Kina

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
kizlar merhaba esimin dayi kizi evlenicek onumuzdeki hafta sali gunu kinasi var ve ben gitmek istemiyorum yani tam laf cikaricaklari ortam orasi kimseyide sevmiyorum toplasaniz 30 kisi olucak gitmesem cokmu ayip

kizlar merhaba esimin dayi kizi evlenicek onumuzdeki hafta sali gunu kinasi var ve ben gitmek istemiyorum yani tam laf cikaricaklari ortam orasi kimseyide sevmiyorum toplasaniz 30 kisi olucak gitmesem cokmu ayip
Bence git. Gidersen arkandan konuşamazlar hem.. :)

Bence eşinize ayıp olur sonuçta kuzeni en yakını eşinizin hatri için gidin olmadı bakınız ortam sizi pek sarmadi erken kalkarsiniz

Yo canınız istrmiyrsa gitmeyn.rahatsızdım birz gelemedim dersnz .daha eşnizin hala kızı .düğünğne eşinzle gidrblrsnz

Düğüne gideceksen hiç gerek yok bence. Ama bu benim aile yapıma göre tabii. Dayı kızının ailesi ne düşünür, bizzat tanımadan bilmek imkansız. Onlarda cook ayıptır belki ama bizde kimsenin umurunda olmaz

Kına geleneği "gelinin, erkeğine kurban olsun" diye eril bir zihniyetten geldiğini ve bu yüzden kınaya katılmayacağını aksi taktirde feminist harekete ihanet etmiş olacağını söyleyerek katılmama nedenini açıklarsın.

Son düzenleme:
Kına geleneği "gelinin, erkeğine kurban olsun" diye eril bir zihniyetten geldiğini ve bu yüzden kınaya katılmayacağını aksi taktirde feminist harekete ihanet etmiş olacağını söyleyerek katılmama nedenini açıklarsın.

Feminist harekete başka şekillerde ihanet etmişse yemezler :KK70:

Bence gitmelisin, laf çıkarmak isteyenler gitmeseniz de çıkaracaklar nasılsa ..

Laf çıkaracak ne var ki?

ya ben de kına gecesi yapmıyorum düğünden önce annemi ikna ettim.neden yapmıyosun diye soranlardan yılmıştım.cevap olarak bunu vericem artık :KK70:

Kendi dayınızın kızı olsa neyse dicemde eşinin dayısının kızı.
Laf edecek olan gitsende edecek laf bulur. Başkalarının düşünceleri için değil kendiniinkiler için yaşayın. Gitmeyin.

Siz KINA gecesi yaptınız mı? Peki eğer yaptıysanız ve onlar sizin KINA gecenize geldiyse sizin de gitmeniz uygun düşer ama yok gelmedilerse gitme nasılsa düğününe gideceksindir.

Mesele laf ise gitseniz de gitmeseniz de laf edebilirler. Bence laf edenleri kafaya takmamak, gereken yerde de en stratejik cevabı vermek gerekir. Yani içinizden geleni yapın.

Iyi de arkanızdan konuşulup bir de bire bin katarak anlatırlar

Git bir dolan gel hem belki de hoşuna gider

Bende hic sevmiyorum yaaa hic bu tarz yerlwre gitmek istemiyorum ama anne zoru iste

Gidip gitmeme kararını eşini düşünerek ver.Gitmezsen eşin için sorun olurmu..
Bide bu arkadan konuşma işine bu kadar kafayı takmayın yahu hanımlar ara namusa dokunmadığı surece,padişahın bile arkasından konuşurlarmış boşverin herkes istediğini söylesin.Siz davranışlarınızla bunu doğrulamadığınız surece herkes doğruyu yanlışı gorur zaten

X