Saç Rengi ve Saç Boyama Kınalı saç

JezebelDark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
62
1
96
31
Ankara
Merhaba bayanlar.Doğal saç rengim kumral,sarıya yakın(dı) Birkaç ay önce tamamına kına yaktım,ilkin gayet de hoşuma gidiyordu kınanın o kızıl rengi ama uzadıkça yeniden sarı saçlarım çıkmaya başladı ve ben yeniden kına yakmak veya boyamak istemiyorum :50: doğal saç rengime tekrar dönebilmemin bir yolu var mı? kına olduğu için biraz umutluyum yine de ama ben eski saç rengimi geri istiyorum.Papatya suyunu denesem işe yarar mı acaba ? :26: önerilerinizi bekliyorum

Bende bir zamanlar sağlıklı diye kına kullananlardanım. 1-2 sene uğraştım sonrasında keşke hiç yapmasaydın. Kına boya gibi değil. Boya bir şekilde açılabiliyor ama kına neredeyse imkansız gibi. Benim araştırdığıma göre çok zor. Gerçek kınadan bahsediyorsun değilmi? Hint kınası değil yani. Hint kınasını bilmiyorum çünkü. Yanlışlık olmasın. Ben çözümü en sonunda sildirerek buldum. Gidip kuaförde bütün gün uğraştık ve sonuçta çok memnun ayrıldım. Açık karamele kadar açıldı hemde. Gerçekten işini bilen biri yaparsa saçta yanma falanda olmuyor. Bende olmadı en azından. Ben kınaya tövbeliyim onun için üzüldüm senin adına da.

Kina hic kullanmadim ama kullananlar üzerine boya tutmadigini söylüyor. Ancak keserek kurtulabilirsin. Ama renk farki rahatsiz ediyorsa ve saclarini kestirmek istemiyorsan söyle yap;
Saclarin tamamen uzayana kadar kinayla ayni tonda bir renge boya saclarini, kinadan kurtulana kadar sürekli boya böylece dipten gelen saclar siritmaz. Kina tamamen gittikten sonra saclarini acik kumrala boyarsin. Kinadan kurtulmak imkansiz ama boyadan kurtulmak imkansiz degil.

Kinali saclarin su an tam olarak ne renk?

Kınanın her türlüsünün üzerine boya tutmuyor
Kızıldan kurtulmak çok zor,kınadan kurtulmak daha zor
Slania'nın dediği gibi saçlarını kınadan ancak kestirerek tamamen kurtarabilirsin
Dipler için kızıl boya da kullansan boyadan da kurtulmak zor
Siyah ve kızıl kurtulması en zor iki renk
Yani ya açıcı kullanacaksın ya da hiç boyamayıp ara ara kestirerek kendi saçlarının çıkmasını sağlayacaksın

Bende bir zamanlar sağlıklı diye kına kullananlardanım. 1-2 sene uğraştım sonrasında keşke hiç yapmasaydın. Kına boya gibi değil. Boya bir şekilde açılabiliyor ama kına neredeyse imkansız gibi. Benim araştırdığıma göre çok zor. Gerçek kınadan bahsediyorsun değilmi? Hint kınası değil yani. Hint kınasını bilmiyorum çünkü. Yanlışlık olmasın. Ben çözümü en sonunda sildirerek buldum. Gidip kuaförde bütün gün uğraştık ve sonuçta çok memnun ayrıldım. Açık karamele kadar açıldı hemde. Gerçekten işini bilen biri yaparsa saçta yanma falanda olmuyor. Bende olmadı en azından. Ben kınaya tövbeliyim onun için üzüldüm senin adına da.
Aslında hint kınası olup olmadığından emin değilim ama bu sildirme işi de nasıl desem sakat yani :/ ben daha çok saçıma sürebileceğim birşeyler arıyordum. Bi de kına saçımda baya bekledi ya,kendi kendine gitmesi imkansız gibi yani.Başlarda saçımı yıkarken köpük kırmızımsı bir renk alıyordu,gideceğine emindim yani :)

Lise yillarimda bi heves kizila boyattim saclarimi sonra yasin kucuk hep boyatirsan cok yipranir diye kina yaktirdi buyuklerim, pisman oldum sonrada siyah hint kinasi yaktim ustune kinada kizil kotu duruyo diye, cok pisman oldum ustune once kahverengi tonlari boya denedim hic tutmadi, sonra sari boya aldim sadece yeni cikan saclarim acildi diger yerler hala simsiyah kaldi, kuafore gidip kinadan hic bahsetmedim kizil istiyorum dedim acmamiz lazim dedi peki dedim 1 saat belki daha fazla bekletti aciciyi azicik bi acilma oldu ama saclarim sunmeye basladi inanin kuafor yikadi tarayamadi bile belimdeki sacim kulak hizama geeldi ve ona ragmen tiftik tiftik oldu, tek yolu uzamasini bekleyip uzadikca kestirmek, 5 yil gecti benim yasadiklarimin ustunden cok sukur su an duzeldi hala istedigim uzunluga gelemedi mesela saclarim :) oyle pismanim ki

merhaba brnde yakmıştım yaklaşık 6. 7 ay önce şimgi saçım uZadı enseme kadar kendi rengi ama ordan sorası kızıl kına yani ben bakır rengin üzerine yakmıştım kınayı el kınası bu arada acaba sizinkini açıcıyla mı yaptılar sarı karamel istiyorum şimdi.. Lütfen cevap yazın

Back
X