Kına girişi

NewbieMommy

🧸✨️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.023
Puanlar
133
Kızlar kına da giriş nasıl olmalı telaşem var kafam yerinde değil daha önce gittiğim kınalarda nasıldı hiç dikkat etmemişim🤦🏼‍♀️ Organizasyon tutmadım onu belirteyim ama bu işler nasıl olur nasıl başlamam gerek elim ayağım birbirine dolandı biraz fikir verebilirmisiniz?

sesen aksu rakkasla gir bacim hic ustune kafa yorma giris o kadar onemli degil gelisme ve sonuca odaklan

sesen aksu rakkasla gir bacim hic ustune kafa yorma giris o kadar onemli degil gelisme ve sonuca odaklan
Tek başıma girmek istemiyorum ya çok sevdiğim şeyler değil o yüzden çok kafama taktım sanırım🤣

Tek başıma girmek istemiyorum ya çok sevdiğim şeyler değil o yüzden çok kafama taktım sanırım🤣
Nişanlın yanında olmayacak mi ? Bizim kına ikimize de olacak o yüzden soruyorum bazı yerlerde olmuyormuş seninde mı öyle ☺️
Eğer öyleyse biz burdan sana dua ederiz bende çok istemezdim 😄😄

Yakın kız arkadaşlarınla güzel bir şarkı ile giriş yapabilirsin.
Tercih senin ben hangi şarkı ile girmiştim hatırlamıyorum ama arkadaşlarım sağolsun ayarlamıştı

Nişanlın yanında olmayacak mi ? Bizim kına ikimize de olacak o yüzden soruyorum bazı yerlerde olmuyormuş seninde mı öyle ☺
Eğer öyleyse biz burdan sana dua ederiz bende çok istemezdim 😄😄
Yok yanımda olacak ama nasıl giriş yapacağımızı bilmiyorum @zeynones2 kız arkadaşlarınla bir giriş yap diye güzel bir fikir vermiş fakat arkadaşlarım hep farklı şehirdeler düğünün olduğu şehire gelecekler kınada olmayacaklar🥺 sanırım nişanlımla el ele girip sonra dans etmek durumunda kalıcaz 😓

Yok yanımda olacak ama nasıl giriş yapacağımızı bilmiyorum @zeynones2 kız arkadaşlarınla bir giriş yap diye güzel bir fikir vermiş fakat arkadaşlarım hep farklı şehirdeler düğünün olduğu şehire gelecekler kınada olmayacaklar🥺 sanırım nişanlımla el ele girip sonra dans etmek durumunda kalıcaz 😓
Olsun zaten şu koşullarda çevrede çok kişi olmaz 😊 anın tadını çıkarmaya çalışın 🤗

Back
X