Saç Rengi ve Saç Boyama Kina ile sacim yesil oldu cok kotuyum!!

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
2269137

Kuaförün de bu saçı açabileceğini sanmıyorum çünkü kına yapılan saç açılmıyor, çok zorlarsan da yanıyor. Koyu renge boyatmaktan başka çözüm yok gibi.

Sadece ben beğendim sanırım farklı duruyor. Bende kına yapmak istiyordum bunu gördüğüm iyi oldu. Bence bir kuaföre danışın yanlış bir şey yapıp saçınızı yakmayin

Ustune bi daha hint kinasi vurma. Ben siyah hint kinasiyla boyamistim uzerine boya tutmuyor, dip boyam geldikce boyadim surekli akmasini bekledim uzadikca aldim uçlarindan yapacak bisey yok. Bence cok koyu renge boyama kullanimi cok zor.

Kınadan önce saç ne renkti. Belki bir kez daha yakarsanız tutar. Regl dönemi falan mıydı? Kaç kez kına yaktım hiç başıma böyle bir şey gelmedi. Geçmiş olsun.

Bende seneler önce boyadığımda mavi olmuştu. İçlerine boya katıyorlar. Kınalar da artık doğal değil. Çok aradım ama doğalını bulamadım henüz. Kına bile kokmuyorlar

Hint kınası yapma sakın pişman olursun acayip saç döküyor

Malesef yararlı diye alıyorsun ama doğallığını bozmuş oluyorlar. Yararlı bişey kullanmana bile izin vermiyorlar. istiyorsun ama kullanamıyorsun çünkü YOK

Aklıma geldikçe sinir oluyorum hayatımda saçıma boya sürmeyen ben kına vasıtasıyla sürmüştüm. Tercih hakkımı elimden aldılar resmen😖

İçimi dökmüş oldum bende ama sinirim geçmedi tabi

Kına saçı yıpratır mı yahu..
Yıpranmış saçın
Kesinlikle siyah hint kınası sürme o yeşil uçları kestir bna kalırsa sonra istersen tekrar kına yapabilirsin saçını daha sağlıklı olur

Uzamasını beklemekten başka çare yok gibi.
O zaman da kestirirsin.
Bir daha öyle riskli işlere kalkışma, iyi bir kuaföre git.
Gerekirse para biriktir 3 ayda bir git ama düzgün bir yer olsun.

-Saçları açılırken lastik gibi elinde kalmış birisinden duydunuz yorumu :P

Aslında insanlar özellikle saçlarına yeşil, mavi, kırmızı, sarı vs renk attırıyor. Senin ki de tarz olmuş. Yeni yaktıysan kınayı, bir iki haftaya rengi oturur daha güzel olur diye düşünüyorum
Düzleştirdiğinde ve ya dalgalı yaptığında daha şık durur

Tekrar kına yapın ama yogururken saf kınanın içine alman taşı katın, aktarlarda satiliyor. Alman tasi siyahlastiriyor. Hint kınasi çok zararlı diye biliyorum. Doğal kınayi alman taşı ile karıştırın. 6 saat bekletin hafif kızıl olur tam siyah olmaz. Saç dökülmesini de iyi geliyor ve saçı besliyor.

Back
X