Kimyasal ve dış gebelik sonrası hamilelik

madamseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
1.570
2.185
133
2 kimyasal gebelik ardından bir dış gebelik yaşadım ve kürtajla sonlandırıldı. Ardından tekrar kimyasal gebelik yaşadım. Benim gibi olup daha sonra sağlıklı bir şekilde Bebek sahibi olan var mı ? Bazen çok üzülüyorum . Doktorlar gayet sağlıklı durumda olduğumu bir sorun olmadığını söylüyor ana bir yıldır bekliyorum .

Benim de 2 kimyasal gebeliğim oldu aynı şeyleri doktor söyledi çok çocuk istiyorum bu ay yine denemeye başlıycam bu postun altında seninle birlikte bekleyeyim belki birilerinin hikayesi bize umut olur

Dış gebeliğiniz nasıl kürtaj ile sonlandı acaba böyle bir şey mümkünmüymüş? bende dış gebelik geçirdim ve ameliyat ile tüpümü kaybettim. Üzerinden iki yıl geçti hala hamile kalamadım. Bu ay tedaviye başladım. Ümitsiz olmak istemiyorum ama o kadar stres dolu zamanlar ki her şeyden nem kapıp kendi içime kapanmaya başladım. Çok zor durumlar yaşayarak biliyorum. O yüzden Rabbim bir an önce size de bana da isteyen her kadına anneliği sağlıkla yaşatsın inşallah

Benim de 2 kimyasal gebeliğim oldu aynı şeyleri doktor söyledi çok çocuk istiyorum bu ay yine denemeye başlıycam bu postun altında seninle birlikte bekleyeyim belki birilerinin hikayesi bize umut olur
Doktorlar öyle söylüyor ama onun haricinde herkes bambaşka konuşup insanın psikolojisini bozuyorlar. Eşim askeri personel ve memleketlere bayağı uzak bir şehirdeyiz. Dış gebeliği evlenir evlenmez yaşadım ve doktor ihmali yüzünden çok çok ağır bir şekilde ölümden döndüm. Bütün bunlar yetmez gibi bir de o zamandan bu yana insanların bilip bilmeden konuşmalarını çekiyorum. Artık doktora bile gitmek istemiyordum her gittiğimde zararsız bir kistim olduğunu ve yine hamile olmadığımı öğrenmek çok canımı yakıyor. Gerçekten bir kadın için kendini resmen eksik hissetmekmiş çocuk bu aralar tamamen öyle hissediyorum. Umarım bizde bir an önce birilerine umut olacak hikayeler yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…