Kına Gecesi Kına ve Oje uyumu

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
643
Ankara
Çoğu insan kınayı sever ,çoğu sevmez iş düğününüze gelince gelinlikle uyum içinde süreceğiniz oje ile yaktığınız kına çokmu abes kaçar,İkincisi kına gecenizde yaktığınız kınay nekadar beklettiniz?? şahsen ben kokusunu bile sevmiyorum... :1shok:

ben fazla bekletmemiştim zaten sadece avuç içlerime sürdürmüştüm böylece tırnaklarımdaki ojede sırıtmadı

ortasına koydurun kınayı ve cabucak yıkayın eger sevmiyosanızz
ben seviyorum kınayııı hatta ojeyi sevmem sürmemde böyle bir derdim yok yani

Kınanın çabuk geçmesi için kına yakılmadan önce vazelin sürüyorlar avuçlarına denendi ve onaylandı :1hug: Tavsiye ederim.

Birde daha önce duymuştum kına ojenin üstüne geldiği zaman ojenin renginde değişiklik oluyor kırmızıysa yeşil gibi -tatlicadiarzu-

kınayı bende sevmem. vazalini bende duymustum. ben hint kınası yaptıracam eldiven aldım cicek deseni cıkacak

ben kına yakarlarken tembih edicem..çünkü kokusunu hiç sevmiyorum. yakıldıktan sonra da ıslak mendille falan silerm.. kendim çok bulaştırmadan eşimin baş harfini yaparım elime gece daha iyi

yaa kızlar o kadr ayrıntıya takılmayn benceyaa ben hep dikkat ediyorm böyle çk titizlenen kişilern işleri hep istemediği gibi gidiyo akışına bırakn..kim dikkat etcek o güzel günde ay yakışmış yada yakışmamş die..opuyorumnanaktan

yaa kızlar o kadr ayrıntıya takılmayn benceyaa ben hep dikkat ediyorm böyle çk titizlenen kişilern işleri hep istemediği gibi gidiyo akışına bırakn..kim dikkat etcek o güzel günde ay yakışmış yada yakışmamş die..opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum. o günün heyecanına bir de kınanın nasıl durduğunu, kokusunu filan dahil edecek olursak, heyecandan ölmemiz lazım...

bende normal kınayı kokuusunu hiç sevmiyorum hint kınası tüpü aldık.....önceden elimin üst tarafına desenli dövme yanı) yapılıp,kına yakılırmış gibi yapıcaz elimde kına yakılana kadar eldiven olacağı için kimse görmeyecek.....:) ve de pudra ile kapatacağım sonra hemen yıkayıp herkes 2 dakıka da şaşıracak bu desen ne zaman yaıpldı diye napiim sevmiyorumm bunları böle bir çözüm buldum:)

ben severim kınayı tabi çok büyük değilde avucuma minicik istiyorum .

ben de nefret ediyorum kınadan, kokusu bile midemi bulandırıyor. kınamda ne yapacağım bilmiyorum, arkadaşların dediği gibi vazelin sürerim artıkfisfisfis

ben severim kınayı tabi çok büyük değilde avucuma minicik istiyorum .

selam canlar; bişey sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.. düğünümde kınayı sadece avucumun içine istiyorum. ellerim esmer oldugu için frenç yakışır diyolar. tırnaklarıma da frenç yaptırsam sizce çok abes durur mu? avucumun içi kına, tırnaklar kemik rengi frenç.. fikirlerinizi bekliyorum çook tesekkürler ;)

selam canlar; bişey sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.. düğünümde kınayı sadece avucumun içine istiyorum. ellerim esmer oldugu için frenç yakışır diyolar. tırnaklarıma da frenç yaptırsam sizce çok abes durur mu? avucumun içi kına, tırnaklar kemik rengi frenç.. fikirlerinizi bekliyorum çook tesekkürler ;)

canım böyle kulağa garp geliyor tabi tırnakta frenk adeti, avuçta bizim kendi adetimiz. ama pratikte acayip olmuyor. çok gelin gördüm öyle elinde french avuçta kına ki ben de öyle yapmayı düşünüyorum arkadaşım kınayı severim kokusuna da bayılırım :1:

Ben severim kınayı kokusunu da özellikle :) birde kına gecemde Fransız manikürü yaptıracağım zaten sürekli kullanıyorum, kınayı da avucumun içine sadece yaptıracağım aslında eğlence bitince Hint kınasıyla belki elimin üstüne zarif duran bi desen yaptırabilirim (tabi gece gece uğraşacak birisini bulabilirsem) ve düğünde de güzel duracağını düşünüyorum fransız manikürü, kına, gelinlik üçlemesi bana hep güzel gelmiştir :)):54:

Back
X