Canımsınn... içimdekiler dökmüşsün resmen .. ilerde bunları yaşarmıyım diye düşünmekten baş ağrısından ölüyordum.. Ben 22 yaşındayım nişanlım 28 yaşında..
Cuma gününden beri konuşmuyorum onunla mecbur olmadıkça.. DÜn aradım en son durumun ciddiyetini anlattım .. Çok üzüldü ağlamaya başladı.. hıçkıra hıçkıra ağladı.. acımadım.. gram yumuşamadım.. cumartesi buraya gelicek artık ne olucak bilemiyorum.. geri dönüşüm yok.. ama beni gerçekten hakettiğini ıspatlayana kadar yüzüne bile bakmam.. Allah razı olsun senden yoluma bir nebzede olsun ışık tuttun..
canım tekrar okudumda yazdıklarımı bende bayağı o günlere gitmişim kaptırmışım kendimi..demekki hala ne kadar unuttum geçti desemde doluyum.beynimin ve kalbimin bi köşesinde duruyorlar..
sana yaşadıklarımdan örnekledim.AMA ANLADIĞIM KADARIYLA SEN BU ADAMI GERÇEKTEN SEVİYOSUN ODA SENİ..yazdıklarım ne kadar olumsuz gibi görünsede şuda var:herkesin huyu suyu farklı.yumuşamadım diyosun mesela..ben olsaydım tek damla göz yaşına hemen elimde olmadan yelkenleri indirirdim.demekki sen benim gibi ya da kadar ezdirmiceksin kendini..öle görüyo.ben daha yeni yeni öğreniyorum hayır diyebilmeyi.çok sıkıntı çekmemde kendi payım da büyük.fazla iyi niyetliyim ve sabırlıyım.önce olsun varsın diyorum ama sonra sıkıntısını ben çekiyorum.
çok hassas olduğum içinde senin gibi böyle çok takmıştım kafama.ama şimdiki aklım olsa neyi nasıl istiyorsam öle yapar (hatta düğün yapmazdım .şu düğün bitsede kurtulsak olmuştuk eşimle),o beni istemeyen insanları düğünümde ben hiç istemezdim(kaynanam düğünüme geldide ne oldu .kendi oğlunun düğününde hiç birşey yokken kendini ortaya yere atıp çıngar çıkardı kadın. o bile gelmeseydi oğlunun düğününe madem öyle yapacaktı)ama benim nişanlımda destek olmadıki bana.neyin ne olduğunun farkında bile deildi.varsa yoksa ailesiydi.oturaklı deil gelgit akıllıydı.bunlara rağmen çok sevmişim demekki ayırmamışım yolları.ASLINDA KISMET NEYSE KİMSE O OLUYOR ZATENboshayallersmile
en azından seninki seni koruyo şimdiden .sende kendini ezdirmeyeceğine göre ..bide bu yönden bakalım;yolları ayırsan başKasıyla yapabilir bi daha bu sevgiyi yakayabilirmisin??zor demi..
peki yada başka biri oldu daha sonra buna benzer şeyleri hiç mi yaşamayacaksın??buda zorr demii..inan her düğünde heleki şehirler farklıysa muhakkak bu dönem çok zor oluyor..:1closedeyes

8sene bana sıkıntı yaşatan kaynanm yanıldığını daha yeni itiraf etti.benim gelinim çok iyimişte ben bilememişim diyor.yeni yeni sevmeye BAŞLADI YANİ.daha doğrusu kabullendi.NEYSE CNM BUNADA ŞÜKÜR EN AZINDAN SABRIM AZDA OLSA SELAMETE ERDİ))BELKİ SONRADAN SENİNDE BÖYLE OLABİLİR ZMAN NE GÖSTERİR BİLİNMEZ..:sm_confused:
peki ya evlendiğinizde eşinin seni aldatacak üzecek,dövecek sövecek kapasitesi varmı sence? YOK DİYOSAN HİÇ DÜŞÜNME ÜZÜLME NİŞANLINLA BİRLİK OL..MUTLULUĞA YELKEN AÇ.DÜĞÜNÜNDEDE HATIRLAMAK İSTEMEYECEĞİN BİR SEN DEN UZAK OL TATLIM:1hug: