- Konu Sahibi sehnsucht06
çok güzel olmuşsun kıyafetin saçın harika.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım cmlemizin teşekkürlerALLAH mutluluğunuzu bozmasın canım çok güzelsin maşallahhhh
teşekkr ederim, çoook eski gerçek bir bindallı bulmuştum ama çok büyüktü, kuşaktan kuşağa ailede herkesin giyeceği birşey olduğu için tadilatta yapamadım, yoksa kına yakılırken giymek isterdim öyle birşey, ama böylede güzel oldukıyafetin çok güzelmiş bindallı tarzı birşey sanırım... ama klasik bordo giyemişsin çok hoş olmuş bu renk ... ömür boyu mutluluklar
teşekkürlerrallah tamamını erdirsin
amin canım sağol
çok hoş olmuşsunuz
çoook sağol tatlımçok farklı olmuşsun kıyafetinle canım çok şekersin![]()
yeeeeliiiiiizzzzzafet birşey olmuşsun...
amin canım çok sağolcok beğendım kına kıyafetını cok hoş olmuş sacın makyajın mutluluğun daım olsun![]()
teşekkür ederim canım güzel dileklerin içinÇok çok yakışmıss ..
hep yüzün gulsun sacın harıkaa
teşekkür ederim sanada..kiyafetin hosuma gitti....mutluluklar sana :))
çooookk teşekkür ederim canımgercekten forumdaki en güzel bindallı seninki cok beğendim bir kişide daha görmüştüm forumda böle mavili cok güzel kırmızıdan cok daha hoş duruyor
mutluluklar.... a.s.
amin canım sağolçook tatlı olmuşsunn canım allah tamamına erdirsin tatlım
teşekkür ederimmmma.s.oy oy oy cok guzelsiniz mutluluklara.s.
bizde damadın boynuna yeşil pullu atılır damat diye öyle başka bi anlamı varmı bilmiyorum, bizde damada kına yakılır.kıyafet çok güzelde
Damatın boynundakinin anlamı ne?
birde damada kına yakılmaz benim bildiğim ?
amin canım çok teşekkür ederimBende kına kıyafetine bayıldımmmmmmmmmmmmmm çok güzel sanada çok yakışmış tatlım.Mutluluğun daim olsun inşallah
sağol tatlımMutluluklar dılerım canım
çooookk teşekkür ederimmmtebrikler çok güzel olmuşsun
kıyafet saç makyaj herşey harika olmuş
mutluluklar a.s.
çoookk sağol tatlım darısı bekarlara olsuncok guzel olmussun canım masallah harıkasın mutluluklar
Çok güzel olmuşsun maşallah canım...bir ömür boyu mutluluklar...:Saruboceq:
çok hoş olmuşsun mutluluklar...
cok begendim sacindan ayakkabina kadar cok guzel ve SIK olmussunn fiziginde tamamlamis herseyii![]()
allah mutlu etsin çok güzel olmuşsun
benimde canım çektiiii bende isteremmmm
allah mutlu etsin çok güzel görünüyorsun...
41 kere maşalah...
Maşallah canım süpersiniz:)
Allah mutlu mesut etsin çoook ciciymiş kınalığın.
çok güzel olmuşsun kıyafetin saçın harika.
ay maaşallah bu ne güzellik, o ne güzel kına elbisesi yaaa.
bayıldım valla, allah nazardan saklasın...
kıyafetin cok güzelmiş a.s.
mutluluklarrrrrrrr cok yakısmıs sanada maşallah
cokk guzel olmussunnn
Canım maşallah bu ne güzellik , bu ne güzel kıyafet. Ömür boyu mutluluk dileğiyle.
çok tatlı olmuşun canım.
bir ömür boyu mutluluklar.
kına kıyafetin çok hoş canım diktirdn mi yoksa aldın mı**?? aldıysan nerden aldın![]()
ömür boyu mutluluklar dilerim çok çok çok güsel olmuşsun kına elbisende harika cnm bnm![]()
kıyafetin çok güzel hayırlı olsun canım
canım kıyafetin çok güzel...saçında güzel sende güzelsin...mutlu bi evliliğin olur inşallah..
maşallahh bu ne güzellik tatlılık böyle... Kına elbisenize bayıldım. Allah mutluluğunuzu daim etsin...a.s.![]()
o cok seker olmuşşuz canım yaaa hihoyyyt
canım bindallın süper nerden aldın opuyorumnanaktan
tamamen aradığım ve istediğim kına kıyafeti mükemmellllll çok teşekkürler paylaşım için
kendi kınamda bunu kullanıcam :jeyyar: ayrıca çok güzel olmuşsun saçın başın yüzün herşeyin şahane bayıldım mutluluklarrrr
canım çok güzel olmuşsun allah mesut etsin