Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına elbisem

Balbocegii

Ya Baki Entel Baki
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
539
2
118
Kızlar yardımınıza ihtiyacım vaarrr :31:

31mayısta kına gecem olacak hayırlısıyla, kıyafetimide belirledim fakat ne renk istediğimi bilmiyorum..

Çok açık tenliyim, bildiğiniz bembeyaz.. Pastel renkler beni çok silik gösterir mi diye düşünüyorum ama mesela mint yeşili, pudra falan çok hoşuma gidiyor..

Eki Görüntüle 624720

Diktireceğim model bu, fakat etekleri daha kabarık olup birazcık daha yukarıdan başlıycak tam prenses etek yani..

Yardımcı olursanız çok memnun olurum, kafam çok karışık :16:

rengine bayildiiiiiiim :52: :52: :52:
modelide cok guzel
sana da cok yakisacaktir diye dusunuyorum
umarim hersey gonlunce olur canim

Evet bu renk çok güzel ama sanki biraz prenses perfinya mıdır nedir bişey vardı ya onun havasında müsamere çocuğu gibi de olmak istemiyorum :9::9:

Saçlarımda uzun ince bukleler yaptırmak istiyorum kabarık biraz

Bu elbisenin arkasında kocccaaaman bir fiyonk var onuda istemiyorum sade daha iyi sanki :26:

Modeli güzelmiş,bildiğimiz beyaz tenli isen:nazar:
Mavi,kırmızı,yeşil,vişne çürüğü,patlıcan moru,(hani baktığında albenisi olan morlardan canım)veya parlement mavi aklıma gelenler bunlar.Mutluluklar dilerim.
Diyemeden edemicem ya kusura bakma benim fikrim bu canım kınalığın çok açık
o kalabalıkta vede oyun oynarken çok rahat edemeyebilirsin bunun içinde.(niye bunu deme gereği duydum ama içimden demek geldi)alınmazsın umarım.sevgiler

Modeli güzelmiş,bildiğimiz beyaz tenli isen:nazar:
Mavi,kırmızı,yeşil,vişne çürüğü,patlıcan moru,(hani baktığında albenisi olan morlardan canım)veya parlement mavi aklıma gelenler bunlar.Mutluluklar dilerim.
Diyemeden edemicem ya kusura bakma benim fikrim bu canım kınalığın çok açık
o kalabalıkta vede oyun oynarken çok rahat edemeyebilirsin bunun içinde.(niye bunu deme gereği duydum ama içimden demek geldi)alınmazsın umarım.sevgiler

Vişne çürüğü olabilir birden hoşuma gitti düşününce :9:

Yok niye alınayım, aslında türbanlıyım ben zaten. kına bayanlar arasında olacak ve fotoğraf çekimi dahi olmayacak. Rahat rahat kız kıza eğlenicez :12:

Sadece üzerine ince bir askı yaptırabilirim rahat etmek açısından, onun dışında ben çok beğendim bu elbiseyi :17:

Canım benim kapalı olduğunu öğrenince yüzümde gülümseme belirdi.Açıktan kastım alınırsın diye yazamamıştım erkeklerle aynı ortamda olunca bu kıyafet çok açık olacaktı.Ama bayanlar arası olacaksa ve resim olmayacaksa sıkıntı tok diye düşünüyorum.Modeli falan çok bende beğendim.Vişne çürüğü mor parliament mavi bunlar açık tene çok güzel gider.Umarım her daim mutlu olursun tatlım.Sevgiler.

visne_receli.jpg

Rica ederim tatlım.Bak bu vişnler benden sana hediye gece gece canım çekti zaten :)
Bu renk senin tenine çoook güzel olur.:52:

Son düzenleme:
Aaah aaah bu yaptığın reva mı banaa :5:

Düğün öncesi kilo vermeye çalışıyorken ben, aç geziyorkeeeen :27:

çok güzel çok çok beğendim prenses gibi olacaksındır eminim
elbisene gelince bayanlar arasında olacağından uygun bence beyaz tenli olmanda makyajla solgunlugun giderilince çok cici bi gelin olursun
Allah her daim mutlu etsin sizleri,bir yastıkta kocayın
her genç kızın hayali değil mi kendi masalının prensesi olmak:)

elbise çok güzel...renk olarakda hoş..
beyaz tene kırmızıyı çok yakıştırıyorum ama bu elbisede nasıl durur bilemedim...

Bence bir tane hürrem modeli bindallı al canım bütün gece üzerinde olur yani ben öyle yapmayı düşünüyorum :)

Kızlaaar teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun.. Beğenmenize çok sevindim :16:

Canım hürrem modeli ben kınada giyerim diye düşünüyordum taaaaki arnavut kına kıyafetlerini görene kadar.

Şimdi görüştüğüm bayan gelinlik fuarından alacağını söyledi arnavutların kına gecesi kıyafetlerinden, ondan kiralamayı düşünüyorum.

Kına yakılacağı zaman onu giyerim :9:

çok güzel bir elbise nişanlığı andırıyor, bordo veya kırmızı rengi kınaya daha çok uyar mutluluklar.

bende bu modelin benzerinin saksını nişanımda giymiştim herkes çok beğenmişti.seninde tenine bu renk çok yakışır :))

cnm bence mint yeşili pudra falan sana hiç olmaz.daha koyu renkler olması lazım açık tenlisin bide elbise açık renk olursa kapatır ve basitleştirir diye düşünüyrm.çünkü bende aynı tarif ettiğin gibi üstten bollaşan prenses elbise aldım nişanım için,çok beyaz sayılmam açık buğdayım.mesela bende aldığım elbisenin pudra pembesi ve kırmızısını denedim bana hiç olmadı ..sanki biraz daha koyu tenli olsaydım iyi olabilirdi çünkü çok kapadı beni o renkler.ben saks mavisi olanı aldım süper durdu.elbise resmen beni geri planda bıraktı ben burdayım dedi:9: tabi saç baş yapılı olunca durum değişicek. aynı şekilde yeşilinide denedim aynı elbisenin oda çok güzel durdu tenimde..tabi senin içine nasıl siniyosa öyle olur elbisen.ben fikir olsun diye söylüyrm..ayrıca mutluluklar diliyorm

Back
X