- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 32
- Konu Sahibi winchesterr
Saçıma bir kere kına uygulamıstım 6 ay falan olmuştur şimdi boyatmak istiyorum ama tutar mı boya deneyeniniz oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tutmaz malesefSaçıma bir kere kına uygulamıstım 6 ay falan olmuştur şimdi boyatmak istiyorum ama tutar mı boya deneyeniniz oldu mu
keşke hiç denemeseydimtutmaz malesef
kötü mü duruyor ki? benim bi arkadasım da kına yaptı sonra saç açıcı sprey aldı o sprey işe yaradı saçları açıldı. ama boya tutmuyorkeşke hiç denemeseydim
tek çarem kınayla renk tutturmak sanırım aslında kötü durmuyor ama kızıl yapmak istemiştimkötü mü duruyor ki? benim bi arkadasım da kına yaptı sonra saç açıcı sprey aldı o sprey işe yaradı saçları açıldı. ama boya tutmuyor
Teşekkür ederim canım o da berbat eder saçımı yaTutmaz tatlm. Anca o saci akitirsin onda da sacin coook yipranir
ilerde boya düşünürsen kına yapma tekrar uzat ama zaten kınada kzıl gibi oluyor daha doğal duruyor sankitek çarem kınayla renk tutturmak sanırım aslında kötü durmuyor ama kızıl yapmak istemiştim
tamam canım teşekkürler cevapların için :)ilerde boya düşünürsen kına yapma tekrar uzat ama zaten kınada kzıl gibi oluyor daha doğal duruyor sanki
Aynen sac yün gibi olurTeşekkür ederim canım o da berbat eder saçımı ya
ne demek efeniiiimtamam canım teşekkürler cevapların için :)
teşekkür ederim kınayla devam artıkKına üzerine boya tutmaz diye biliyorum.Bir arkadaşım bildim bileli kıma yakar saçına, hep canlı ve parlaktır saçları da saç rengi de.Boya yapan arkadaşların saçlarıula mukayese edilemez.Nasılsa kızıl istiyorsunuz, bence kınayla devam edin.
Saçıma bir kere kına uygulamıstım 6 ay falan olmuştur şimdi boyatmak istiyorum ama tutar mı boya deneyeniniz oldu mu
yaptım bi hata artık kınayla devam mecburbende kına uygulamıştım sağlıklı olsun diye ne boya tutuyordu nede açıcıyla açılıyordu kimseye kına önermiyorum değişikliği sevenler kullanmasın.