Kin ve Öfkeden nasıl kurtulurum :(

Okuyunca benden bahsediyorsn zannettm bende boyleyim cok kinciym ve gecmisi hc unutamiyorm dedigimiz gibi karsimda olsa oldururm o kisiyi bende kendime engel olamiyorum gün boyu suruyor sinirim (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

frenleyemiyorum canım deniyorum ediyorum ama dediğin gibi bir çok insana kinim bitmiyor yeri geliyor umursamıyorum geri geliyor çok ağır beddualar ediyorum. bunada çevrem tepki gösteriyor ama unutulmuyor...

kulaklarını tıkamak gerek duyma ben artık duymuyorum bir yere gittiğimizde eskilerde kişilerden laf açılıyor ya ortamı bırakıp gidiyorum yada başka konuya geçebilir miyiz acaba diyorum bu rica bile tepki çekiyor inan....

geçen gün çakralarıma baktırdım 7 çakradan boğaz ve kalp çakrası kapalı tek...

kalp kin ve nefretten.
boğaz ise söylemek isteyip söylemeyim aman boşver demekten kapanırmış...
birde burcum yay o yüzden kinci tutuyorum ama ilk gençlik zamanlarım gibi ateşli değil kinim ama var içimde bazen koca bir ateş gibi yakıyor içimi....

bizde de var öle akrabalar... yüzümüze ve arkamızdan konuşanlar edenler... artık görüşmeye minimuma indirdim. hatta çoğunu ne zamandır görmüyorum...

Allahtan evliyim, yoksa gelip giderdik. aman ayıp olur diye diye zorla içeri getirmeye çalışırlardı...

üstelik babamın hastalığınıda (kanser tadavisi oldu, şimdi çok şükür iyi) onlara bağladım. hep onların yaptıkları yüzünden üzüntüden hasta oldu babam...

ben hepsini Allah'a havale ettim... O bilir neyin doğru olduğunu. düşün ben küçük aciz bi kulum, ceza vermeye kalksam adil olamam, ya az veririm yada çok. Ama Allah en iyisini bilir. tavsiye ederim. gerçekten Allaha havale edebilirsin üstünden yük kalkıyor...

Öncelikle öfkelenince başka şeyler düşünmeye çalış. Hareketli bir müzik aç, seni güldüren bir video izle. Bunları yapamıyorsan senin üzüldüğün zamanlarda onların ne yaptığını düşün hiç sen akıllarında olmadan gülüp eğleniyorlar; durumundan üzüntünden haberdar olsalar anca sevinirler. Bunları düşünüyorum. Akrabalarım konusunda bende dertliyim ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor malesef.

Öfke ve kin insanın enerjisini tüketen duygular... Yani zararının size olduğunu unutmayın.

Öte yandan çevrenizdeki insanlara, karşılık beklediğiniz için değil de, doğru ve güzel olan böylesi olduğu için iyi davrandığınızı hatırlatın kendinize.

Size kendinizi kötü hissettiren insanlarla ilişkilerinizi uygun seviyeye indirebilir, size mutluluk veren insanlarla daha sık görüşmeyi deneyebilirsiniz.

Son olarak üzerinde ne kadar çok düşünürseniz o kadar öfkelenirsiniz. Bu konuyu olmuş bitmiş olarak görmeli ve üzerini kapatmalısınız.

bende yay burcuyum, bunun etkisi mi acaba :)

Ne yazık ki bende çok fazla kinciyim sanırım.. Kendime yapılanı geçsemde aileden birini kıranı affedemiyorum ya onlar bile affediyor ben affedemiyorum düşünün.. Bir yolunu bulursaniz benide bilgilendirin lütfen çünkü bu huy insanı gerçekten yoruyor

kin ve nefret atesten gömlek icindekinide disindakinide yakar ben bana olanlari allaha havale ettim iyi ve kötü olanlari zaman iyilerin iyi kötülerinde zavalli oldugunu gösterdi güzell allahim neylerse güzel eyler sabir ve zamannnn her seyin ilaci sen iyi ol kötüler kötü olursan senin onlardan ne farkin kalir
zamaninda bana büyük acilar cektiren birine iylik yapma firsati verdi bana ay öyle mahcup olduki binlerce kere tesekür etti ben utandim
haca gidince her kezi ben beyaz kefende gördüm dedimki dünya yalan mal mülk mevkiler hepsi yalan gercek olan allahdir hir ve kin seytandandirr
allaha sigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…