Saç Rengi ve Saç Boyama Kına uygulanmış saça boya olur mu

winchesterr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
456
229
32
Saçıma bir kere kına uygulamıstım 6 ay falan olmuştur şimdi boyatmak istiyorum ama tutar mı boya deneyeniniz oldu mu

kötü mü duruyor ki? benim bi arkadasım da kına yaptı sonra saç açıcı sprey aldı o sprey işe yaradı saçları açıldı. ama boya tutmuyor
tek çarem kınayla renk tutturmak sanırım aslında kötü durmuyor ama kızıl yapmak istemiştim

Kına üzerine boya tutmaz diye biliyorum.Bir arkadaşım bildim bileli kıma yakar saçına, hep canlı ve parlaktır saçları da saç rengi de.Boya yapan arkadaşların saçlarıula mukayese edilemez.Nasılsa kızıl istiyorsunuz, bence kınayla devam edin.

Kına üzerine boya tutmaz diye biliyorum.Bir arkadaşım bildim bileli kıma yakar saçına, hep canlı ve parlaktır saçları da saç rengi de.Boya yapan arkadaşların saçlarıula mukayese edilemez.Nasılsa kızıl istiyorsunuz, bence kınayla devam edin.
teşekkür ederim kınayla devam artık

Saçıma bir kere kına uygulamıstım 6 ay falan olmuştur şimdi boyatmak istiyorum ama tutar mı boya deneyeniniz oldu mu

boya tutuyor en azından benim saçımda tutmuştu.hatta kuaför bile şaşırmıştı 20 senelik meslek hayatımda ilk kez böyle birşey görüyorum diye :KK70: ama iğrenç bir renk oluyor. ben belime kadar olan saçımı nerdeyse omuzlarıma kadar kestirdim bu yüzden. tavsiyem 1 sene kadar bekle. en azından kınalı yerleri kestir.

bende kına uygulamıştım sağlıklı olsun diye ne boya tutuyordu nede açıcıyla açılıyordu kimseye kına önermiyorum değişikliği sevenler kullanmasın.

canım ya bende senelerdir kına yakıyorum sacıma saç açıcı sprey kullanmayı düşünüyorum ince telli saçlarım var acaba zarar verir mi en önemlisi işe yarar mı

X