Kınalı saclar

Kına akmaz kolay kolay. Öyle saçımdan gitsinlik bir durum olmuyor. 2 yıl sonra hala saçlarımın uçlarında vardı kestirdim öyle kurtuldum.
Benim tavsiyem saçınızın rengini koyu kızıla çekmeniz. İçine ceviz yaprağı suyu koymak lazım yada yeşil cevizi ezip onun suyunu. Ayrıca bir tık daha koyu olsun diye fındık kabuğu yağı da olur. Bu karışımı hazırlayıp tekrar boyayın kınayla. Sonra uzamasını bekleyin.
Yok bidaha kina vurmaya hic cesaretim yok ayda bir kestiricem uclarindan insallah gider

Haklisiniz evet dogal saclarimin rengi sariya yakindi kestirmeyede kiyamiyorum yapcak bisey yok demekki
Ben de iki aya yakındır kına yapıyorum. Boya saç derimi mahvetti diye başladım. Beyazlarım da var . Kahve ve çayı koyuca demleyip, kınayı onunla yoğuruyorum. Saçlarım koyu kestane kına da koyu kestane tuttu bu şekilde. Fakat beyazlar kırmızıya yakın kına rengi oldu. Kapanmıyor ve Işık’ta güneşte beyazlar bakır gibi parlıyor. 3 hafta da olsa her banyoda akıyor. Böyle işte. Ama saç rengin açık olunca, turuncu gibi olduğunu okumuştum ben de.

Yok bidaha kina vurmaya hic cesaretim yok ayda bir kestiricem uclarindan insallah gider
Kına kullanan biri olarak söylemek istedim fikir olsun dedim Kına hazırlarken utlaka nar çiçeği kaynatıp onun suyu ile yapın hem köyü oluyo hemde çok tatlı Bi renk oluyor ama kınayı akıtmak biraz zor

Back
X