Kimyasal ve dış gebelik

gizembbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
24
2
1
29
25.09.2021 tarihinde verdiğim beta hcg 98,88 çıktı ve açık kahve lekelenme başladı 27.09.2021 tarihinde ise 92,73. Dış gebelik mi yoksa kimyasal gebelik midir yardımcı olur musunuz

25.09.2021 tarihinde verdiğim beta hcg 98,88 çıktı ve açık kahve lekelenme başladı 27.09.2021 tarihinde ise 92,73. Dış gebelik mi yoksa kimyasal gebelik midir yardımcı olur musunuz
Onu anlayabilmek için iki güne bir takip gerekli maalesef .

Değerim tekrar 332,8 oldu sonra tekrar düştü 2-3 gün arayla sürekli kan verdim sonrasında sürekli düşüş oldu kimyasal gebelik olarak sonlandı
Doktor mu sonlandırdı nasıl sonlandırdı. Ben iki gün önce kan verdim 30 oldu bugün verdim 27 doktor kimyasal gebelik olabilir dedi salı tekrar kan ver dedi

Benimde değerim 40 di iki gün sonra 70.20 banada denildi kimyasal olabilir hatta istersen sonlandiradabiliriz izin vermedim Rabbimden Umut kesilmez

Doktor mu sonlandırdı nasıl sonlandırdı. Ben iki gün önce kan verdim 30 oldu bugün verdim 27 doktor kimyasal gebelik olabilir dedi salı tekrar kan ver dedi
Benimde o şekilde oldu sonra değer düşmeye başladı çok hızlı olmamakla birlikte. Hayır kimyasal gebelik kanama ile vücuttan atılır benim 3. Kimyasal gebeliğim bu malesef

Benimde değerim 40 di iki gün sonra 70.20 banada denildi kimyasal olabilir hatta istersen sonlandiradabiliriz izin vermedim Rabbimden Umut kesilmez
Kimyasal gebelik kanama ile atılıyor vücuttan tahmini adetin gecikmesinin 10. Günü falan bence siz tekrar kan verin 2-3 gün sonra

Kimyasal gebelik kanama ile atılıyor vücuttan tahmini adetin gecikmesinin 10. Günü falan bence siz tekrar kan verin 2-3 gün sonra
11 gün oldu geceli bugün kan verdim 70 çıktı bide Pazartesi vericem tekrar kasik ağrılarım var yürüdüm mu buda ondanmidir acaba

11 gün oldu geceli bugün kan verdim 70 çıktı bide Pazartesi vericem tekrar kasik ağrılarım var yürüdüm mu buda ondanmidir acaba
Yerleşiyor da olabilir, bir kaç gün dinlenin bence ne olur ne olmaz sürekli kan vermekten başka çare yok malesef ama dikkatli olun hep aynı kolunuzdan vermeyin kanı benim hep sol kolumdan aldılar damarda incelme olmuş

Yerleşiyor da olabilir, bir kaç gün dinlenin bence ne olur ne olmaz sürekli kan vermekten başka çare yok malesef ama dikkatli olun hep aynı kolunuzdan vermeyin kanı benim hep sol kolumdan aldılar damarda incelme olmuş
İnşallah öyle olur çok sağolun

Kizlar kimyasal olusurken belirtikeriniz varmiydi. Benimde adetime 9 gun var kasiklarimda birden keskin agrilar giriyor süreklibel ağrısı da var .bende 5 sene once falan kimyasal yasamistim ama suan gic hatırlamıyordum belirtilerini falan

Benim sol karın da ağrı oluyor sürekli bide adet gecikmesinden 8-10 gün sonra lekelenme başlayınca bir şeylerin tuhaf gittiğini o şekilde anlıyorum

Bugünde kan verdim şuan baktım 205 çıktı normalmi

Bugün kan verdim 2 gün önce 70 di bugün 205.25 olmus normalmi yarın doktora sorucam
Küsüratlara geçinde anlamıyorum hiç, normalde bir günde 2 kat artış olması gerekiyor sanırım en az yarın doktora bir sorun bakalım onlarda kan takibi öneriyorlar genelde iki günde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…