Kin tutmak mi bu?

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Iyi aksamlar. Küçük bir örnekle gireceğim konuya ama aslında genel sorunum sinir. 3 gün önce bir arkadasimla tartıştım. Sinirle o da ben de biseyler söyledik. 3 gündür söylediği şeyleri hazmedemiyorum. Niye dedi nasıl dedi nasıl yapar, diye. Görünüşte arkadasimla durumu düzelttik. Ama benim içimde sürekli niye söyledi, artık eskisi gibi olmaz gibi düşünceler var.
Genel anlamda böyleyim. Çok detaylı düşünüyorum. Sürekli sinirli bir halim var. insanlar bana yanlış bişey yaptığında ya da soylediginde içimde bunu buyutuyorum, affetmiş gibi gözüküp affedemiyorum. 3 gündür hic bişey yapmak gelmiyor içimden bu durum yüzünden sürekli uyuma isteği var.
Özetle içimde kimseyi affedemiyorum. Sanki herşey kusursuz herkes hatasız olmaliymis gibi. Nasıl aşarım bu durumu ben ya?

Kinlenmek değil belkide , hak etmediğini düşünüyorsun o yüzden hazmedemiyorsun.
Ben öyleyim şahsen...

Kinlenmek değil belkide , hak etmediğini düşünüyorsun o yüzden hazmedemiyorsun.
Ben öyleyim şahsen...
Uyursam düşünmem bütün bu olanları diye sürekli uyku halindeyim ya. Evet haketmedigimi düşünüyorum kesinlikle.

Valla ben de oyleyim misal esimin ailesi ve annesi bizim dugunumuzde oyle seyler yapti ki 40 yil dusunsem boyle bi gunun bu hâle gelecegini bilemezdim. Su an gorsen kv sanki hicbir sey olmamis gibi o kadar laf sayan cirkeflesen kadin sanki o seyler yasanmamis gibi davraniyor bir de benden canimli cicimli konusmami istiyor. Oyle seyler yasadim ki baskasi olsa yuzune bile bakmaz. Ha yine konusuyorum hal hatir soruyorum saygili davraniyorum vs. Ama icimdekileri bir de bana sor her gun aklimda dönüyor olaylar kesinlikle hazmedemiyorum cunku gercekten haksizlik yapildi bana. Stres yapmaktan yuzum uyusmaya basladi. Ama ne yapsam da hazmedemiyorum. Isin en igrenc yani da mecburen normal davranmak ve karsi tarafin kendi keyfinde olmasi.....

Heh ya. Karşı tarafin umrunda değil. Keyfine bakıyor. Ben kendi kendimi yedim bitirdim ya of.

Eğer mecburiyetin yoksa ( kaldı ki kimsenin kimseye mecburiyeti yoktur bana göre ) yüreğinde affetmediğini affediyormuş gibi yapıp görüşmeye devem etme seni asıl yıpratan bu çünkü

Eğer mecburiyetin yoksa ( kaldı ki kimsenin kimseye mecburiyeti yoktur bana göre ) yüreğinde affetmediğini affediyormuş gibi yapıp görüşmeye devem etme seni asıl yıpratan bu çünkü
Kolay kolay da vazgeçemiyorum hayatimdaki insanlardan..

Valla ben maalesef ki kinciyim haksızlığada gelemiyorum
Ama seninki tam kin değil
Kincisin peki hic bişey olmamış gibi düşünmeden devam edip içten içe mi nefret ediyosun? Yoksa benim gibi sürekli düşünüyor musun niye dedi niye yaptı diye?

Kincisin peki hic bişey olmamış gibi düşünmeden devam edip içten içe mi nefret ediyosun? Yoksa benim gibi sürekli düşünüyor musun niye dedi niye yaptı diye?
Önce senin gibi düşünüyorum sonra bu işin yaptırım zamanını bekliyorum ya benden ya Allahtan bulacak diye aradan yılda geçse unutmam

Kolay kolay da vazgeçemiyorum hayatimdaki insanlardan..
Yalnızlık korkusu olabilir bunun sebebi insanlar bunu kolay kabul edemez hatta bazen farkında bile olmaz ama yalnız kalmaktan korktuğu için varolanları gözden çıkaramazlar. Bence bununla ilgili bi yardım alın eminim size çok iyi gelecek ve her zaman şöyle düşünün bu gün ben insanları affetmiyorken yarın elimi açıp tanrıdan hangi yüzle affedilmeyi isteyeceğim

Önce senin gibi düşünüyorum sonra bu işin yaptırım zamanını bekliyorum ya benden ya Allahtan bulacak diye aradan yılda geçse unutmam
Oo varya benimki daha kötü. Ben bir an önce yüz yüze gelsek de tekrar sorsam niye yaptın diye bekliyorum. Ciddi ciddi gün içinde sürekli bunu düşünüyorum.

arkadaşının ne dediğine bağlı yani her şey yenilir yutulur olmuyor. ben de çok kafama takarım böyle şeyleri ama kin beslediğimden değil galiba biraz takıntı bu.

Oo varya benimki daha kötü. Ben bir an önce yüz yüze gelsek de tekrar sorsam niye yaptın diye bekliyorum. Ciddi ciddi gün içinde sürekli bunu düşünüyorum.
Yüzyüze geliyosun iyi olsan bile yapılanı unutmuyosun bu öyle bişey ki eş dost ayrılmıyor damarına ailede bassa insan tutuyor kafada öyle saçma bişey yani

Evet yalnızlık korkusu. Bi gün birinin bana bunu diyeceğini biliyodum. Sürekli başımı birinin omzuna yaslamak zorundaymışım gibi bir his.

arkadaşının ne dediğine bağlı yani her şey yenilir yutulur olmuyor. ben de çok kafama takarım böyle şeyleri ama kin beslediğimden değil galiba biraz takıntı bu.
Çok da büyük bir laf değildi düşündüğüm zaman ama keşke onu bile demeseydi diyorum.

Ve sen sadece sormayı bekliyosun ben bi yaptırımı harekete geçirmeye çalışıyorum 10 yıl sonra bile patlamıslıgım var bi olayda

Ve sen sadece sormayı bekliyosun ben bi yaptırımı harekete geçirmeye çalışıyorum 10 yıl sonra bile patlamıslıgım var bi olayda
:) Yeri gelse de şu söylediğinin hesabını sorsam diye dusunuyorum bazen ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…