Kesinlikle kurutmuyor bende yaklasık 7-8 senedir kullanıyorum aralarda brkac kez sıkılıp bende boya denemesi yaptım boyanın üstüne kına kınanın üstünede boya denedim tuttu birkac hafta üstüste bıkmadan sıkılmadan yakmaya devam edin istediğiniz sonucu alıyorsunuz emin olun ben sacımı kızıla boyamıstım igrenc bi renk oldu turuncu alerjm var bitkisel boya yapmıslardı üstüne de baska bitkisel boya kapatmadı bnde sinirlendim cıktım kuaförden eve geldim aldım bi kutu kına yaktım boyanın üstüne biraz koyulastı sonra 2 gün üst üste yaktım süper bi renk cıktı ortaya anlıcagınız boya tutuyor kınan üstüne ama ilkinde tam renk oturmuyor orası bi gercek...Bilmiyorum canim denemedigim icin. Kurutur diyorlar ama yillarca kullananlar var. Bence kisiden kisiye degisiyor. Istersen sacinin görünmeyen bir yerinde dibine degecek sekilde dene, kurutursa yakmazsin.
benim saçlarım boyalı..koyu kahveye..tutar mı acaba kızlar ?:26::26::26::26:
kirmizi sarap ve kina..
hatta sarabi biraz kaynatip 1 2 bardak kadar kalincaya kadar kaynatirsaniz katip kinaya uygularsaniz daha yogun bir renk...sarabi oldugu gibi uygularsaniz guzel bir kizil elde etmis olursunuz...kolay gelsin...
saçlarınız çok güzel ve çok bakımlı duruyor. bunu sizce kınamı sağlıyor. bende kına ile saçımı boyamayı düşünüyorum bana demli çayla karıştır demişlerdi. böyle bişe yapsam nasıl olur biliyormusunuz
kınan kötüyse hiç bir renk elde edemezsin biz bugn kardeşime yaptık sonuç alamadık. kına iyiyse turuncu kahve arası bir ton yakalarsn
Kumral-acik kumral sacin üzerine kinayi direk yakarsak nasil bir renk elde ederiz?
Annem koyu kumral saçlarının üzerine
(daha önce paylaştığım tarifle) kına yakıyordu tam şarap kırmızısı elde ediyordu
Zeminde boya yoktu kendi saçlarıydı
Saçık kumral saçın üzerine daha açık bir renk olur
Annemin söylediğine göre şarabı ışığa tuttuğundaki renk varya,aynen öyle olurmuş saçları
yaklaşık 6 yıl saçıma kına yapıyodum ve çokta memnundum ama sıkıldım aynı renkten,sonra boya kullandım.Ama pişman oldum şimdi tekrar kınaya döndüm.Boya çok sert ve mat yapıyo benim saçımı, kına ile çok parlak ve canlı duruyo.Ve herkes soruyo kızılmı, çikolata kahvemi saç rengniz yada aa çok parlak ne ile yıkıyosunuz :)))buda benim çok hoşuma gidiyo
ben de yakarsam ilk olacak ama ben canlanması tellerimin kalınlaşması için yakıcam,,turunculuk olsun istemiyorum.saçlarım siyaha yakın koyu kahve,aynı bu doğal rengim olsun ama canlı dursun az biraz koyu kızıllık olabilir,o zaman içine ne koymam gerekiyor? kınataşı demiş biri o ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?