Kızlar, 30 yaşındayımm ve bu yaşıma kdr iyi kötü bişeyler yaşandı, yalnız özellikle son 5 yıl içinde hep ama hep iyilik yaptığımız
annem babamların evlatları gbi davranıp ilgilendikleri akrabalarımız ve diğer akrabalarımızdan çok kötülük gördük,
annem hastalandı halini hatrını soran olmadı
babama saçma sapan sözler söylendi
ben boşandım ettim dedikodular binpara.. neler neler.
hep evimize girenler yaptı bunları. Huy olarakta kinciyimdir, birinden nefret etmişsem asla onla aynı ortamda bulunmam eve de almam.
psikolojimii tam düzeltmiş herşeyden kurtulmuşken bazen aileme ve bana yapılanlar aklıma geliyor.
3 günlük dünya değmez de diyorum bazen onları karşımda olsalar öldüresim bile geliyo.
böyle durumlarda nasıl frenliyorsunuz, nasıl rahatlıyorsunuz. kol kırılır yen içide kalır derler, kalp kırılınca düzelmiyo anacım.
Kızlar, 30 yaşındayımm ve bu yaşıma kdr iyi kötü bişeyler yaşandı, yalnız özellikle son 5 yıl içinde hep ama hep iyilik yaptığımız
annem babamların evlatları gbi davranıp ilgilendikleri akrabalarımız ve diğer akrabalarımızdan çok kötülük gördük,
annem hastalandı halini hatrını soran olmadı
babama saçma sapan sözler söylendi
ben boşandım ettim dedikodular binpara.. neler neler.
hep evimize girenler yaptı bunları. Huy olarakta kinciyimdir, birinden nefret etmişsem asla onla aynı ortamda bulunmam eve de almam.
psikolojimii tam düzeltmiş herşeyden kurtulmuşken bazen aileme ve bana yapılanlar aklıma geliyor.
3 günlük dünya değmez de diyorum bazen onları karşımda olsalar öldüresim bile geliyo.
böyle durumlarda nasıl frenliyorsunuz, nasıl rahatlıyorsunuz. kol kırılır yen içide kalır derler, kalp kırılınca düzelmiyo anacım.
frenleyemiyorum canım deniyorum ediyorum ama dediğin gibi bir çok insana kinim bitmiyor yeri geliyor umursamıyorum geri geliyor çok ağır beddualar ediyorum. bunada çevrem tepki gösteriyor ama unutulmuyor...
kulaklarını tıkamak gerek duyma ben artık duymuyorum bir yere gittiğimizde eskilerde kişilerden laf açılıyor ya ortamı bırakıp gidiyorum yada başka konuya geçebilir miyiz acaba diyorum bu rica bile tepki çekiyor inan....
geçen gün çakralarıma baktırdım 7 çakradan boğaz ve kalp çakrası kapalı tek...
kalp kin ve nefretten.
boğaz ise söylemek isteyip söylemeyim aman boşver demekten kapanırmış...
birde burcum yay o yüzden kinci tutuyorum ama ilk gençlik zamanlarım gibi ateşli değil kinim ama var içimde bazen koca bir ateş gibi yakıyor içimi....
bende yay burcuyum, bunun etkisi mi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?