- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- Konu Sahibi nailsofcat
Normalde çok planlı,programlı,her ayrıntıyı önceden düşünüp bütün önlemleri alan pimpirikli biri olduğum halde söz konusu düğünüm,kına gecem,gelinliğim vs.olunca dumur oldum kaldım.Sürekli kafam karışıyor.Aklıma yeni fikirler geliyor vs..Benim nişanlım yabancı.Ailesi ve arkadaşları ilk kez bir kına gecesi görecekler.Zaman kısıtlaması oldugu icin kına gecesi düğünümüzden bir önceki gece olacak.Fakat kınayı nerede yapacağıma karar veremedim.Kına gecesi organizasyon firmalarından biriyle anlaşmak istiyorum.Bindallılı kızlar,lokum ve gül suyu ikramları,dansöz,çiftelli oynayanlar,tefler,gece boyu Türk kahvesi ikramı,bindallılı bir kızın gece boyu isteyenlere hint kınası yapacak olması çok güzel bir şey olur diye düşünüyorum ama malum bütün organizasyonlar 1000 tl den başlıyor.Bazı şeyler olmasa bile en az 600 tl yi gözden çıkarmak lazım.Madem geçmişteki gibi bir hava yakalansın diye organizasyon yapıyorum,kına da eski Türk evlerini andıran veya benzeri bir yerde olsun istiyorum.Baktığım tüm mekanlar 2000 tl ile açtılar ağızlarını.Bütün bu organizasyonun,müziğin,yiyeceklerin kısaca her şeyin dahil olduğu aklımın kaldığı bir mekan ise 4500 tl istedi.Listem ise sadece 80 kişiden oluşuyor.Bu 80 kişi ev için çok,dışarısı az geliyor bana.5000 tl veya 2000-3000 tl harcamalı mıyım?içimde kalır mı?keşke der miyim?ya da organizasyonu evde yapsam haliyle sıkışıklık olacak,sıkış-pıkış yapılacak bir kına ne kadar güzel olacak?Bir şey anlaşılacak mı?sonra keşke parası neyse verseymişim ama istediğim gibi bir şey de olsaymış der miyim?çok kararsız kaldım.Nişanlım nasıl istiyorsan,nerede istiyorsan orada olsun.Para yine kazanılır ama o günü bir daha yaşayamayacaksın dedi.Siz ne yapardınız?