İnşallah sağolun. Bir şey sormak istiyorum. Afedersiniz ama aşırı kanamam var normal mi bu durumKimyasaldan sonra regl olmadan hamile kalmıştım ben de. Endişelenmeyin gönlünüzü ferah tutun
Olabilir canım kişiden kişiye değişiyor tabi. Geçmiş olsun yeniden sağlıklı bir gebelik nasip olsun inşallah
4 ay sonra gebe kalmıştım şuan 1 oğlum var ve tekrar gebeyimKızlar kimyasaldan sonra hemen hamile kalan yok mu
Bende korunup korunmamamkta kararsız kaldım benimdegerim 1200 den düştüKimyasaldan sonra regl olmadan hamile kalmıştım ben de. Endişelenmeyin gönlünüzü ferah tutun
4 ay sonra gebe kalmıştım şuan 1 oğlum var ve tekrar gebeyim
4 ay sonra gebe kalmıştım şuan 1 oğlum var ve tekrar gebeyim
Merhaba bende Aralık'ta oldum yani bur hafta oldu kanamam biteli korunmamayi düşünüyorum korubcaktim ama çoğu kişi daha çabuk tutar falan dendi sizce bide benim değerim 1200 du rahimde kalınlaşmış ti ama kese varjinadanda gözükmediKimyasaldan sonra regl olmadan hamile kalmıştım ben de. Endişelenmeyin gönlünüzü ferah tutun
Merhaba bende Aralık'ta oldum yani bur hafta oldu kanamam biteli korunmamayi düşünüyorum korubcaktim ama çoğu kişi daha çabuk tutar falan dendi sizce bide benim değerim 1200 du rahimde kalınlaşmış ti ama kese varjinadanda gözükmedi
Baktırdım ama 22 di sıfırlanmasa ne olurki onu çözemedim ben yani sifirlanmadan hamile kalinmiyormu niye korunmak gerek bir hafta önce kanamamin son günü 22 di kasık ağrılarım varKanamanız bittiyse ve hcg değeri sıfırlandıysa korunmanıza gerek yok. Hcg baktırdınız mı hiç düşükten sonra?
Doktor dedi ki rahmin temizlenmiş varjina.ultrasondan baktıda kanamam yok bitti şuanda bir hafta oldu sağlık ocağında baktır dedi.en son bir haftaya düşer dedi baya düşmüş dedi
Aslında burda beni çok korkutlar iç kanama gecirebilirsin diyede bende baya tedirgin oldum gittim doktor varjinadan baktı öyle bir şey olsa gorunmezmiydi degerimdede düşüş var inşallah bı sorun sıkıntı olmaz
Aslında burda beni çok korkutlar iç kanama gecirebilirsin diyede bende baya tedirgin oldum gittim doktor varjinadan baktı öyle bir şey olsa gorunmezmiydi degerimdede düşüş var inşallah bı sorun sıkıntı olmaz
Amin cümlemize inşallahİnşallah canım Allah ım sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?