• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kınadan sonra boya.

DionysosBia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
5
0
86
İstanbul
2 hafta önce saçlarımı siyah hint kınasına boyadım ama saçlarımı döküyor. Boya beslediği için üstüne boya sürsem saçlarım yıpranırmı acil yardım lütfen.:çok üzgünüm::a015:

kınanın üstüne boya tutmaz zaten kolay kolay. keşke hint kınası yapmadan önce biraz araştırsaydınız.

canım bende o problemi yaşıyorum hint kınası yaktm saçlarım çok gür ve dolgundu ama şuan avuç avuç dökülüyo ve başka rengede boyatamıyorum kendi saçlarım açık renk kahve tonlarında diplerim çıktı tabi saç siyah olunca çok çakıyo onu bile boyatmıyorum şuan bioblasın saç serumundan sürdüm bi defa bir hafta falan kesti ama şuan tekrar dökülüyo kalıcı değil yani :S

kına özelliklede hint kınasınn üzerine boya tutmuo canm malesef yaşayan biri olarak en son kestirdim saçlarmı mecburen:gitme:

annemde hint kınasıyla boyamıştı saçlarını..

her kim boyadıysa pişman oluyor kızlar düşmeyin bu hatayaa ..

şimdi dibi geldikçe siyah saç boyasıyla boyuyor.. sizde öyle yapın az ucunda kalınca da kestirirsinizz başka çareniz yokk.. :umursamaz:

benimde kına vardı saçımda kızıldı hint kınası değil normal kına . çok kızıl olmaya başladı sıkıldım koyu kahveye boyadım siyah gibi duruyo ama gün geçtkçe açılıyo bn kınanın üzstüne tutmaz diye düşündm ama şimdilik bi sorun yok biraz dökülüyo tararken sadece .sarımsaklı şampuan dökülmeyi engelliyo

Offf. Evet keşke biraz araştırsaydım kına tanı olduğu için saçları döküyor. Ben kına sacı besler diye bu hataya düştüm yardımlarınız için çok teşekkürler :)

kına saçı beslemez mi
hint kınasına bir şey demiyorum ama annem devamlı kına yakardı normal paket olandan içinde bitki yaprakları da olan kına setinden saçlarının dökülmesi kesilmişti ama annem sarışın olduğu için kırmızı yakışmıyordu seneler sonra ikna ettiler sarı boyadı 2 kere hemen saçları dökülmeye başladı şimdi tekrar kına setine dönecek

çok şaşırdım burda okuyunca ama siz hint kınası diyorsunuz hint kınası ile normal kına arasında fark var değil mi

Hint kınası yakmak hele ki düşülebilecek en büyük hata.
Diplerini kınayla aynı renge boyarsan çözüm olabilir ancak canım.

canım boya saçını beslemezki daha çok yıpratır.hem siyah hint kınasının üstüne de boya tutmaz zaten.dökülmesi için saçını yıkadıktan sonra ısırganlı suyla durulayabilirsin bi de saç diplerine bemiks ampul sür haftada bir

meraba kızlar. benim saçımda bir buçuk yıldır normal kına var. saçlarım da belime geliyor şu an, diplerim deseniz, o hizadan kestirsem küt saç olur, o kadar uzadı yani. ama ben artık boyamak istiyorum ama kestirmeden boyamak. koyu bir renge boyasam tutar mı dersiniz. tecrübe var mı bu konuyla ilgili .:40:

Kızlar saçları boyadım gayet de tuttu valla iki haftadır ne aktı ne koktu. Hem de kizila. Pasakli pasakli geziyordum. Ohh ne de guzel oldu.eheh:27:

kizlar kinayi akitmak icin kil ve hindistan cevizi sutu ile mask yapin uc dortkere kina kusuyor zaten.

Back
X