• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına için bu kıyafetler nasıl?

pixa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
597
0
66
Kırşehir
İçindeki askılıymış ayrı olarakta giyilebiliyormuş bir sitede satılıyor şuan

Eklentiler

• $MODAGALERI-HURREM-KAFTAN-ELBISE-kina-abiye__39773436_0.webp
    $MODAGALERI-HURREM-KAFTAN-ELBISE-kina-abiye__39773436_0.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 728
  • $MODAGALERI-HURREM-KAFTAN-ELBISE-kina-abiye__39773475_0.webp
    $MODAGALERI-HURREM-KAFTAN-ELBISE-kina-abiye__39773475_0.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 295
  • $MODAGALERI-HURREM-KAFTAN-ELBISE-kina-abiye__39716749_0.webp
    $MODAGALERI-HURREM-KAFTAN-ELBISE-kina-abiye__39716749_0.webp
    22 KB · Görüntüleme: 477
  • $MODAGALERI-HURREM-KAFTAN-ELBISE-kina-abiye__39773517_0.webp
    $MODAGALERI-HURREM-KAFTAN-ELBISE-kina-abiye__39773517_0.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 531
Son düzenleme:
ben begendım cok degısık ve cok guzel ..3. sırada kı guzel ..

aaaa gördüm gördümm bende çok beğendim ortadaki kırmızıyı.

yaa bende kina icin guzel seyler bakiyorum. bu tarz cok hosuma gitti ama bunlari nerden alabiliriz bilen varmi???

Benimde hoşuma gitti sizede göstereyim dedim kına için bende kırmızı olanı çok beğendim ama mavide fena değil
Evrenim canım gittigidiyor diye bir site var orda kına bölümünde satılıyor her bedene göre varmış
Ben muhteşem yüzyıldaki gibi birşey istiyordum burda bir dikim evine sordum 900 diyince bunu gördüm hoşuma gitti hemen paylaştım :1:
Fitaylarıda uygun onları yazmamışım size 1.sıradaki elbise 295 tl
2.sıradaki elbise 335 Tl
3.sıradaki elbise 295 Tl
4.sıradaki elbise 295 tl

Son düzenleme:
Benimde hoşuma gitti sizede göstereyim dedim kına için bende kırmızı olanı çok beğendim ama mavide fena değil
Evrenim canım gittigidiyor diye bir site var orda kına bölümünde satılıyor her bedene göre varmış
Ben muhteşem yüzyıldaki gibi birşey istiyordum burda bir dikim evine sordum 900 diyince bunu gördüm hoşuma gitti hemen paylaştım :1:

ayy tsk ederim canim, hemen bakicam:61::61:

bende çok beğendim 3.sıradakini benimde kına gecem vr uzun zamandır arıyorum ewet modaevlerinin fiyatları pahalı nasıl alabilirm bunu yardımcı olursanız sevinirim

bende çok beğendim 3.sıradakini benimde kına gecem vr uzun zamandır arıyorum ewet modaevlerinin fiyatları pahalı nasıl alabilirm bunu yardımcı olursanız sevinirim

canım sanırım hala gittigidiyorda var satışı istersen özelden linkini atabilirim bende bu modeli düşünüyorum yakında alabilirim ya da buna benzer farklı modeli

Son düzenleme:
Back
X