştum tabiki her bünye aynı değil o yüzden stres yapmayın umarım sizde yeniden sağlıklı gebelik yaşarsınız

Ya ne güzel Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Kasım ayında kimyasal gebelik sonra hangi ay bi daha kaldınız peki? Bide ben ovulasyonla takip ediyorum genelde 16. Gün yumurtlamam oluyor şimdi hangi günü ilk gün olarak baz alıcam bilemedim

Son adetini şubatta gördüm tekrar hamile kaldım işte ama dediğim gibi ben diğer ay çok geç gördüm adeti kontrole gitmeyi ihmal etmeyin ben gittim şükür birsey yoktu kist veya herhangi Bi anormallik kimyasal gebelikten sonra. Zaten korunmaya gerek yok böyle gebelikler de

Ya kimyasal gebelik sonrası kist mi oluşuyormuş bide. Kontrole gideceğim haftaya aldım randevu. Hayırlısı diyelim artık. Zor bir süreçmiş.

Merhaba ben de kimyasal gebelik geçiriyorum da kanamanız ya da lekelenmeniz ne kadar sürdü? Ve değeriniz kaç Güne sıfırlandı? Bir de yumurtalarınız tekrar olgunlaşma sürecine girmiş ya kaç gün geçti üzerinden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…