- Konu Sahibi amyjohnson
merhaba, kınada damatta kına gecesi yapılan yere geliyomu, ona da kına yakılıyomu? yoksa sadece gelinemi yakılır ?kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, kınada damatta kına gecesi yapılan yere geliyomu, ona da kına yakılıyomu? yoksa sadece gelinemi yakılır ?kaydirigubbakcemile3
Herkesin adeti farklı bizde sadece bayanlar arasında olur..Damat kapı önünde genelde bir ihtiyaç olursa diye bekler..Ama dediğim gibi bazı yerlerde karışık oluyor düğün gibi..
benm bildiğim kadarıyla kınada erkek olmaz olcaksa da dışarda bekler
ancak bazı kınalar gördüm ve şaştım kaldım;
damat kına yakıldıktan sonra kızı sandalyesinden kucaklayıp içeri götürdü:1shok:
tüm milletin içinde gelini kucaklaması bana abes geldi
bu olaydan sonra annem bi yerde daha görmüş bunu
yapanlar var yani
ben kına da erkek istemiyorum.. sadece kına yakılırken eşim gelir. birlikte kına yakılır sonra gider. böyle düşünüyorum ama bilmem fisfisfis
bizim de öyle olacak. çünkü nişanlımın ailesi ankarada oturmuyor. normalde kız evi ayrı erkek evi ayrı kına yapar önce erkek evi kız evine kına yakmaya gider yarım saat kalır geri döner ve daha sonra kız evi erkek evine gelir biraz durup giderler evler yakınsa.bizde ankarada adet böyle.ama benim nişanlımla yan yana olacak kına yakma olayı....