Makinada çeken kıyafetlere çözüm var mi

guldennnnnn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
286
49
13
32
Merhabalar yeni aldığım kıyafetleri 30 derecede yikasam bile çekiyor bunun bir çözümü yok mu çöp olan çok kıyafetlerim var .20 derecede deterjanı aritmaz. Tabiki pamuk içeren seylerin bir miktar çekme payı var ancak 1 beden küçülüyor herşey pijamalar tişörtler elbiseler naparsam yapayım çekiyor deviri de 600 veya 800 daha yüksek de sıktırmiyorim

Merhabalar yeni aldığım kıyafetleri 30 derecede yikasam bile çekiyor bunun bir çözümü yok mu çöp olan çok kıyafetlerim var .20 derecede deterjanı aritmaz. Tabiki pamuk içeren seylerin bir miktar çekme payı var ancak 1 beden küçülüyor herşey pijamalar tişörtler elbiseler naparsam yapayım çekiyor deviri de 600 veya 800 daha yüksek de sıktırmiyorim
kurutma makinesi kullanıyor musunuz

Bi beden büyük alın . İlk defa duydum her çamaşırın cektıgıni

Kurutmada kullanıyorum hiç çekme yapan yok

30 da yıkanan çamaşırın çekme ihtimali neredeyse “0”
Kurutmaya falan mı atıyorsunuz

Hayır kurutma kullanmıyorum.makinada mi sorun var acaba anlamıyorum ki

Makinenin ısı ayarında problem olabilir mi? Çamaşır makinesinde yıkanıp da çeken çamaşırları ilk defa sizden duyuyorum. 60da bile çoğu kıyafet çekmiyor (pandemide her şeyi 60da yıkadık malum 😅)

Back
X