Ay sen buna üzülüp ağlıyorsan ben öleyim daha iyi

Karslılara gelin geldim onlar hep halay çekerdi ve ya ellik oynardı, benim müziğim geldi bir oryantal döktürdüm kendi etrafımda döne döne danslar ettim hopladım zıpladım ohooooo.... Testi dansı yaptım eşimin etrafında dolanarak tam testiyi kırıcam atar gibi yapıyorum atmıyorum biraz daha oynuyorum falan millet oooladı herkes alkışladı kaç kişi düğün cdmi istemeye geldi izleyip vereceğim diye. Daha dün babam dedi senin düğünün çok güzeldi çok güzel oynadın diye. Buna üzülünür müüü.
Hele evlenme teklifi aldığım düğün çook fenaydı. Bir de içkili bir düğündü. Eşim bana evlenme teklifi etti gelin çiçeğini atmadı bana getirdi, eşim diz çökmüştü damat mikrofonu eşime tutmuştu, sonra bana tutmuştu bende evet demiştim tüm salon alkışlamıştı
Hatta sonra içkili meyve suları kolaları dağıttılar eşim bi ara gelinle dans ediyordu ben damatla dans ediyordum (gelin de damat da yakın arkadaşlarımız) Hatta damadın babasıyla da dans etmiştim

Sonra ayakkabılarım ayağımı acımıştı ayakkabıları ayağımdan çıkarmış çorapla oynamaya devam etmiştim

Ya ağlanacak bir hal olsa benim ağlamam gerek (ama arkadaşın düğününden sonra bende utanmıştım)