• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski hamile kalma yöntemleri

anasininkuzusu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
8
Selam hanımlar
Öncelikle belirteyim tüp bebekle bir kızım oldu çok şükür şuan 2.5 yaşında Allah ona ve tüm yavrularimiza uzun güzel ömür versin. Yalnız o süreç benim için o kadar zordu ki doktorun kapisinda olumlu ya da olumsuz ben bu daha bu tedaviyi olmam demistim. Benim amh çok düşüktü başka bı sorunumuz yok. Bilime inanırım ancak bilimin açıklayamadigi veya yetersiz kaldığı eski geleneklere de inanırım :)
Mesela Sakarya da bu hoca varmış bilen var mı her gidenin kızı oluyomus
Vandaki bı türbeye de gidiyolarmis
Maydanoz süt kürü varmış
Elestirecekler veya inanmayanlar lütfen yorum yapmasın. Hepinize teşekkür ediyorum 💐

Selam hanımlar
Öncelikle belirteyim tüp bebekle bir kızım oldu çok şükür şuan 2.5 yaşında Allah ona ve tüm yavrularimiza uzun güzel ömür versin. Yalnız o süreç benim için o kadar zordu ki doktorun kapisinda olumlu ya da olumsuz ben bu daha bu tedaviyi olmam demistim. Benim amh çok düşüktü başka bı sorunumuz yok. Bilime inanırım ancak bilimin açıklayamadigi veya yetersiz kaldığı eski geleneklere de inanırım :)
Mesela Sakarya da bu hoca varmış bilen var mı her gidenin kızı oluyomus
Vandaki bı türbeye de gidiyolarmis
Maydanoz süt kürü varmış
Elestirecekler veya inanmayanlar lütfen yorum yapmasın. Hepinize teşekkür ediyorum 💐
Bir kez daha evlat hayırlı olmayacak belki senin için neden hurafe şeylerle ugrasiyosun sen yapacavini yap tedavini vs sonrasını Allah'a bırak sen hayırlı hayırsız ne olursa olsun yeterki olsun diye ugrasiyosun benimde amh değerim düşük sağlıklı beslendim koenzim 10 hayit otu ekstrasi OMEGA 3 ve diğer vitaminleri kullandım biraz da diyet yaptım paketli gıdaları şekeri bıraktım rabbimde nasip etti doğal yolla hamile kaldım rabbim istemedikten sonra baparsan yap olmaz dua tevekkül önceliğin olsun

Türbede yatan kişi ölmüş hanımefendi. Defteri kapanmış , dünyayla işi bitmiş. Sizin hamile kalmanıza nasıl bir yardımı dokunabilir. Ya da hoca Allahın ol demediğine nasıl bir fayda sağlayabilir. Duanızı edin , Allah'tan isteyin , bilimden faydalanın. Hocayla çözülecek olsaydı kimse tüp bebek gibi bir mücadeleyle uğraşmazdı değilmi.

en eskisi için sadece bir erkek ve bir kadın gerekiyor. sağlık sorunlarınız yoksa garanti bir yöntem. doktor yerine hacı hoca peşinde koşup para saçmaya gerek yok sanki.

anlamadığım şey şu; gideceğiniz hocaların sihirli güçleri mi var da spermi yumurtaya yerleştirecek? sizin için dua edecekse siz kendiniz dua edemiyor musunuz?

Bir kez daha evlat hayırlı olmayacak belki senin için neden hurafe şeylerle ugrasiyosun sen yapacavini yap tedavini vs sonrasını Allah'a bırak sen hayırlı hayırsız ne olursa olsun yeterki olsun diye ugrasiyosun benimde amh değerim düşük sağlıklı beslendim koenzim 10 hayit otu ekstrasi OMEGA 3 ve diğer vitaminleri kullandım biraz da diyet yaptım paketli gıdaları şekeri bıraktım rabbimde nasip etti doğal yolla hamile kaldım rabbim istemedikten sonra baparsan yap olmaz dua tevekkül önceliğin olsun
Hayırlı hayırsız kabulum diye bişey dedigimi nerden cikardiniz öyle bi izlenim de vermediğimi düşünüyorum yine de teşekkürler

Arkadaşlar elestirecekler veya inanmayanlar yorum yapmasın demişim dimi 😄 iki satır yazmazsaniz catlamazsiniz korkmayın. Bazı yerlerin değişik enerjisi vardır bazı bitkiler daha sifalidir vs

Back
X