- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Bu arada teker teker tşk edemedim hepiniz çok saolun tşkler yeni fikirler gelirse aklınza söyleyin yine:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb
Düğünüm yaklaşıyor ve ben kına gecesi istemiyorum, oynamayı seven biri değilim kimsede oynamasın istiyorum çünkü yaparsam çok sıkılcam eminim.
Zar zor herkesi ikna ettim edemediklerimde mecburen saygı göstercekler ki birde maddiyat yüzünden yapmadığımı düşünenler var ama asla öyle birşey yok o yüzden takmıyorum onları.
Sizce kına gecedi yerine alternatif birşey yapmalımıyım oyunsuz olcak ama,yada hiçbirşey yapmasam çok mu garip olur?
Millet o kadar meraklı ki abuk sabuk konuşmaya yok onların altında ezilirsin filan ne alakası var haksızmıyım,sonuçta biz üzerimşze düşen herşey yaptık yapıyoruzda
Bu arada eklemem gereken birşey daha var kv ben mutlaka kına görmek istiyorum dedi yani toplanıp eve gelneyi düşünüyorlar ama ben istemiyorum evde yapcak olsam yapardım zaten değil mi gelmek isteyene gelmede diyemezsin nolcak bilmiyorum alternatif isterken yemek gibi birşey tarzında sordum ama olur mu olmaz mı bilmiyorum
Yok bizde ayrı ayrı kıma yapılmıyo sadece kız tarafı yapıyo,evde toplansakta öyle abiye filan giyinmem yani ikram filan olur o kadarBir arkadaşımızda istememişti, diğer kızlar ısrar ettiler o da bekar evinde yaptı kınasını kendi kız arkadaşlarıyla. Normalde kız kıza nasıl toplanıyorlarsa öyle oldu ek olarak abiye giydi saç makyaj yaptırdı, nişanlısı geldi, sanırım sadece kendi annesi kv si ve çok yakın kadınlar vardı. Yani hep gençler vardı (ben gitmedim ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla) Bir de fotoğrafları oldu anıları. Kv mutlaka kına görmek istiyorum dediyse nişanlına kına gecesi yapsınlar. Bizde erkek evi ayrı kurar kınayı, kız evi ayrı kurar (isteyen hiç yapmaz).
O zaman müziksiz oyunsuz yaksınlar bi kaç dakika sürsün bitsin:)bence kınanız yakılsın uzun surmesin ama yakılsın ilerde bu düşüncede olmazsanız üzülürsünüz kınanız yansın zaten o anlarda ne olduğunu pek anlamıosunuz zaman hemen geçio![]()
Aslında sadece ailem bi kaç ark kv ve eltiler olursa olabilir ama eminim hiç sevmediğim insanlarda gelcek hiç istemiyorum gelmelerini
Ben aslında kına yakmakta istemiyodum hiç şu annüzerimde o kadar baskı var ki yemek olur ama
Evt evt bilmeyiz kimbilir nasıl abuk sabuk konuşcaklar sırf onlara inat nırmal bi gün gibi geçirmek istiyorum çünkü sinir oluyorum öyle insanlara saygı duymayı bilmiyorlar geri kalmışlık bu işte.
Tşkler bu arada çok saolun
Oynanasam bile orada oturmak bile çok sıkardı beni çok gerilirdim gerçekten,hem kına hem düğün yorucu olmuştur
:)öyle bişey yaoamıycam sanırım çünkü bu dedabüyükler küser
Burda bi arkadaş da bahsetmişti düğün esnasında yaptık diye,ama bizim düğün aşırı kalabalık olcak nasıl olur kına bilmiyorum
Evt işte eve gelirlerse ikram yapcaz oturcaz isterlerse kına yakarlar ana öyle elbise filan giymem ki hiç sevmem ama hoş giyinirim tabi bide oyun filan olmaz yani kararım kesin:)
Yok demem ben gerçekten:)
Söyledim ama ona da pek sıcak bakmadılar nolcak bilmiyorumGelin hamamı mantıklı geliyor sankiii
Söyledim ama ona da pek sıcak bakmadılar nolcak bilmiyorum
Yok yok kesin kararlıyım kına gecesi olmasın. Oturmaya gelirler ikram filan olur o kadaro zaman mecbur kına gecesi yapacaksın gibi.. Bir arkadşın yorumunu okudum bence organizasyon şirketi tutarak kızlar pistte sen tahtta oturarak işi çözebilirsin :)
İçinize nasıl siniyorsa öyle artık :) gelipte oturacaklarını sanmıyorum ama benden demesi :))Yok yok kesin kararlıyım kına gecesi olmasın. Oturmaya gelirler ikram filan olur o kadar
Aksine onlar gelmek istiyolar:)ama sadece oturcaz yani oyun filan yok kimse heveslenmesin bunu söyliycem tekrarİçinize nasıl siniyorsa öyle artık :) gelipte oturacaklarını sanmıyorum ama benden demesi :))