Saç Rengi ve Saç Boyama kına mı boya mı kızlar değişiklik istiyorum

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
kızlar şu an saçlarım kestane rengi boyalı. altında röfle vardı. 2 kere boya yaptım kestane renk oturdu şimdi. ben kızılımsı bir renk istiyorum ve saçıma boya yapmaya devam mı edeyim yoksa doğal olduğu için normal kına mı yakayım karar veremedim. normal kına dediğim bildiğiniz el kınası. diğer hint kınaları da kimyasallar içeriyormuş. zaten ben kızıl istiyorum. doğal olduğu ve saçı besleyip parlattığı için kınayı düşündüm ama şu anki saç rengimin üstüne tutar mı bilmiyorum. sonradan renk değişikliği istesem el kınasının üstüne boya tutar mı bilmiyorum. bana bir yol gösterin lütfen... saçlarımı boyadıktan hemen sonra çekilen bir fotoyu da koyuyorum. şimdi biraz aktı renk fotodaki kadar siyah durmuyor.

Eklentiler

• $esuş.webp
    $esuş.webp
    37 KB · Görüntüleme: 389
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye bana cevap yazmıyorsunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

saçlarınız koyu, kına yapsanızda tam kızıl olmayabilir,koyu olur tahmin ediyorum fakat kına yapsanızda bence boyanız iyice aksın ondan sonra yapın ve son olarak belirtmeliyim ki kına yaparsanız sanıçınıza yapışır kalır uzamadan gitmez üzerine boya tutarmı bilemiyorum ama tutsada istenen sonuç alımı zor olur ve tahminimce renginizden kolay sıkılıp değiştiren birisiniz benim gibi, bence kınayı düşünmeyin o yüzden ama beslediği konusuna katılıyorum eğer razıyım saçımdan uzadıkça kınalar gidebilir dururum aynı tonlarda derseniz kullanın

bence de hiç kınaya bulaşma..sıkılırsın, üstüne boya tutmaz..soora bu güzelim saçları kestirmek zorunda kalırsın..boşver

kınaları saçları boyamaya kalktın mı alerjide yapabiliyomuş boya kutuları üzerinde öle yazıyor.ama doğal boya kullanabilirsin onlarda bakım yapıo.ama içeriğine dikkatle bak:)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye bana cevap yazmıyorsunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

tamam tamam kızma :1shok: ben yıllar önce sacıma kına yakmıstım ve yıllarca kurtulamadım üstüne kesinlikle boya tutmuyo ve sürekli renk değiştiriyor (: tavsiye etmiyorum kınayı

ayyyy saolun kıslar ya boyada karar kıldım artık boyayınca resmimi koyarım...

Back
X