• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecesi İçin Öneriler İstiyorum

Iremm1

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
101
38
18
33
Kın gecesi için alışveriş yaparken konfeti maytap vs aldık ama nasıl giriş olmalı veya başka alternatif neler olur yardımcı olur musunuz? konuşma balonları alacağım, hint kınası başka ?

Kına gecesinde hangi müzikler önerirsiniz ayrıca nişan için de birlikte olacak çünkü

Sizin kınanız nasıl olmuştu?

bindalliginla arkadaslarin esliginde iceriye girdiginde: Yesim Salkim- Kina gecesi
Hayirli olsun canim :)

Ringa ringa, mabrouk, tabii ki mezdeke. Ben bi de yelpaze dağıtmıştım şarkhandan ucuza bulabilirsin oynamaktan terleyenler serinler

Ringa ringa, mabrouk, tabii ki mezdeke. Ben bi de yelpaze dağıtmıştım şarkhandan ucuza bulabilirsin oynamaktan terleyenler serinler
Mezdeke nin hepsini indirdim de işte pop ve yabancı da sıkıntım var bol seçenekli olması lazım.
Öneri için teşekkürler

Kamelia, Toca toca, İnna'nın,Alexandra Stan'nın Şarkıları hareketli

Ben eşimle giriş yaptım Yoncalodi'nin yadigar adlı parçasıyla çok hoş oldu. Yeşim Salkım'ın o şarkısı o kadar durağan ki oynayası gelmiyor insanın sırf kınayla ilgili diye boşver bence kullanma. Kına ayrıntılarımın başlığı var bakabilirsin profilimden.

Kın gecesi için alışveriş yaparken konfeti maytap vs aldık ama nasıl giriş olmalı veya başka alternatif neler olur yardımcı olur musunuz? konuşma balonları alacağım, hint kınası başka ?

Kına gecesinde hangi müzikler önerirsiniz ayrıca nişan için de birlikte olacak çünkü

Sizin kınanız nasıl olmuştu?
Aynı kullanıcı adımda bir blogum var eminim bir çok soruna cevap bulabilirsin canım :-)

arzum kına organizasyon size bu konularda yardımcı olacaktır.

Back