- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
o ortamı sevmeyebilrsin anlarım ama ter kokusu vs diye küçümsemen garip geldi.
benden tavsiye; nişanlınla elit bir mekanda elit insanlara tango dansı sergileyin.
sevgiler.
benden tavsiye; nişanlınla elit bir mekanda elit insanlara tango dansı sergileyin.
sevgiler.
kızlar ben kına gecesi yapmayacagım oyle tantanalı şeyleri sevmiyorum zaten oynama vsde sevmiyorum.
biraz modern dans biliyorum ama bizm bole halaydı vs ter kokusu vs sevmem yani.neyse
şimdi ben kına gecesi yerine bekarlığa veda dusunmustum. kafama pek yatmadı
şimdide dusunuyorum diyorumki kına gecesini nişanlıma ben yapsam bole değişik bir fiki rolur ama neler yapabilriz bilmiyorum.
hiç fikrim yok yani hediyeler felan illaki olur.
bi ilk olucam herhalde ama sevgilimde cok mutlu olur zatenbekarlığa veda ıcın gece dışarı cıkmama pek olumlu bakmıyordu
sevgiler.
Katiliyorum o cümleyi okuduktan sonra sasirdim vallahiKina fln da yapma bence kokusunu sevmezsin yüzde yüz...
o söze o yorum
insanların sevmedikleri şeyi küçümsemek gibi bir lüksü yok.
Biz halaysız,kına,nişan ve de düğün yapamayız.Sivas'lıyız o yüzden halay,davul-zurna olmazsa olmazımızdır...
Sırf halay çekmek,eğlenmek,kaynaşmak için gençlerle toplanıp,yemekler-geceler düzenleriz...Kaynaşırız..
Ama nedense hiç ter kokusu duymadım ben..Ve de gayet elit mekanlarda toplanırız...
Bu kadar küçümsemenize çok şaşırdım.
Halay bizim özümüzdür...
Kendisi galiba halay cekerken asiri dozda terledigi icin kokudan rahatsiz oluyor.
Ben hic kotu koku almadim bugune kadar halay cekerken.
Ayrica zamaninda folklore gosterisi yapmis bir insanim :)
kesinlikle güzel bir fikir katılıyorum.
Konu sahibi hanımefendi uslübunuz biraz sert olmuş. Ter kokusu ben bu zamana kadar katıldığım kına gecelerinde duymadım pek.aşırı oynamayla insanlar illaki terler. Kına gecesine TER KOKUSU olarak bakmanız tuhaf olmuş. Bu bizim geleneğimiz göreneğimizdir.
bencede baska soze hıc gerek kalmamıs...insanların tuvalete gıtmesı,gaz cıkarması kadar dogal bır durumu (ınsanların terlemesini) bu sekılde kucumsemenız hıc hos olmamıs....
baska söze gerek varmi bilmiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?