Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence git. Gidersen arkandan konuşamazlar hem.. :)kizlar merhaba esimin dayi kizi evlenicek onumuzdeki hafta sali gunu kinasi var ve ben gitmek istemiyorum yani tam laf cikaricaklari ortam orasi kimseyide sevmiyorum toplasaniz 30 kisi olucak gitmesem cokmu ayip
Kına geleneği "gelinin, erkeğine kurban olsun" diye eril bir zihniyetten geldiğini ve bu yüzden kınaya katılmayacağını aksi taktirde feminist harekete ihanet etmiş olacağını söyleyerek katılmama nedenini açıklarsın.
kizlar merhaba esimin dayi kizi evlenicek onumuzdeki hafta sali gunu kinasi var ve ben gitmek istemiyorum yani tam laf cikaricaklari ortam orasi kimseyide sevmiyorum toplasaniz 30 kisi olucak gitmesem cokmu ayip
kizlar merhaba esimin dayi kizi evlenicek onumuzdeki hafta sali gunu kinasi var ve ben gitmek istemiyorum yani tam laf cikaricaklari ortam orasi kimseyide sevmiyorum toplasaniz 30 kisi olucak gitmesem cokmu ayip
Kına geleneği "gelinin, erkeğine kurban olsun" diye eril bir zihniyetten geldiğini ve bu yüzden kınaya katılmayacağını aksi taktirde feminist harekete ihanet etmiş olacağını söyleyerek katılmama nedenini açıklarsın.
Siz KINA gecesi yaptınız mı? Peki eğer yaptıysanız ve onlar sizin KINA gecenize geldiyse sizin de gitmeniz uygun düşer ama yok gelmedilerse gitme nasılsa düğününe gideceksindir.kizlar merhaba esimin dayi kizi evlenicek onumuzdeki hafta sali gunu kinasi var ve ben gitmek istemiyorum yani tam laf cikaricaklari ortam orasi kimseyide sevmiyorum toplasaniz 30 kisi olucak gitmesem cokmu ayip