- Emoji Skoru
- 50
- Puanlar
- 13
Kopma bence gülecek bisey yokKoptum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kopma bence gülecek bisey yokKoptum :)
SanadaAllah akil fikir versin millet aya bizim millet yaya.
Yani tıbben olana inanmıyor ama şuna inanıyorsunuz. Ona melekler değil cin düğününe katılmışsın derler. Öğrendiniz bari doğrusunu öğreninİnternet baktığım kadarıyla Allah sevdiği kuluna kına yakarmış, melekler yakiyormus ,cin le ilgisi yok hemen cin diyorsunuz
OK.Sanada
Öğretin bari iyi olduYani tıbben olana inanmıyor ama şuna inanıyorsunuz. Ona melekler değil cin düğününe katılmışsın derler. Öğrendiniz bari doğrusunu öğrenin
Seni sevmiyordur zaten sen Ramazan ayını bile hevesle beklemiyorsun djdjdjdyahu öyle bile olsa seni niye sevsin?
@Hsktrlsynİnternet baktığım kadarıyla Allah sevdiği kuluna kına yakarmış, melekler yakiyormus ,cin le ilgisi yok hemen cin diyorsunuz
Allah kulları arasında ayrım mı yapıyor yani tövbeler olsun sevdiğine kına yakıp sevmediğine ne ediyorİnternet baktığım kadarıyla Allah sevdiği kuluna kına yakarmış, melekler yakiyormus ,cin le ilgisi yok hemen cin diyorsunuz
Kime diyonSeni sevmiyordur zaten sen Ramazan ayını bile hevesle beklemiyorsun djdjdjd
Benmi diyorum bu sözleri sanki millet diyor bende size fikirlerinizi sordumAllah kulları arasında ayrım mı yapıyor yani tövbeler olsun sevdiğine kına yakıp sevmediğine ne ediyor![]()
Milletin dediği her şeye inanıyor musunBenmi diyorum bu sözleri sanki millet diyor bende size fikirlerinizi sordum
Ya Allah sevdiği kuluna kız evlat verirmiş Allah sevdiği kulunu fakir edermiş Allah sevdiği kuluna acı verirmiş tüm bu saçmalıkların yanında kına yakarmis en saçması oldu .Elinizde sabah kalktinix bir anda yanık gibi egzama türü bişey olsa ceza verdi Allah beni sevmiyor mu olacak
Yok inansam buraya sormam herhaldeMilletin dediği her şeye inanıyor musun
Ben şaka yapıyorsunuz sanmıştım, ciddi misiniz?Sevdiği kuluna yapıyormuş bunu ben demiyorum benim duyduklarım
Var yöneticimiz Mune Hanım o aydınlatır sizi kendisi bilir böyle konuları uzmanlık alanı bu konularda çok bilgilidir dinlemeyeni bı ban ile çarpar az sonra katılır belki iki yazar hemen sorununuzu çözerBence fazla yorum yapma kırık falan yönetici si yokmu buranın acaba?
geliyor yönetici kına yakmaya merak etmeBence fazla yorum yapma kırık falan yönetici si yokmu buranın acaba?
Akşam akşam iyi değil konuşmak ama bu bana çok sık olurdu. Bazısı iyi bazısı kötü der. Kimseye anlatmamalısın bişey gördüğünde aslında. Bu senin hayrına da olabilir :)Merhaba herkese ben sabah kalktım elimde kına gibi bisey sürülmüş biraz durdu kendiliğinden gitti elime kına surmemistim veya kimse elime kına sürmedi acaba nedir bu fikri olan varmi?