S szgnas Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2014 9 0 1 İstanbul 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi szgnas #1 Fatih'te Külliye ve Saraydan başka kına gecesi mekanı yok mu?? Bilen yok mudur????? Lütfen bilenler cevap yazsın... :18:
Fatih'te Külliye ve Saraydan başka kına gecesi mekanı yok mu?? Bilen yok mudur????? Lütfen bilenler cevap yazsın... :18:
Pinkberryy Guru Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 45 7 286 35 İstanbul 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi szgnas #2 szgnas .!.: Fatih'te Külliye ve Saraydan başka kına gecesi mekanı yok mu?? Bilen yok mudur????? Lütfen bilenler cevap yazsın... :18: Genişletmek için tıkla... Malesef pek yok. Bunların dışında farklı olarak düğün salonları var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
szgnas .!.: Fatih'te Külliye ve Saraydan başka kına gecesi mekanı yok mu?? Bilen yok mudur????? Lütfen bilenler cevap yazsın... :18: Genişletmek için tıkla... Malesef pek yok. Bunların dışında farklı olarak düğün salonları var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kimyager25 Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2013 633 348 358 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi szgnas #3 szgnas .!.: Fatih'te Külliye ve Saraydan başka kına gecesi mekanı yok mu?? Bilen yok mudur????? Lütfen bilenler cevap yazsın... :18: Genişletmek için tıkla... canim fatih gönül davet var ben nişanımı orda yapmistim. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
szgnas .!.: Fatih'te Külliye ve Saraydan başka kına gecesi mekanı yok mu?? Bilen yok mudur????? Lütfen bilenler cevap yazsın... :18: Genişletmek için tıkla... canim fatih gönül davet var ben nişanımı orda yapmistim. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
S szgnas Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2014 9 0 1 İstanbul 11 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi szgnas #4 çok teşekkür ederim, gönül daveti de biliyorum bakalım bir yer bulacağım inşaallah
S szgnas Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2014 9 0 1 İstanbul 11 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi szgnas #5 Pinkberryy .!.: Malesef pek yok. Bunların dışında farklı olarak düğün salonları var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim, gönül daveti de biliyorum bakalım bir yer bulacağım inşaallah
Pinkberryy .!.: Malesef pek yok. Bunların dışında farklı olarak düğün salonları var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim, gönül daveti de biliyorum bakalım bir yer bulacağım inşaallah