• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına içmek bebek öldürür mü

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Tövbe tövbe başlık biraz korkutucu oldu özür dilerim komşum adına yazıyorum benimle ilgili değil 8 haftalık hamileydi yeşil kına yemiş 3 gün boyunca aserdim diyo sonra bebek düştü bunun bir etkisi varmı kına bebek öldürür mü? Mune Mune yanlış yere konu açtiysam düzeltirmisiniz özür dilerim şimdiden

Tövbe tövbe başlık biraz korkutucu oldu özür dilerim komşum adına yazıyorum benimle ilgili değil 8 haftalık hamileydi yeşil kına yemiş 3 gün boyunca aserdim diyo sonra bebek düştü bunun bir etkisi varmı kına bebek öldürür mü? Mune Mune yanlış yere konu açtiysam düzeltirmisiniz özür dilerim şimdiden
Ya böyle toprak kireç vs aşeren oluyor ama etkisi olup olmadıgını biz bilemeyiz ki

yenmeyecek şeylere aşermek bir eksiklikle ilgili olabilir, aile hekimine danışıp bir kan testi verebilir bence vitamin mineral desteği verirler belki. Geçmiş olsun

Yaaa bilmiyorum ama eğer öyleyse şimdi bu istenmeyen gebelikler için yönlendirici birşey olabilir bence Konunuzu kapattırın..

Böyle saçmalıklara inanan küçük kız çocukları olabilir maalesef

Bende şok oldum ağlıyordu çok üzgündü Mune Mune abla lütfen hesabımı kapatma çok korkuyorum mune abladan 😁 sadece bilgi amacli sordum
Arkadaşına geçmiş olsun Ama başkalarının bu bilgiyi başka amaçlarla cahilce öğrenmesi ,denenmesi açısından ben sakıncalı buldum konunu.

Demir eksikliği falan vardır o haftalarda aserme pek yaşanmaz.
Konunuzu sildirin siliniyorsa sakıncalı.

Yaaa bilmiyorum ama eğer öyleyse şimdi bu istenmeyen gebelikler için yönlendirici birşey olabilir bence Konunuzu kapattırın..

Böyle saçmalıklara inanan küçük kız çocukları olabilir maalesef
Ama kınanın yaptığını bilmiyoruz ki sizden bilgi amacli açtım eğer oysa aman dikkatli olun hamilelikte kına sürüp içmeyin en azından tedbir Mune Mune

Yavrum siz hangi paralel evrende yaşıyorsunuz ya? 🤦🏻‍♀️

Başlık ve içerik korkunç geldi bana. Tehlikeli tabi. Tamam aserme olur da yani bir doktora gitseydi ömrünce bu düşünce kemirecek içini.

Eşimin yengesi hamileydi dört yıl önce hazır değilmiş hanımefendi bir bitkisel otlalarla biseyler yapan kadın varmış ona gitmiş o da kınayi suya koy karıştır iç demiş bu yapıyor ertesi gün gece düşük yapıyor aynı olay bizim köyde de olmuştu yani benim bildiğim bu🙄😇

Başlık ve içerik korkunç geldi bana. Tehlikeli tabi. Tamam aserme olur da yani bir doktora gitseydi ömrünce bu düşünce kemirecek içini.
İnanın şuan konuyu açtığım için pişman oldum keskem acmasaydım lütfen böyle seyker denemeyin istenmeyen gebeliklere fikir oldu sanki çok özür dilerim inanın bu yönü aklıma gelmedi arkadaşlar yazınca dank etti Mune Mune abla silermisin

K
Kına yenir mi Allah aşkına, insan nasıl düşünemez?

İlk gebeliği ve bebek çok istiyordu istemezdi böyle olsun
O zaman cook cook dikkatsiz ve düşüncesiz davranmış ve bu onun bebeğine mâl olmuş. Bidaha asla böyle şeylerin yapmasın. Kendine yazık bebeğe yazık. Acaba istemiyor muydu diye düşündüm, üstteki yorumları okuyunca baksanıza icip ertesi gün düşük yapmışlar düşürmek isteyenler. Hamileyken iki kat dikkat eder insan, çok acemice olmuş arkadaşınızın davranışı. Hiç böyle şeylerin yaşamaz bidaha inşallah, üzücü.

Back
X