Y Yuny Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2015 4 0 16 33 15 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Yuny #1 Kızlar eylul ayının sonuna dogru kına gecem olucak insallaah:) kına hediyelerimi kendim hazırlamayı düsünüyorum fikir vericek olan??
Kızlar eylul ayının sonuna dogru kına gecem olucak insallaah:) kına hediyelerimi kendim hazırlamayı düsünüyorum fikir vericek olan??
E ecomik .. Kayıtlı Üye 7 Ocak 2015 25 15 38 16 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Yuny #2 Yuny .!.: Kızlar eylul ayının sonuna dogru kına gecem olucak insallaah:) kına hediyelerimi kendim hazırlamayı düsünüyorum fikir vericek olan?? Genişletmek için tıkla... Benimde 23 Nisan günü kına gecem bende hediyelik arıyorum seninle aynı durumdayım şuan ama sana şu sekilde yardımcı olabilir ki şahsen ben öyle yapacağım belki sende yaparsın. hediye olarak ayna .. çerezlik olarak bu .. tahtakale de bulabilirmişiz.
Yuny .!.: Kızlar eylul ayının sonuna dogru kına gecem olucak insallaah:) kına hediyelerimi kendim hazırlamayı düsünüyorum fikir vericek olan?? Genişletmek için tıkla... Benimde 23 Nisan günü kına gecem bende hediyelik arıyorum seninle aynı durumdayım şuan ama sana şu sekilde yardımcı olabilir ki şahsen ben öyle yapacağım belki sende yaparsın. hediye olarak ayna .. çerezlik olarak bu .. tahtakale de bulabilirmişiz.
Y Yuny Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2015 4 0 16 33 16 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Yuny #3 Evet bu aynalar tahtakale şarkhan da var toptanda fiyat indiriyolar ben kolonya şişesi arıorumm:))
E ecomik .. Kayıtlı Üye 7 Ocak 2015 25 15 38 17 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Yuny #4 aa evet farklı birşey.. hiç bulabildinmi peki