• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına

İnternet baktığım kadarıyla Allah sevdiği kuluna kına yakarmış, melekler yakiyormus ,cin le ilgisi yok hemen cin diyorsunuz
Yani tıbben olana inanmıyor ama şuna inanıyorsunuz. Ona melekler değil cin düğününe katılmışsın derler. Öğrendiniz bari doğrusunu öğrenin

İnternet baktığım kadarıyla Allah sevdiği kuluna kına yakarmış, melekler yakiyormus ,cin le ilgisi yok hemen cin diyorsunuz
Allah kulları arasında ayrım mı yapıyor yani tövbeler olsun sevdiğine kına yakıp sevmediğine ne ediyor 😒😒

Ya Allah sevdiği kuluna kız evlat verirmiş Allah sevdiği kulunu fakir edermiş Allah sevdiği kuluna acı verirmiş tüm bu saçmalıkların yanında kına yakarmis en saçması oldu .Elinizde sabah kalktinix bir anda yanık gibi egzama türü bişey olsa ceza verdi Allah beni sevmiyor mu olacakki

Ya Allah sevdiği kuluna kız evlat verirmiş Allah sevdiği kulunu fakir edermiş Allah sevdiği kuluna acı verirmiş tüm bu saçmalıkların yanında kına yakarmis en saçması oldu .Elinizde sabah kalktinix bir anda yanık gibi egzama türü bişey olsa ceza verdi Allah beni sevmiyor mu olacak

Milletin dediği her şeye inanıyor musun
Yok inansam buraya sormam herhalde

Bence fazla yorum yapma kırık falan yönetici si yokmu buranın acaba?
Var yöneticimiz Mune Hanım o aydınlatır sizi kendisi bilir böyle konuları uzmanlık alanı bu konularda çok bilgilidir dinlemeyeni bı ban ile çarpar az sonra katılır belki iki yazar hemen sorununuzu çözer

Tropikal bir adada tatildeyken olmuştu bana

Nem vs bir şeyler etkilemişti muhtemelen
Kokusu da kına gibiydi.

Merhaba herkese ben sabah kalktım elimde kına gibi bisey sürülmüş biraz durdu kendiliğinden gitti elime kına surmemistim veya kimse elime kına sürmedi acaba nedir bu fikri olan varmi?
Akşam akşam iyi değil konuşmak ama bu bana çok sık olurdu. Bazısı iyi bazısı kötü der. Kimseye anlatmamalısın bişey gördüğünde aslında. Bu senin hayrına da olabilir :)🍀💫

Tinea nigra diye biliyorum

Allah sikintida olan ve sevdigi kulunu gece cin dugunune gonderirmis ki kafasi dagilsin, iki doktursun rahatlasin, kina da orada yakilirmis. Hepinize arastirmanizi oneririm, internet elinizin altinda su devirde ✍🏻

Back
X