Kına Gecesi KINA GECESİ YARDIM

tuubats

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
55
8
13
İzmir
kızlar kına gecesi için salonu biz tuttuk içinde pastası içecegi vs var.Peki bundan sonraki kalan kısmını kim yapıcak.yani gelinin giyeceği elbise,bindallı veya kaftan,süsler,kına sepeti,çerez.bunları erkek tarafı mı yapar kız tarafımı yapar ? ben kız tarafı diye biliyorum ama forumda okuduğum kadar erkek tarafı dıyenlerde çoğunlukta.çok kararsız kaldım bu konularda aileler arasında pek net konuşulmadı nasıl yapılıyo yardımcı olur musunuz? :KK64:

Canim ben bildigim kadariyla anlatayım sana. Öncelikle hayirli olsun. Salonu siz tuttuysaniz cerez kina elbise sepet mum falan erkek tarafina ait. Ben kendi kinami evde yapacagim evi susleyecegiz bu süsleri ben alicam cunku nisanlim bununla uğraşmaz:) ama kina cerez icecek elbise ayakkabı onlari nisanlim alacak. Ama illa oyle olur böyle olur diyemem aranızdaki anlasmaya bakar:)

Nişanlınızla konuşup anlaşın. Her yörenin adeti farklıdır.

Salonu biz tuttuk. Normalde organizasyonu eşimin tutması gerekiyordu çünkü bindallı alınırsa erkek tarafı alıyor. Ama onu da ben yaptım çerezleri onlar getirdiler. Kıyafetler normalde erkek tarafına ait. Ben ilk nişanlığımı giyip sonrasında 4 kıyafet değiştirdiğim için nişanlığımı aldıkları için ses etmedim zaten problemlerimiz oldugu için. Ama normalde kıyafet çerez erkek tarafına aittir.

bunu nişanlımın ailesi biliyordur inşallah :( bizimkiler garip bir şekilde herşeyi yapma girişimi içindeler bu durum beni rahtsız ediyor.anne bak biz salonu tuttuk diğer şeyler erkek tarafına aitmiş diyorum biz alalım diyor.çünkü karşı tarafta böyle bişey konuşulmadı.bende aileme artık fazla yüklenmek istemiyorum ne yapıcam nasıl yapıcam çıkamadım işin içinden :(

Merhaba arkadaşım,
Oncelikle hayirli ugurlu olsun. Bu durumlar ailelerin anlasmasina gore değişiyor. Ama kıyafeti kesin olarak erkek tarafi alir. Aslinda kiz tarafi salonu tutar erkek tarafi çerez, misafirlere dagitalacak kına, kına bu tür ihtiyaçları karşılar. Benimkinde kıyafeti erkek tarafi yapti salon ve ihtiyaçları biz karşıladık :( Suanda olsa onlara yaptirirdim erkeklere gorevlerini hatirlatmak gerekiyor. Evlenince karım beni yormadi demiyor hicbiri:KK53:

Istanbul.icinde heryere kina gecelerine dubai ve hint kinasiyla sinirsiz dwsenlerle siz ve arkadaslarinizin.kinalarini ozel.kilmak.isteeseniz face sayfam kinaci kinaci Esra eklwyin.

Eklentiler

• 20141208_213039.webp
    20141208_213039.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 114
Back
X