Bence babana söylemen en mantiklisi kiyametin kopacagi falan yok, baban üvey annenin agzinin payini verir olur biter. Ama benim anlamadigim ya da yanlis anladiysam düzeltin lütfen, madem babanlar cok zorlanacaklar borca girecekler bu kinayi yapmak icin, neden kina yapiyorsunuz? (((Üvey annen cünkü anladigim kadariyla borclanacaklar diye senin takilarina göz koymus.))) Ya da neden daha kücük daha borca sokmayacak cinsten bir sey yapmiyorsunuz? Karsi tarafa mahcup olma korkusu mu var acaba? Bence nisanliniza söyleseydiniz, o da anlardi durumu, yani ekonomik durum yoksa yoktur.
Benim hevesim yoktu o bir kenara ama kinayi cok istememe ragmen hem kina hem nisan ailemi zorlayacagi icin, kina yapamadim. Nisan da evde oldu, nisan evde olmasina ragmen, nisan pastasi alacak durumumuz yoktu düsün, arkadasindan borc almisti babam.
Bence babaniza anlatin herseyi, zor duruma gireceklerse de daha kücük bir mekanda, mahallede vs. bir baska yol bulunsun. Gerci coktan herkes biliyor anladigim kadariyla ama...